Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Ооооооооооооо со мерак идам брат , само едно нешто не ми се поклапа а тоа е што ја нема главната КВАЧКА да даде некоја изјава за тоа кој е подобар клуб и слично... може само да пуши к** еве му најдобар доказ кој се арсеналллл... позз
ete ja brat , pecena e :)..pak neka jadi lajna to kopileto za goleminata na arsenal

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
E ne bese ofsajd so se praite i vie budali ! Cista topka bese toa so nemase nikoj tamu drug e kriv stoperite ! I ovoj Fabianski neznam kako mu dosla idea deka moze da bide golman ! Na negova strana mu sutna u potpolno zatvoren agol i gol mu dade eeeeeej drvo edno be ! Aj da mu sutnese levo ke razberev ama ova.... :S:S:S:S:mad::mad::mad::mad:
ти или се заинает зборуваш или си немаш 2 чисти за фудбал според тебе гибс беше ли во опсајд кога имаше чиста шанса за гол а

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
‘Shall we make a DVD?’ sang the away fans – a reference to Tottenham’s habit of releasing collector’s editions of wins (or even draws) against their local rivals.

Од arsenal.com
:pos2::pos2:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ај може некој да најде слика од детето шо плачеше? :))

Лорен или Вилшер,перфектни денеска.:)))

А Фабиански,во Јануари да си бара нов клуб.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Abe koj ofsajd ubavo se izvlece na vreme ! ZA vas site sudii se protiv arsenal,aj za penalite da ali sea i ofsajdi ne sudel !
Офсајд беше, не контрај безвезе. Три пати дадоа, убаво се виде.

За Аршавин пак ќе речам дека е дрво ! :))

и ми е криво шо не влезе барем малце ЈЕТ да ги докрајчи :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Дечки, би ве замолил да не ги тестирате можностите на форумскиот софтвер во отсуство на опцијата за банирање од тема.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Шо стори плачење детето... :pos2::pos2:

Едноставно немам зборови, за Вилшир... Можеби еден од најдобрите во нашиот тим.... Сигурно, дека е подобар од Аршавин :))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Добро не какајте сеа :) Добро изигра Аршавин двете подавања што донесоа до пеналите беа негови...
Од коа влегоа Шамак и Аршавин бољи игравме... реков дека неможе Вела сам напред едноставно премал е за да прими/загради топка и да повлече играчи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom