stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Ова не ни требаше...
На телекабел сум.Што кабелска имаш ? да видам ако е иста да ја барам и јас
Немој да излагаш веќе да седиш и да гледашПромашивме 2 огромни шанси по дадениот погодок , а исто така се жалам од судијата што не досуди неколку за нас фаули а на Гибс на пример му даде и жолт за нешто што не требаше ни фаул да биде.
Голот не го видов... баш на момент искочив од соба и сме примиле погодок , се надевам дека нема да ја афектира психата на нашите зашто добри бевме и во одбрана и во средина целиот меч.
Алмуниа не е крив точно али пак не ни направи да спаси. Значи тоа е тоа што му фали на него да поправи грешка на одбраната. Значи за да не примиме гол само доколку нема грешка во одбраната е зради тоа ме нервира Алмуниа.Алмуниа не е крив за голот.Крив за голот е Лорен али ајде оти даде гол му опростувам.Во пвоторо полувреме очекувам да влезе Насри и партали да напраи,иаку не е 100 % фит....
Абе ти на волот у газ да му дувнеш, роговите ќе му ги исправиш.Arsavin mnogu cisti sansi mu se otvaraat ama go blokiraa na dvapati poso ne sutna,ali taa prvata 100% katastrofa ! Mora nego da go forsiraat ovoj Camak e tezok kamen,bozem igra STriker on ni sutira ni sansi ni golovi nisto,KOscienly pak pravi kiks so ni davaat gol golot vleze nekako ali kakva greska napravi katastrofa ! Znaev jas deka ovoj ne e za u pl ! A i venger si go igra kurot so Sagna na klupa i Clichy(Ne e dobar ali od Gibbs e bolje !