Катарина Ивановска

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Не се правам, паметен сум :)

Субјективна работа дали вреди или не. И јас лично мислам дека има поубави и позгодни девоји од неа, ама они не се обиделе и затоа она си успеа.

Штом постојано снима реклами и фотосесии за познати светски компании, сигурно има нешто во неа што го гледаат тие што ја плаќаат.
па што ми реплицираш тука сто пати? и јас велам не е ништо посебно, ама успева. ( во споредба со другите девојки што седат дома, а се десет пати поубаво од неа)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
па што ми реплицираш тука сто пати? и јас велам не е ништо посебно, ама успева. ( во споредба со другите девојки што седат дома, а се десет пати поубаво од неа)
Ти рече дека не е убава, што сепак е претерување и затоа ти реплицирав.

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Ти рече дека не е убава, што сепак е претерување и затоа ти реплицирав.
Реков на тело не е лоша, ама на фаца не ми е убава лично мене. И фала богу што сите немаме исти вкус инаку што би било:toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.021
Реков на тело не е лоша, ама на фаца не ми е убава лично мене. И фала богу што сите немаме исти вкус инаку што би било:toe:
Девојче, стандардите за убавина се различни насекаде во светот. Ако ти текнува на Марија Радуловиќ од Куманово, мислам дека беше меѓу првите мис на Македонија во раните 90ти. Верувам дека таа би ти била многу поубава, ама нејзината убавина беше од тој тип што стана модел за костими за капење во Турција.

Ме мрзи да барам фотографии од модели кои одат на кастинг (без шминка) верувам дека таму ниту една нема да ти биде убава (дури ни Адријана Лима), ама моделот треба да биде платно врз кое креаторот ќе слика, и тука завршува приказната. Ако си доволно висока, имаш убавина од одреден тип, секој ден одиш на кастинзи можеш да успееш. Доколку едно од овие го нема, збогум фенси кариеро.

Катарина ја имам видено во живо на еден концерт, помина покрај мене и е сонценце. Облечена во патики, фармерки, дуксче, едноставно, убава е.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Стандарди не стандарди, божествено изглеа.
Надајте се женски дека сте поубави.
She began her modeling career in 2004, appearing at Milan Fashion Week after winning the Look Models International model search in Macedonia. In December, 2004, she appeared in a pictorial for Elle magazine and has also appeared in Citizen K, Stiletto and the Italian and Russian Vogue. She has been featured on the covers of Diva and Maxima magazines and in advertisements for D&G in 2006.
Koга ќе имате вакво сиви, пишете на форумов.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073

После оваа слика нема што да кажам за нив, едноставно стандардите што се поставени од античко време не се почитуваат се поставуваат некои извитоперени ексцентрични стандарди.
Кои гледал слики или скулптури од античко време, хуманизам ренесанса па се до пред 50 години овие модели не се вклопуваат многу, добри супер модели се оние од почетокот на 90-тите да не ги набројувам
баш имаат се пропорции, убавина, а не денес гледаш FTV и гледаш девојчиња кои биле на одмор во Аушвиц подолго време. Катерина е просечна девојка има мал децки шарм и тоа е + кога ќе го додадеме фотошоп шминка агол на сликање го добиваме ова. Во маалото кое живеам има подобри девојки од неа, еднаш сум ја видел во живо и тоа е.

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Девојче, стандардите за убавина се различни насекаде во светот. Ако ти текнува на Марија Радуловиќ од Куманово, мислам дека беше меѓу првите мис на Македонија во раните 90ти. Верувам дека таа би ти била многу поубава, ама нејзината убавина беше од тој тип што стана модел за костими за капење во Турција.

Ме мрзи да барам фотографии од модели кои одат на кастинг (без шминка) верувам дека таму ниту една нема да ти биде убава (дури ни Адријана Лима), ама моделот треба да биде платно врз кое креаторот ќе слика, и тука завршува приказната. Ако си доволно висока, имаш убавина од одреден тип, секој ден одиш на кастинзи можеш да успееш. Доколку едно од овие го нема, збогум фенси кариеро.

Катарина ја имам видено во живо на еден концерт, помина покрај мене и е сонценце. Облечена во патики, фармерки, дуксче, едноставно, убава е.
Немој да ја споредуваш со Марија Радуловиќ. Со Марија нема споредба ниту една од нашите, прекрасна беше. А тоа што останала во Турција и не успеала повеќе значи немала баш среќа за жал. Ама за оваа Катарина кажувам дека МЕНЕ не ми е убава и вие може да зборите што сакате. Реков, немаме сите исти вкус.

H

HITCH

Гостин
е колку девојчиња во македонија седат десет пати поубави од оваа. на тело не е лоша, ама фаца неубава
Мене Ката многу ми се допаѓа. ПРЕУБАВА МИ Е! Ама тоа е мислење на сите на форумов освен тебе :smir:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Катарина Ивановска не е убава? Не заебавајте бе, најуспешна македонска манекенка чинам дека е.
17 godini ako e a mozno e spored liceto ne mi deluva za 21
toa e bingo za nea na via godini.
p.s ima prekrasno lice
site manekeni se kako nea slabi zabelezi poveke vo fashion tv

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Супер е Катето

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ама тие немаат гз за да ја искористат нивната убавина.
За манекенка не се ни бара некоја лепота. Манекенка може да биде речиси секоја слаба девојка, но мора да е упорна за да успее. Убавина се бара на Мис свет/универзум. Најуспешната моментално србинка е неубава манекенка, ама успешна е и си заработува милиони. Еве ја, а сепак е на Пирели календар
Тие цури што седат дома иако се убави, немаат храброст за да излезат од државава и да се помачат да добијат модна ревија на кастинзи со илјадници девојки, мама и тато ќе им викаат дека се убави ... јеее тоа е успех, нели? Ни се отвараат теми за нив, ни се дискутира за нивна убавина и кариера, ги нема на каталози за долна облека, ги нема на реклами за парфеми, ги нема на ревии на познати дизајнери. Со тоа се скалила под Катарина.

Јас би рекла секоја љубоморна девојка не ја сака Катарина.

А да секоја убава девојка и што е манекенка е курва. Да да. Била на јахта со мажи Катарина. И шо?
Да не останатите девојки ќе одбијат да бидат на јахта со секси мажи и да пијат скап шампањ и да се забавуваат со ВИП фаците?
Не ... нашиве цури се продаваат за сокче од 100 денари и први за јадење бурек против поуспешните од нив.

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Ама тие немаат гз за да ја искористат нивната убавина.

За манекенка не се ни бара некоја лепота.

Јас би рекла секоја љубоморна девојка не ја сака Катарина.
Нормално дека имаат гз, ама немаат среќа.

Секако дека треба убавина, можеби не толку на лице, ама треба да е добра на тело. Јас и реков дека оваа е добра на тело, ама на фаца не е ништо посебно, не ми е убава.

И за крај јасно да ти е дека воопшто не сум и љлубоморна. Нема зошто.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
9.5/10 davam za teloto . Ima odlicno, prekrasno telo !!
8/10 za facata , posto nekako mi e poduvana vo obrazite :toe:

Se na se , ubava e , dzabe zborite deka ne e . Ima odlicen nadvoresen izgled.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Морам да признаам дека прв пат слушам за девојкава. Не е лоша, но со мала корекција на носот, сметам дека би била поубава.

Kajgana Shop

На врв Bottom