Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
KIERAN GIBBS Q&A

Интересно интервју,вреди некоја минута да се прочита.

--- надополнето ---

Eбуе напиша:
"I'm still so happy to be playing here, with these guys and for this manager. It was my dream before and to make seven years will be incredible. I'm one of the senior players now – I feel comfortable within the squad and always do what I can to help the younger boys. "I never think about myself – for me, it's always about the team. Even if I'm brought on, I'm just privileged to be among the 18 players.
"When I play I try to do my best but I also love to see my friends score goals and play well, it makes me happy and proud. I have a responsibility to the squad whatever the situation. When Theo scored his hat-trick against Blackpool I ran straight up to him. My heart is clean and I don't think negative things about people.
"People say I'm crazy because I'm always laughing and trying to make everyone happy, but it's how I am – it's not only at Arsenal, it's with the Ivory Coast and at home with my wife and kids too."
Како да не го сакаш....:))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
И на Спорт Рапорт (спортска емисија на Тв Тера, локална Битолска Телевизија) објавија дека Арсенал ќе тргнел по Хесус Навас, а за тоа челниците на Севиља ке инкасирале 14 000 000 фунти... Венгер бил заинтересиран за него, и наводно, во јануари, ке преминел на Емирати... Тоа било најлошо чуваната тајна во тимот на Севиља, објави „Марка“

Е сеа ке видиме за ова...

Едит: Он топик: Ако Ебуе остане во Арсенал, ќе стане миленик на Арсенал, токму поради фактот и дека кога беше исвиркуван од наша страна, можно е да стане една од легендите на Арсенал....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
What drills do you really hate?

We’ve got this one that the lads call the Mario Kart Run, which is the toughest. It’s like you do one set of sprints, then a longer set of sprints, and by the end of it you just don’t want to run again!

Who’s the best at that then?
It’s got to be Sami Nasri, he’s exceptional.

And the worst?
In the interests of team harmony I won’t answer that one!

How does Walcott rank in there?
Theo’s fastest flat out. When we do Sprint tests he just smashes it, but Armand Traore is up there too – he’s pretty close to Theo.

:helou:

--- надополнето ---

Memories...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Пред некое време цел форум викавте како сакате Ебуе да си замине со чесни исклучоци , очигледно тек сега сватија некои колку е битен тој човек за нашиот тим , а и било кој да се повреди , секоја позиција ја покрива.
Едноставно човекот е ѕвер!
А за Навас , тоа би било можеби и добро од страна што е одличен играч , посебно многу брз налик на Волчко наш , но имаме средишни играчи ( крила- како што тој игра ) така да не гледам каде би бил вметнат ...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
И јас не верувам,све шпекулации,доста беа цели 3 месеци,несакаааам повееќеееееееееееее

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
утре сакам да има стримови,немој да ме заебете....

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
другар сними ја програмава и веќе никогаш нема да бараш стримови, ги имаш сите спортови и натпревари пренесувани во живо

http://rapidshare.com/files/352451296/badijala_tv_from_nadal.zip
Се изгорев еднаш мојот ком од вакви срања,така да сега не данлодирам се и сешто шо ќе ми текне.Така да стримчиња ќе си барам и готово. ;)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Stavi sopcast, i baraj na myp2p.com strimovi, jas go koristam podolgo vreme, super e!

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
Абе со Авиобалкан 3000 денари е, во ова вклучено е сите 3 карти за Партизан во Лигата на шампионите (и тоа си бираш дали сакаш на југ или север), и превоз натаму-наваму, све што треба за првава со Арсенал. Ја и уште 6 другари идеме со оваа агенција, а сум бил и порано со истава агенција на Звезда-Баерн Минхен... најбоље е за вакви спортски настани, а и најважно за сите нели, најефтина. До 15 е за резервирање, после тоа само ако останат слободни места. Еве ви бројче 3134221.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Пред некое време цел форум викавте како сакате Ебуе да си замине со чесни исклучоци , очигледно тек сега сватија некои колку е битен тој човек за нашиот тим , а и било кој да се повреди , секоја позиција ја покрива.
Едноставно човекот е ѕвер!
А за Навас , тоа би било можеби и добро од страна што е одличен играч , посебно многу брз налик на Волчко наш , но имаме средишни играчи ( крила- како што тој игра ) така да не гледам каде би бил вметнат ...
Признавам, дека бев еден од тие.... Но, го сменав драстично моето мислење, а за да дојде до промена, беше фактот дека и покрај се, остана кај нас... Затоа има голем респект од мене ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom