Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Ма пушти ги нека плачат само :) Па уште еден член прочитав напишал као нешто покажале дека биле подобар тим и уште 100 пати немале да изгубат..хахах:)

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Денеска Тити наполни 33 .Нека му се множат .:smir:
Среќен роденден на ТиТи од ЈасЈас :)

п.с. аирлија нека е на Кокошките како се засилија со изјавите кутрите мислеа и лига на шампиони можат да освојат за грео`и

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Сликата...ххх...Грми............

--- надополнето ---

Он топик : Алмуниа можи да си замине ако Арсенал купи нов голман...

Оф топик : Белами пуштен на позајмица во Кардиф ?! .... Едит: Не ми е јасно, како можи еден од најдобрите играчи во ПЛ, да игра во друга лига.... Не ми е јасен, Манчини.. Така не се станува шампион... Но подобро за нас

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
^
Другар што зборуваш за Белами ,колку и да е добар напаѓач има проблеми со темпераментот ...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

--- надополнето ---

Он топик : Алмуниа можи да си замине ако Арсенал купи нов голман...

Оф топик : Белами пуштен на позајмица во Кардиф ?! .... Едит: Не ми е јасно, како можи еден од најдобрите играчи во ПЛ, да игра во друга лига.... Не ми е јасен, Манчини.. Така не се станува шампион... Но подобро за нас
Еве ти мало објаснување од Венгер што се случува со новото правило во Премиер Лигата.......

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-a-rule-could-spark-court-cases

Член од
2 септември 2008
Мислења
59
Поени од реакции
1

Манчестер Сити не сакале да го препуштат на некоја екипа од Премиер лигата за да не засилат некој директен конкурент, па логичен следен чекор е позајмица од 1 година за Кардиф кој игра во 2 лига.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/nasri-undergoes-minor-surgery-on-his-knee
Најлошото нешто што можеше да се случи во моментов!
Може да се каже најдобриот играч ( според формата ) кој го имаме во подготвителниот дел.

--- надополнето ---

:raz::raz::raz: Ајде нешто линк ово оно, да не зборуваме на празно.....
http://www.thefootballnetwork.net/boards/read/s378.htm?721,11769003,11769003
Ама сепак тоа е 15 годишен играч , кој што не значи ништо моментално , посебно со повредава на Насри!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
ЦЦЦЦЦЦЦ

Таман влезе во форма пак отсуство. Истото му се деси и претходно. ДО КОГА ВАКАААААА :tapp:

Е вака губиме титули со глупи повреди

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
До кога вака бе?
Значи пропушта 2 натпревари од ЛШ.Очекувам да се врати против Челзи,ама во каква форма ќе биде...:((

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Можеби изнервиран од ова што се случува али ќе кажам дека ништо од иднината на детево, а ни од новиот Пирес...Со вакви константни повреди нема да биде ништо и од иднината на Волток, Диаби, а и Ван Перси ни е бескорисен кога е здрав само месец-два.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Можеби изнервиран од ова што се случува али ќе кажам дека ништо од иднината на детево, а ни од новиот Пирес...Со вакви константни повреди нема да биде ништо и од иднината на Волток, Диаби, а и Ван Перси ни е бескорисен кога е здрав само месец-два.
Така си е. Сепак изгледа имаме проблем со докторите или пак стварно толку ни се стаклени играчиве. Клучниве играчи кај нас неможат еден месец да сврзат без да се повредат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom