Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Fabregas,Senderos,RVP,LEhman,Clichy,Reyes,Lupoli toa se 7 igraci ni pomalce ni poveke 7 igraci ! Nemoj odma koj igral koj ne gi kupil posto mu trebale ! ete ti odgovor nemoj da baras mana u najubaviot odgovor ! A on 7 igraci ne kupil odkako sme na emirates
и добро зел 7 играчи .....СИТЕ БЕА ПОД 18 ГОДИНИ ВО ТОА ВРЕМЕ СО ИСКЛУЧОК НА ЛЕМАН......КОЛКУ ПАРИ ДАДЕ БЕ ТОРКО?!?!?!?! ПРЕКУ СИЛА 15 МИЛ.......АБЕ ОДИ ЖИТИ БОГА, НЕ ЗНАМ ШО СИ ГО ТУПИШ МОЗОКОТ СО ТРЕСЕЊЕ ГЛУПОСТИ.....ОДИ НАВИВАЈ ЗА РЕАЛ, СИТИ ИЛИ ЧЕЛЗИ

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе луѓе не ве разбирам како имате сили и желба да му реплицирате...Кога ќе видам еден куп глупости напишани во само еден пост неам никаква желба за реплицирање и само ќе си го прерипам. Можете и вие истото да го направите. Не гледате дека колку повеќе му реплицирате толку повеќе дреме на наш фан клуб.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Мислам дека до Енфилд нема да купиме ништо...Предосекам

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
многу се нервирам за голман ем знае дека немаме јаки голмани и пак не купува :nerv::nerv::nerv:
на преимер акинфеев ако е 20 милиони нека даде 21 и готово 1 милион кај бил кај не бил

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Apparently 5Live are reporting that O'Neill left Villa because Friedel is on his way to Fulham...
Ако е ова точно,среќен сум..:))

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Како не, за Фридл ќе ја напушти Астон Вила, све то шпекулации!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Apparently 5Live are reporting that O'Neill left Villa because Friedel is on his way to Fulham...
Ако е ова точно,среќен сум..:))

Она болдираното е точно:), а тоа другото не ми се верува :)

Али...ако е вистина дека Фридл иде во Фулам, тогаш Шварцер иде кај нас :)

--- надополнето ---

многу се нервирам за голман ем знае дека немаме јаки голмани и пак не купува :nerv::nerv::nerv:
на преимер акинфеев ако е 20 милиони нека даде 21 и готово 1 милион кај бил кај не бил
Искрено преку мудава ми се коментарите за голмани кои нема да ја подобрат ситуацијата во Арсенал. Нас не ни треба некој што ќе фаќа чуда, нас ни треба некој што ќе ги фаќа нафрлените топки.

Тука на форумов стотина поста се потрошија како го баравте Штекеленбург. Епа ај погледнете ги головите Гронигнен-Ајакс од викендов и видете дали ќе има подобрување он ако дојде.

Исти кур и со Акинфеев и Лорис. Ќе фатат чуда, а ќе пропуштат некоја никаква од корнер.

--- надополнето ---

Друго битно...Гриманди бил на Монпеље-Бордо за да го гледа Mapou Yanga Mbiwa :)...Ехх колку би бил среќен да се земат двајца штопери и еден голман..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Arsenal have had a £3.75m bid for Shay Given rejected about 1 hour ago via Osfoora for iPhone

ААААААААААААААААА Ако е ова вистинаааааааааааааааа.........Дајте луѓе да собереме некоја фунта од тука од фан клубов да додадеме на понудава :)

M

mercenary

Гостин
Arsenal have had a £3.75m bid for Shay Given rejected about 1 hour ago via Osfoora for iPhone

ААААААААААААААААА Ако е ова вистинаааааааааааааааа.........Дајте луѓе да собереме некоја фунта од тука од фан клубов да додадеме на понудава :)
Не бе,не е добар Гивен.Така кажаа у фан клуб Баерн.:tv:

Не,сериозно сеа,ако Сити сакаат да го продадат( Гивен очигледно сака ),Венгер не треба да жали пари да го донесе,не и сега.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Она болдираното е точно:), а тоа другото не ми се верува :)

Али...ако е вистина дека Фридл иде во Фулам, тогаш Шварцер иде кај нас :)

--- надополнето ---

Искрено преку мудава ми се коментарите за голмани кои нема да ја подобрат ситуацијата во Арсенал. Нас не ни треба некој што ќе фаќа чуда, нас ни треба некој што ќе ги фаќа нафрлените топки.

Тука на форумов стотина поста се потрошија како го баравте Штекеленбург. Епа ај погледнете ги головите Гронигнен-Ајакс од викендов и видете дали ќе има подобрување он ако дојде.

Исти кур и со Акинфеев и Лорис. Ќе фатат чуда, а ќе пропуштат некоја никаква од корнер.

--- надополнето ---

Друго битно...Гриманди бил на Монпеље-Бордо за да го гледа Mapou Yanga Mbiwa :)...Ехх колку би бил среќен да се земат двајца штопери и еден голман..
Абе моабетов кај некои е да се земе кој било а дали ќе врши работа не е битно. Најбитно е Венгер да фрла пари а за кого и колку не е битно. И јас сакам голман али не да дојде кој било по секоја цена само колку да го замени Алмунија. Треба подобар од Алмунија а не замена за него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom