Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Нека ни е честита победата....Второ полувреме изигравме подобро со исклучок на последните 10 минути.....Ептен не стегнаа....Браво за Сонг, Фабре, Насри, Фабиански......Сања голче брцање, алал да му е, не очекував......Имавме второ полувреме шанси да ги убиеме со уште 1-2 гола, Шамак слаб овој натпревар.......
Само вака да продолжиме да ги нижеме победиве.....Т

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Ај честито победа,просечна игра но заслужено си тепавме,Фабиански на потребното ниво,не требаше да примаме гол,имаше контрафаул од Саха врз Сонг,ама добро се државме.
Сонг изигра одлично,Цеск добар,Насри одличен,катасторфа Шамак,освен асистенцијата лошо,незнам како ја промаши таа од 2 метра -.- .Требаше Волкот да влезе на негово место или РвП.:))
Како и да е,едно тешко гостување е зад нас,со позитивно сеќавање на 3 бода:)
пс:некој оценка за мене да даде бе: ))
Се согласувам дека требаше Волкот да го стаи зашто не притиснаа и ке можеше нова асистенција да напраи Џуру :))
иначе за оценка:
како и повеќето од нас падна на кондиција имаше добри пробиви,добри замисли за паси една многу добра завршница од мене 6 од другите повеќе :P
малце офф:ја гледам моменталната клупа на челзи и неможам да не се насмеам :pos2::pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Се согласувам дека требаше Волкот да го стаи зашто не притиснаа и ке можеше нова асистенција да напраи Џуру :))
иначе за оценка:
како и повеќето од нас падна на кондиција имаше добри пробиви,добри замисли за паси една многу добра завршница од мене 6 од другите повеќе :P
малце офф:ја гледам моменталната клупа на челзи и неможам да не се насмеам :pos2::pos2:
Жити се, не се смеј... И со онаа клупа се први

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Туууууууууу Челзи губи глеам дури и со 0-2........Јако викендче...:tv:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ауф, добри голчиња.
Честито победа дечки, не стигнав да ја гледам утакмицата.
Се сеќавам Сања даде сличен, исто така добар гол против Селтик во куп на Емирати.
И како ли успеа Шамак тоа да го промаши?

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ајт нека ни е честито и оваа победа, иако бевме малку несигурни на крајот. Фабиански одличен, нека продолжи само така.
Челзи изгуби 0:3 така да 2ри сме и им се доближивме на 2 бода, а може и да очекуваме уште нивни киксови заради повредите што ги имаат...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Честито дечки , ме израдува оваа победа на Арсенал , не е 1-6 како лани ... битно 3-те бода од Гудисон не бегаат :tv:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Ај честито победа,просечна игра но заслужено си тепавме,Фабиански на потребното ниво,не требаше да примаме гол,имаше контрафаул од Саха врз Сонг,ама добро се државме.
Сонг изигра одлично,Цеск добар,Насри одличен,катасторфа Шамак,освен асистенцијата лошо,незнам како ја промаши таа од 2 метра -.- .Требаше Волкот да влезе на негово место или РвП.:))
Како и да е,едно тешко гостување е зад нас,со позитивно сеќавање на 3 бода:)
пс:некој оценка за мене да даде бе: ))
Јас би ти дал 6.5. Немаше кондиција а и те повредив(ме) така да ти дадоја 6 али заради повредата ти давам уште едно 0.5 ;)

Инаку супер денешниве карамели. Слатки и тоа 3 бода. Конечно еднаш да искористиме киксеви на конкурентите. И што ви реков вчера на фудбал неигра Фелаини и ќе го кркаат. Кладилница ретко играм скоро ич али вчера си ја уплатив 2 првпат (можеби вторпат) го ставам Арсенал и си ја фатиав. Али онја челзи очекував да кикснат и ја пишан Х али овие пак изгубија.

како и да е екстра супер 3 бода

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
момци неам гледано годинава премиер лига како игра шамак ??? дали се вклопи во тимот на арсенал ??

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Вака , не бев во можност да го следам овој меч нажалост... но другар имаше за обавеза на секој значаен миг да ми јавува...
Многу ме израдува кога чув 0-2... знаев дека можеме да достигнеме до победа на овој меч.
Гледам според коментарите нагоре Фабијански е пофален што значи добар бил... па последно време му оди а? Ми се допаѓа тоа , нека не се враќа Алмунија...
Бендтнер можно е да си заминува од клубот ...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
момци неам гледано годинава премиер лига како игра шамак ??? дали се вклопи во тимот на арсенал ??

И те како се вклопи. Типична игра на Арсенал игра дечкото..Не е класичен голгетер, туку е првенствено тимски играч што покрај тоа што влегува во шанси за гол, прави да влегуваат и останатите играчи.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Менталната сила на Арсенал ќе излезе на виделина за недела дена.... Ако победиме против Тотенхем супер, ако изгубиме, е тогаш е проблем, и пак ќе се тешиме дека и 5 бода разлика не е многу....

Затоа само победа е во игра

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Првиот дел го пропуштив, но гледав хајлајтс од него, бидејќи бев на ракомет...

Сања, добар гол, ретко од него, но солиден удар... Тој еднаш во годината дава голови, но не ни бараме повеќе од него...
Сонг, убедливо најслаб на теренот... Денилсон добар во првите 25 минути од вториот дел... Насри, на завидно ниво, заедно со Фабрегас, кој се уште не е 100% спремен... Имаше некои глупави стартови, од негова страна, како оној против Дистин, но тоа е тоа..
Чамак, задаваше проблеми, направи асистенција... Солиден меч и за него
Фабијански, добар, добар.... Полни самодоверба во овие мечеви и со вакви паради, како против Саха, но треба да порабти на нафрлувања
Скилачи, заслужи црвен картон, и единствена грешка на Веб е тоа..... Мораме да бидеме реални, бидејки беше последен играч од одбраната...
Росицки, добра замена, неколку пасови, но добро помогна во одбрана на резултатот...

п.с Не знам дали сте знаеле дека Герет Бејл во младите категории играле заедно со Тео Волкот ? Тео, бил/е навивач на Ливерпул, а Бејл е навивач на Арсенал, а завршил во Тотенхем... Венгер, време е за нова операција, наречена „Кембел“..

Како и да е, честито нека ни е победата, и се гледа дека надвор играме без многу притисок и победуваме... Истото треба да го префрлиме и на Емирати...
Чекај ти тоа сериозен си???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom