Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Ма пушти ги нека плачат само :) Па уште еден член прочитав напишал као нешто покажале дека биле подобар тим и уште 100 пати немале да изгубат..хахах:)

Денеска Тити наполни 33 .Нека му се множат .:smir:

Среќен роденден на ТиТи од ЈасЈас :)

п.с. аирлија нека е на Кокошките како се засилија со изјавите кутрите мислеа и лига на шампиони можат да освојат за грео`и

Manuel-Almunia-Arsenal-fc-542x406.jpg
:icon_lol:

Сликата...ххх...Грми............

--- надополнето ---

Он топик : Алмуниа можи да си замине ако Арсенал купи нов голман...

Оф топик : Белами пуштен на позајмица во Кардиф ?! .... Едит: Не ми е јасно, како можи еден од најдобрите играчи во ПЛ, да игра во друга лига.... Не ми е јасен, Манчини.. Така не се станува шампион... Но подобро за нас

^
Другар што зборуваш за Белами ,колку и да е добар напаѓач има проблеми со темпераментот ...

--- надополнето ---

Он топик : Алмуниа можи да си замине ако Арсенал купи нов голман...

Оф топик : Белами пуштен на позајмица во Кардиф ?! .... Едит: Не ми е јасно, како можи еден од најдобрите играчи во ПЛ, да игра во друга лига.... Не ми е јасен, Манчини.. Така не се станува шампион... Но подобро за нас

Еве ти мало објаснување од Венгер што се случува со новото правило во Премиер Лигата.......

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-a-rule-could-spark-court-cases

Манчестер Сити не сакале да го препуштат на некоја екипа од Премиер лигата за да не засилат некој директен конкурент, па логичен следен чекор е позајмица од 1 година за Кардиф кој игра во 2 лига.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/nasri-undergoes-minor-surgery-on-his-knee
Најлошото нешто што можеше да се случи во моментов!
Може да се каже најдобриот играч ( според формата ) кој го имаме во подготвителниот дел.

--- надополнето ---

:raz::raz::raz: Ајде нешто линк ово оно, да не зборуваме на празно.....
http://www.thefootballnetwork.net/boards/read/s378.htm?721,11769003,11769003
Ама сепак тоа е 15 годишен играч , кој што не значи ништо моментално , посебно со повредава на Насри!

ЦЦЦЦЦЦЦ

Таман влезе во форма пак отсуство. Истото му се деси и претходно. ДО КОГА ВАКАААААА :tapp:

Е вака губиме титули со глупи повреди

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

До кога вака бе?
Значи пропушта 2 натпревари од ЛШ.Очекувам да се врати против Челзи,ама во каква форма ќе биде...:((

Можеби изнервиран од ова што се случува али ќе кажам дека ништо од иднината на детево, а ни од новиот Пирес...Со вакви константни повреди нема да биде ништо и од иднината на Волток, Диаби, а и Ван Перси ни е бескорисен кога е здрав само месец-два.

Можеби изнервиран од ова што се случува али ќе кажам дека ништо од иднината на детево, а ни од новиот Пирес...Со вакви константни повреди нема да биде ништо и од иднината на Волток, Диаби, а и Ван Перси ни е бескорисен кога е здрав само месец-два.

Така си е. Сепак изгледа имаме проблем со докторите или пак стварно толку ни се стаклени играчиве. Клучниве играчи кај нас неможат еден месец да сврзат без да се повредат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom