Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе овие знаат ли дека ако направиш фаул у 16 метри, му даваш на противникот чиста шанса за гол???:toe:

Ajde na pilesko momci !!!!! :D

removing_chicken.jpg

Не може нам нико ништа,јачи смо од кокошкине,могу само да нас мрзе они што нас неволе....
Oleeeeee at white hart laneeeee

Тооооооооооооооо...мерак,мерак,мерак и мерак.Задоволен и од играта и од резултатот нормално.Мислам дека не потфрли никој на утакмицава (од Арсенал , нормално).Робен може комотно да пуши.:pipi:

--- надополнето ---

Честито победа пријатели.
Фала фала :P

Убаво ги скичмивте овие Тотенхем.Една од екипите која највеќе ме нервира во Англија.

Честито дечки , ова е казна за голот кој го примивме од 1 метро во офсајд !!!

Леле каков слаткиш, оф оф оф 1-4 фантастична победа.....Баш ова ни требаше после разочарувачкиот натрпевар со Сандерленд. Браво за сите изиграа супер.....Вилшир буквално го изора теренот цели 90 минути и плус во продолженијата.....Лорен во одбрана закон, немам зборови, се развива во ептен добар дефанзивец.....Малку ме разочара Џуру, многу ми некако миле паника, прави грешки и сеуште му треба време за да влезе во форма....Пеначлињата закон, браво за Насри, требаше да има муда и за викендов да шутира он.....
Како и да е, уживајте во победава, барем мене ептен кеиф ми се направи.....

сега и робен нека мисли што сака и дефо кој сака и до каде сакаат нека стигнат во лига на шампиони дефо рече дека ке стигнат подалеку од арсенал во лш ке видиме

Ajde na pilesko momci !!!!! :D

removing_chicken.jpg

Ооооооооооооо со мерак идам брат , само едно нешто не ми се поклапа а тоа е што ја нема главната КВАЧКА да даде некоја изјава за тоа кој е подобар клуб и слично... може само да пуши к** еве му најдобар доказ кој се арсеналллл... позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom