Нема да има странски фудбал на ТВ во недела!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Будали...Јас немам РТС2..Ќе мора интернет да трошам..Не за џабе денес ставив неограничен..:vozbud::toe:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
О мамата нивна, џабе им е нема со ова да ме натераат да гледам селско првенство, ќе има фудбал и на други програми а ако не затоа туе е и интернетот... само премногу глупо е ова што го прават, срамота!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не се секирајте знаеме дека нема да има ефект ова и па ќе се врати на старо пробуваат само да пројдат поевтино не дека им е за мекедонско првенство ако сакам ќе одам на стадион 50 денари е карта.Работава нема да даваме премиер па нема ни они да гледаат.Има милион начини да се гледаат утакмиците.Ако се сеќавате имаше еден обид пред некоја година за ова утакмиците ги пуштаа 45 минути покасно али џабе за две недели пак вратија ко шо треба да биде

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Јас гледам Мак.фудбал, а верувам и многу други. Него ова не е начин да се зголеми гледаноста на нашите првенствени утакмици, уште многу други работи пред ова требаше да се направат за да има квалитет и гледаност.
И јас го гледав лани дури и на радио слушав најмногу поради Напредок,ама годинава тешко дека ќе гледам.Лани само 3 екипи ги даваа (Вардар Работнички и Македонија ЃП)а другите никогаш.Напредок ниту еднаш не го дадоа.Доколку направат комбинарани преноси од сите натпревари како што прават Хрватите би можело да се гледа инаку нема да се зголеми гледаноста.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Добро де, нели сакавте да се популаризира македонскиот фудбал? Ова е една од ретките добри работи од страна на ФФМ, мора од негде да се почне за да се зголеми популарноста на македонското првенство. Тоа првенство можеби не е како италијанско, англиско итн., но какво е , такво е , наше си е и мора на некој начин да почне да се популаризира.

Абе дечки што им можеме ние?ништо,ке си земат они паричките во џебот а ние овде ке се трескаме,ништо на светот нема да ме натера да гледам македонски фудбал,што се вика ретко да се најде некој во живо да гледа а камоли на тв...чарето ке го бараме на нет...или на некоја од ртс,нова,обн...ама ако и тие ги исклучат:uvo:а и секое дерби се дава во Недела.
А која федерација во светот работи хуманитарно?? :uvo::tapp:

V

Viktoranius

Гостин
Леле овој ептен ментиш бил бе.:pos:

Идиотче гадно, 21 век сме. Нема куќа во Македонија каде што нема кабелнет телевизија или сателитска, па ти со твоите забрани ќе не спречиш да гледаме странски фудбал. Мамичето твое мајмунско.

И не ми е јасно како на пример може вакво педерче да им забрани на независни телевизии од колку до колку часот да вршат пренос? Кој ебен фактор е нечистокрвниот овде?

Z

ziko bt

Гостин
арно шо напраја вака нема да го слушаме игорче кај шо коментира англиско:pos2: па на крај краева на некој ако не му чини македонска лига има и странски телевизи кај шо ке си гледа посакувано првенство значи нема зијан од ова работа иначе ова е една од ретките позитивни работи од ффм шо ги имат напраено во овие 20 години

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
па не е нацин ова бе за да се глеа мак фудбал да бе на прмиер од 17 часот има дерби ман ј - челзи кој е натпревар за око а не македноско првенство да глеам терените се тапа играта никаква местени утакмици и ова да глеам хаха освен мозе ако игра вардар по со е бренд во мкд поз али ова не му требасе на мајмунот хари

Z

ziko bt

Гостин
ке си пуштиш на ртс и ке си гледаш значи работава не е за толку негативно да се коментира

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Еее сељаци смрдени да не можеш на раат да си гледаш фудбал тоа ти е кога имаме прецедател кретен и федерација и фудбал и се ќе упропасти копилето.:tapp:

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
И да е без странски преноси и со бесплатен влез пак ќе има навивачи на стадионите колку што и до сега имало. Првенството ни е тиња, катастрофа, играчите повеќе штрајкуваат, отколку што тренираат, секаде во соседството клубовите имаат милионски буџети, а ние од Славен Белупо губиме со 12-1, тимот кој едвај ја помина Биркикара од Малта.
И тие во ФФМ знаат дека нема да има повеќе публика, ама во војна се со Сител кој во емисијата на Бошко Трпевски вика гости и зборуваат против Харалампие, па овие сега ќе им враќаат со тоа што ќе им забранат преноси за кои платија многу. А ние ќе трпиме, катастрофа. На ФФМ ако им беше толку гајле за македонското првенство имаа милион начини да го средат, ова е последно нешто што треба да се направи.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Леле овој ептен ментиш бил бе.:pos:

Идиотче гадно, 21 век сме. Нема куќа во Македонија каде што нема кабелнет телевизија или сателитска, па ти со твоите забрани ќе не спречиш да гледаме странски фудбал. Мамичето твое мајмунско.

И не ми е јасно како на пример може вакво педерче да им забрани на независни телевизии од колку до колку часот да вршат пренос? Кој ебен фактор е нечистокрвниот овде?
Не се секирај,тоа е со умисла.

Аџиристе има и кабловски нет и тв оператор,а со оваа одлука ќе си го зголеми бројот на клиенти што сакаат да гледаат фудбал на ТВ или на Нет :baeh:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
ке си пуштиш на ртс и ке си гледаш значи работава не е за толку негативно да се коментира

Не финтата за гледањето,ќе се снајдеме нет ова она друга тв,проблемот е што е толку прозирен Хари.:pishtoldz

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
тиа шо сака да гледа македонсо првенство ќе најде начин и ќе го гледа тиа шо не сака пак нема да гледа ќе гледа на нет некаде ќе се снајде

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
.......и онака тоа време сум на стадион, го гледам својот клуб,што значи ова не ме засега толку,

Kajgana Shop

На врв Bottom