Сотир Лалевски Чоко

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Сите братучетки ги собрал за спот да направи :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Симни се пред влез, се лижам ко мајонез интересно е фристајл да маваш :pos:

денес групи колку сакаш,секој е на своја рака,кои ке стигнат песни прават,секој има трака од мака.:pos2:

:vozbud: еден од моите фаворити инстант пејачи...
...зен момент фризурата со четка и сликата како плови по реката...свршенка одма :pos:
...одамна нема ваква појава,ако ги изклучиме оние од фешта

OH MY GOD!

Туку...има една доообра пичка во спотот кај ретардусов...стегнато меше и големо цице.:)

:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Жалноооооооооооооо
Типов и не е свесен колку ретардирано изгледа.Си мисли фраер е некој и дека направил нешто у животов.....
стварно многу многу жално...

Зимзелена е песнава!!!

Сотир Лалевски, раперот во џемперчињата :)
Неверојатно е како во иста скопска населба живеат Стефан Росонеро и Сотир. Иронија на судбината :)

п.с. некои од девојкиве добро тресат газ :)

Морам да признаам нешто ама немој да ми се смеете!
Братучетка ми учествуваше во снимањето на „спотов’’ :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:младост лудост:nesum:
Мислам дека беше зимата 2002-03 и ептен беше ладно таа зима ,затоа џемпер носи овој :pos2::pos2::pos2:
ееех а тааааман престанав да имам кошмари од спотов пак се потсетив:nerv:

Морам да признаам нешто ама немој да ми се смеете!
Братучетка ми учествуваше во снимањето на „спотов’’ :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:младост лудост:nesum:
Мислам дека беше зимата 2002-03 и ептен беше ладно таа зима ,затоа џемпер носи овој :pos2::pos2::pos2:
ееех а тааааман престанав да имам кошмари од спотов пак се потсетив:nerv:

Шо има тебе да ти се смееме, братучетка ти е за реметење...
За песнава....не зборам ај, Цоки ваљда не е пубертетлија сега, а можда и грам-два повеќе мозок има...

Ми текнува на овој лик песнава беше "хит" пред некои 6 години.
Се убивав од смеење кога ќе го видев спотот.

Комшијата мој:pipi:

Он е главен фраер у маало:pos::pos::pos::pos:

Зимзелена е песнава!!!

Сотир Лалевски, раперот во џемперчињата :)
Неверојатно е како во иста скопска населба живеат Стефан Росонеро и Сотир. Иронија на судбината :)

п.с. некои од девојкиве добро тресат газ :)

Стефан е во подготовка на песна на мојот соученик од основно.
Ѕвездата се враќа :vozbud::vozbud:

Само кажи yes, симни се пред влез, за час , од тебе губам свест :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom