- Член од
- 4 септември 2010
- Мислења
- 439
- Поени од реакции
- 148
Еееј ептен му е педерско)Тоа розаwкото дрес4е излеа среќа му носи :pos2:
Па и розевки штуцни, ептен е џиџан
Еееј ептен му е педерско)Тоа розаwкото дрес4е излеа среќа му носи :pos2:
Мислиси дека е подобро во сала брат, 2 пати неделно играм во сала а еднаш во балон , горе на водно немора да ти кажам кај е подобро се подразбира , каква сала какви бакрачи, иначе ај нека ни е честито победата не го гледав 2 полувреме ама читам фабијански некоја одбрана јака имал (ви викам јас до дресот е и до бојата вие не, убаво му стои дресчево башка комбинацијата со штуцните убива затоа неможат гол да му дадат ))) како и да е се доближивме на манчестер на кој им го гледав натпреварот со шити и да ви кажам неможев да го догледам до крај бидејќи беше "мн интересен"( шанса да се немало еј ) а од другиве конкуренти челзи некако ми пројде на сила ама сепак заслужено бидејќи и фулам не беше опасен , како и да е продолжуваме понатака долга е сезоната и јас мислам дека ќе биде доста интересно оваа година во борбата за титула.Сала е многу подобро за играње од балон друже... прашај секој што игра фудбал ќе ти го каже истото..
Иначе фала богу да имаме малце среќа и ние... лоша игра добра победа е тоа го сакам понекогаш како што можат Челзи и Манлестер така и ние....
Иначе пак имам една замерка... Венгер чекаше до 93та да ги направи измените??? не го учеле изгледа како се задржува време и чува резултат ))
Не е... Од Битола сум, па веројатно заради тоа некако не ми се иди...Е па ако имате таква намера кажете и ќе средиме!!!! Бтв Македонец 7 е во екипата????
Играм секоја недела и во балон и во сала... салата нема никаква допирна точка со балонот кој ми дозволува да играм фудбал... вештачка трева ,може да паднеш , да клизнеш , да истрчаш асално ...Сала е многу подобро за играње од балон друже... прашај секој што игра фудбал ќе ти го каже истото..
Иначе фала богу да имаме малце среќа и ние... лоша игра добра победа е тоа го сакам понекогаш како што можат Челзи и Манлестер така и ние....
Иначе пак имам една замерка... Венгер чекаше до 93та да ги направи измените??? не го учеле изгледа како се задржува време и чува резултат ))
Да бе да, моја грешка, на гости не му одешеОбратно е брат..)),само 1 гол имаше до сега у гости ако добро памтам..
Одлично бранеше, на 90+2 рефлексно опасна топка фати.sto se desi so fabianski be...gledav golovite i na kraj na utakmica fabianski vo kadar mesto chamah..go iznaguskaa a gledam ne spasil penal ili nesto...dobri odbrani imal?
Од овие што моментално ги имаме,е за прв голман.Али не е за прв голман....како сакате речете