Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
И ајде кажи за од таму кој тракер е добар да побарам инвајт.

Не ми држи конекцијава да се разбарам по разни тракери за џабе, а тие што се стварно добрите т.е. класа-две над torrentleech тешко се наоѓаат т.е скоро невозможно.

Значи дај препорачај некој добар тракер од Mid Level(преферирам да е за електронски книги, туторијали...)

Замунда и Кик ин д езз ( kickasstorrents.com ) тие ги користам највеќе и најзадоволен сум ... моеж да си го прегледаш снимчето да не е кино, па џабе да го симнуеш (овие најновиве ш искачаат) :D

И ајде кажи за од таму кој тракер е добар да побарам инвајт.

Не ми држи конекцијава да се разбарам по разни тракери за џабе, а тие што се стварно добрите т.е. класа-две над torrentleech тешко се наоѓаат т.е скоро невозможно.

Значи дај препорачај некој добар тракер од Mid Level(преферирам да е за електронски книги, туторијали...)

Ау, појма неам да ти кажам. :)

Јас само побарав Invite од bitgamer, а уште немав 20 поста за да пристапат на Mid тракерите...сега имам, ќе ги распрашаме таму и ќе видиме. Уствари, можеш и на тој форум да го прашаш, има даааалеку поискусни од нас. :)

Реков да не знаеш ти некој, немора да прашуваш ако не знаеш.

А баш ми затреба една книга никаде што не можам да ја најдам.

Реков да не знаеш ти некој, немора да прашуваш ако не знаеш.

А баш ми затреба една книга никаде што не можам да ја најдам.

Пиши ми ПП, би можел да ти помогнам со книгата.

Imam pokana za TorrentLeech. Koj saka moze da ja razmenam za pokana za bitmetv.org

Ајде народе кој сака акаунтче на TorrentLeech.org нека побрза , ретка шанса за тие што чекале

Отворени се 10.000 места :)

пуштиле душа овие од тл. даваа прво на секој 20 дена инвајт во последно време а сега и отворена регистрација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom