Razor
u jelly?
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.544
- Поени од реакции
- 168
мислам дека можеш да се регистрираш hdme.euМоже да ми дадеш invite код за hdme.eu?
мислам дека можеш да се регистрираш hdme.euМоже да ми дадеш invite код за hdme.eu?
The signup is closed at the moment.If you have an invite Click here.мислам дека можеш да се регистрираш hdme.eu
ах епа ништо немам инвајт ке почекаш кога ке добијам/отворат за регистрирањеThe signup is closed at the moment.If you have an invite Click here.
Дајте бе некој код од било кој сајтАј ако има некој шо има кодови нека пушти
Не, бриши и толку.Преку уторент симнав 2 филма од 700 мб ,пробав да ги пуштам и ми искача порака да симнам некој плеер,ниту филмот можам да го изгледам ниту ништо друго ,сеа не ми е јасно како може фајл од 700 мб што го симнував пола саат да ми покаже само 1 порака што трае 5 секунди а да зафаќа 700 мб простор
Плеерот не го симнав пошто претпоставувам дека е нешто сомнително ,но има ли спас за двата филма што ги симнав ?
да не забегуваме офф, симни ffdshowПреку уторент симнав 2 филма од 700 мб ,пробав да ги пуштам и ми искача порака да симнам некој плеер,ниту филмот можам да го изгледам ниту ништо друго ,сеа не ми е јасно како може фајл од 700 мб што го симнував пола саат да ми покаже само 1 порака што трае 5 секунди а да зафаќа 700 мб простор
Плеерот не го симнав пошто претпоставувам дека е нешто сомнително ,но има ли спас за двата филма што ги симнав ?
Епа давај еден за менеЈас имам 10-15 покани, давајте скринови и мејлови.
иам јузер за имање,знам гркот ги качува, али и он а и сите други по сите тракери ги крадат од негде па мене ме интересира од каде тоа они ги зимаат,имаат сите они автоматска скрипта да зима и да качува само поентата е од каде дрпнуваат ,каде дечките што ги снимаат ги ставаат прво?
па деновиве се отворени регистрациите на замунда јас си направив мој акунт...претходно користев најденbtjunkie.org. Порано нонстоп од замунда, али ми го избришале профилот.