Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Не ми се верува како е можно толку да дозволат таков гол!!1111

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не го кривете Алмуниа за примениот гол.
Аршавин место да ја реши утакмицата,тука ми задава главоболки.Имаме игра,само не треба да се промашуваат тие шанси.
Ајде во второ Вела ин и повеќе пресинг.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Епа толку шанси пропуштивме и не казнија. Баш пред некое време прочитав изјава на Аршавин, како ја променил играта и сега е поефикасен......По ова што го гледам типчето е очигледно во заблуда.....Ајде второ ќе им шибнеме уште некое голче.....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Промашивме 2 огромни шанси по дадениот погодок , а исто така се жалам од судијата што не досуди неколку за нас фаули а на Гибс на пример му даде и жолт за нешто што не требаше ни фаул да биде.
Голот не го видов... баш на момент искочив од соба и сме примиле погодок , се надевам дека нема да ја афектира психата на нашите зашто добри бевме и во одбрана и во средина целиот меч.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.487
Поени од реакции
10.232
Алмуниа не е крив за голот.Крив за голот е Лорен али ајде оти даде гол му опростувам.Во пвоторо полувреме очекувам да влезе Насри и партали да напраи,иаку не е 100 % фит....

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Arsavin mnogu cisti sansi mu se otvaraat ama go blokiraa na dvapati poso ne sutna,ali taa prvata 100% katastrofa ! Mora nego da go forsiraat ovoj Camak e tezok kamen,bozem igra STriker on ni sutira ni sansi ni golovi nisto,KOscienly pak pravi kiks so ni davaat gol golot vleze nekako ali kakva greska napravi katastrofa ! Znaev jas deka ovoj ne e za u pl ! A i venger si go igra kurot so Sagna na klupa i Clichy(Ne e dobar ali od Gibbs e bolje !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Аршавин, мајсторееееееееееееееееееееее..... На клупа, до крај на месец, за тебе...... хихихихи... Не го видов голот шо го примивме, ама ако е пак Лорен крив, е тогаш.... Хмммм....

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Промашивме 2 огромни шанси по дадениот погодок , а исто така се жалам од судијата што не досуди неколку за нас фаули а на Гибс на пример му даде и жолт за нешто што не требаше ни фаул да биде.
Голот не го видов... баш на момент искочив од соба и сме примиле погодок , се надевам дека нема да ја афектира психата на нашите зашто добри бевме и во одбрана и во средина целиот меч.
Немој да излагаш веќе да седиш и да гледаш

Алмуниа не е крив за голот.Крив за голот е Лорен али ајде оти даде гол му опростувам.Во пвоторо полувреме очекувам да влезе Насри и партали да напраи,иаку не е 100 % фит....
Алмуниа не е крив точно али пак не ни направи да спаси. Значи тоа е тоа што му фали на него да поправи грешка на одбраната. Значи за да не примиме гол само доколку нема грешка во одбраната е зради тоа ме нервира Алмуниа.

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Arsavin mnogu cisti sansi mu se otvaraat ama go blokiraa na dvapati poso ne sutna,ali taa prvata 100% katastrofa ! Mora nego da go forsiraat ovoj Camak e tezok kamen,bozem igra STriker on ni sutira ni sansi ni golovi nisto,KOscienly pak pravi kiks so ni davaat gol golot vleze nekako ali kakva greska napravi katastrofa ! Znaev jas deka ovoj ne e za u pl ! A i venger si go igra kurot so Sagna na klupa i Clichy(Ne e dobar ali od Gibbs e bolje !
Абе ти на волот у газ да му дувнеш, роговите ќе му ги исправиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom