Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да му се мочам у уста на судијата!
со нерешено се играт продужетоци или реванш??

E ne bese ofsajd so se praite i vie budali ! Cista topka bese toa so nemase nikoj tamu drug e kriv stoperite ! I ovoj Fabianski neznam kako mu dosla idea deka moze da bide golman ! Na negova strana mu sutna u potpolno zatvoren agol i gol mu dade eeeeeej drvo edno be ! Aj da mu sutnese levo ke razberev ama ova.... :S:S:S:S:@:@:@:@

Лелеееееее колку опасно стартуваат над Вилшер како да сакаат да му ја скршат ногата, треба одма судијава да им даде црвен

E ne bese ofsajd so se praite i vie budali ! Cista topka bese toa so nemase nikoj tamu drug e kriv stoperite ! I ovoj Fabianski neznam kako mu dosla idea deka moze da bide golman ! Na negova strana mu sutna u potpolno zatvoren agol i gol mu dade eeeeeej drvo edno be ! Aj da mu sutnese levo ke razberev ama ova.... :S:S:S:S:@:@:@:@

koj fudbal go gledas be prijatele?

Нема да ги гледам овие ретарди како ги растргнуваат по теренот.
Барем нема да се нервирам.

Abe koj ofsajd ubavo se izvlece na vreme ! ZA vas site sudii se protiv arsenal,aj za penalite da ali sea i ofsajdi ne sudel !

Луѓе со нерешено ќе се игра одново утакмицава или ќе има продолженија или има и реванш????

Abe koj ofsajd ubavo se izvlece na vreme ! ZA vas site sudii se protiv arsenal,aj za penalite da ali sea i ofsajdi ne sudel !
На мајка ти пичката.
се извинувам на сите фанови на Арсенал за речников.:))

ЕКстра тајм..ова не ми се допаѓа,зошо ќе бидат бајаги изморени , а им следува и утакмица со Челзи...Иначе голот на Кин беше чист офсајд..задоволен од сите сега за сега со мали одстапки...

MOzes Samo DA mi Go Ispusis ! Klosar GRD !

--- надополнето ---

Eve VI go Sea Penalot ! hahaha Bravo ARsavin dobra topka !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom