Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Малку доцнам но веќе се е кажано за натпреварот со Сандерленд. Сакам само да кажам дека не го обвинувам Росицки, на секој може да му се случи. Ме загрижува повредата на Фабрегас, иако нема да отсуствува толку долго, сепак за со Челзи многу ќе фали. Ептен треба на некој да му биде денот за да го замени Фабрегас, со него нашата игра е сосема различна.
За судииве што да кажам, срамота, па уште го казнуваат и Венгер, комедии....Ај што прават грешки при судење, заборавија и како се гледа на саат.....
Ајде вечер добра партија на малдиве и да ги растуриме Тотенхем......

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Значи влезници за Партизан - Арсенал нема во цела држава, единстветно да се оди во Белград, јас така и планирам од таму да ми купат.

Ајде да се проброиме кој се ќе оди на ЈНА. :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Вечер патувам и нема да можам да ја гледам но мислам дека вечерва Емануал Томас ќе блесне.

Значи влезници за Партизан - Арсенал нема во цела држава, единстветно да се оди во Белград, јас така и планирам од таму да ми купат.

Ајде да се проброиме кој се ќе оди на ЈНА. :)
Јас одам, утре сум во МК и ќе се договоримо подетално.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Вечер патувам и нема да можам да ја гледам но мислам дека вечерва Емануал Томас ќе блесне.

Јас одам, утре сум во МК и ќе се договоримо подетално.
Нема проблем, ја пред малку се слушнав со роднина од Белград, рече ќе праша за карти па ќе ми каже, па јас ќе пишам тука.

Ако немаш карта кажи ми, зашо ако најде он да му речам да земе и за тебе.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Со самиот факт дека играме без капитенот , РвП како и Волчко , а и други кои не се можеби до толку витални за нашиот успех, ни се претскажува пеколна битка за секоја педа од теренот.
Знам дека Насри може да го замени Цеск во неговата работа , но исто така знаеме дека кога на другите околу него не им оди добро и тој лошо ја врши работата... така да со Челзи првично , Насри Росицки Сонг и Дени сакам да ги видам во најдобра форма , и секако Арша на клупа! ( што знам дека е тешко да се случи)
Вечерва се надевам на победа, многу ме навреди фактот дека во кладилница имаме 2,85 а тотенхем 2,35 коефициент ,но верувам во нашите дечкИ!
Роденден ми е , и како поклон се што сакам е победа над нај грдиот и нај несмасниот тим во целиов свет ( Едноставно секој пат кога мислам за Тотенхем , гние нешто во мене)

Ајде среќен роденден :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Reserve team goalkeeper Wojciech Szczęsny has revealed his relationship with manager Arsène Wenger has broken down, and the Poland international is seeking a move away from the club. The 20-year-old cites broken promises behind their now fractured relationship.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Reserve team goalkeeper Wojciech Szczęsny has revealed his relationship with manager Arsène Wenger has broken down, and the Poland international is seeking a move away from the club. The 20-year-old cites broken promises behind their now fractured relationship.
Оу е ова е многу лошо за иднината на клубот зашто овој го сметав за правиот голман за нашата раздрмана голманска позиција!
Зашто му требал овој кикс незнам вистина...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Сите топџии кои од тука ке одат да го гледаат Партизан, среќен им пат, и да кажат впечатоци, и нормално, очекуваме слики тука...

За Соне, не знам зошто не го сакаш Хесус, одлично би се вклопил во нашиот систем на работа.... Не наликува на Реес, има одлична брзина, добар шут и центаршут и е дриблер... Шо знам, јас мислам дека добро би ни дошол, но да видиме еднаш дали ке дојде...

Поздрав и одиме вечер на победа на Лејн...

M

mercenary

Гостин
Овој Истмонд беше оној што играше ѕверски како ДМ на подготвителните? Тој што се повреди пред почеток на сезона?

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
JA ke idam ! Imam i karta i se ! Inache toj e Frimpong ne e Eastmond ! A vecer ke bide tesko venger nema da bide na klupata na arsenal !

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
JA ke idam ! Imam i karta i se ! Inache toj e Frimpong ne e Eastmond ! A vecer ke bide tesko venger nema da bide na klupata na arsenal !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom