Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28

Videte kakvi zenski imaat Gibbs i Randall da im ebam zenskite ! Na randall so merak poso utna so milan !

--- надополнето ---

GAzi deckovo !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Barca ke zamaraat sea do kraj za Cesc i se zanimavaat so podli potezi kako sto se, stavanje na dresot, posle toa klipot kaj so rika maliot, no tuka ne trebase da se narika. Ako imase karakter trebase samo da kaze deka toa e minato, no ne on tocak ziv, se izrika kako malo detence za cokolatce.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Добра е си дојдив денеска од одмор , така чат пат се уклучував на нет и гледам дека сме го освоиле Емирати купот добро е тоа за развојот на младите играчи од кој посебно Вилшер и очекувам многу од него сезонава :tv:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ama so vakva odbrana ne ocekuvaj poveke od 2 ro ili treto mesto ! poso ovoj kup ni e maler !

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Е конечно се вратив и јас од одмор и што да видам...покрај тоа што нема ниеден нов трансфер од дефанзивата плус и еден куп глупости напишани во овие 15-тина пропуштени страници..Сепак најдобро нешто е заминувањето на Едуардо.

--- надополнето ---

Брат, не си арен :)
Знам дека не сум :baeh: али ја изгледав :helou:

Кратко ќе кажам задоволен сум од Шамак и тоа многу, дефинитивно имаме играч за со глава (уште некои да научат подобар центаршут да имаат) а и од Џеј Емануел Томас. Момчето годинава куповине да си ги изигра а ако има повреди (недај боже) може со некои послаби и да се става во игра. Ми се допадна тоа што е доста брз и агилен за неговата висина и приметив дека доста често се враќаше назад да помага. Вермален дефинитивно е ѕвер над ѕверовите, треба да шутира од далеку.
Малку сум разочаран од Волкот затоа што освен брзината другото му е доста слабо, ниту шут имаше ниту пас а центаршут саглам немаше ниту еден. Али пак брзината пак а до некаде и дриблингот му се на место. Џуру иако не покри на време за вториот гол изигра релативно добро посебно прво полувреме. Али за примените два гола не им замерам многу бидејќи се направија 3 измени во одбраната. Сепак не е исто да смениш еден или тројца. Фримпонг многу ми се свиѓа како игра дефанзивно, доста добро оди на топка само малку пасот да го подизвежба и нема гајле, тоа со искуство ќе го добие. Одлична замена за Сонг ако не годинава догодина сигурно. Од младиве Фримпонг, Вилшир и Томас дефинитивно имаат добра иднина ако продолжат во добра насока.

Venger mora da kupi barem uste eden odbranben ili pak da iskopa nekoj od mladinskata skola. Poso so momentalnava odbrana tnko ke bide, nema da smee nikoj da se povredi, bidejki ke nema koj da go stavi.
Нема од младинците добар бидејќи да имаше некој потенциален сигурно ќе го видовме во изминативе пријателски. Едино Нордвит али он повеќе играше десен бек мислам. Венгер за среден ред секогаш наоѓал млади добри али за одбрана за сега некако не му оди.

Ќе купи Венгер уште 2 дефанзивни играчи и ќе бидеме топ
Мислам дека ќе купи затоа што заминаа 4 (Кембел, Силвестре, Галас па и Сендерос) а само Лорен дојде, и Џуру се врати од повреда. Така да сигурен сум дека ќе дојде некој само проблемот е кој и кога. А ако недојде никој е тек тогаш црно ни се пишува. А ако дојде и со повеќе среќа да немаме многу и озбилни повреди нема да имаме мислам големи проблеми за титула.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Штета не бев во можност да ги гледам натпревариве од Емирати купот.....Ајде за арно за убоо, вака да ни тргне сезоната, се надевам сме изиграле солидно, ако има некој линкче од голчињата нека стави....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Нема од младинците добар бидејќи да имаше некој потенциален сигурно ќе го видовме во изминативе пријателски. Едино Нордвит али он повеќе играше десен бек мислам. Венгер за среден ред секогаш наоѓал млади добри али за одбрана за сега некако не му оди.

Нордвит играл десен бек колку да стекне повеќе искуство и на различни позиции инаку бил планиран за штопер. А Венгер рече дека идеално во секоја екипа треба да има по 5 штопери, а во нашава би била добра ситуацијата и со 4 бидејќи сме имале и играчи од младинците што можеле да покријат.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Нордвит играл десен бек колку да стекне повеќе искуство и на различни позиции инаку бил планиран за штопер. А Венгер рече дека идеално во секоја екипа треба да има по 5 штопери, а во нашава би била добра ситуацијата и со 4 бидејќи сме имале и играчи од младинците што можеле да покријат.
НИе имаме тројца, значи ќе ни треба уште еден Најмалку. Инаку за Нордвид од тоа што го видов (иако малку и против слаби екипи) не беше лош доста добар и сигурен ми изгледаше.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
НИе имаме тројца, значи ќе ни треба уште еден Најмалку. Инаку за Нордвид од тоа што го видов (иако малку и против слаби екипи) не беше лош доста добар и сигурен ми изгледаше.

Па да затоа и рече Венгер дека треба уште еден минимум да се земе за да се направат барем 4. А за Нордвид и јас од тоа што успеав да видам не ми изгледаше за лош, а и се гледа дека му годело што изигра цела сезона во Германија за довербата. Мене ми фаќаше доста око и Бартли минатата сезона, ама незнам што се случува сега со него. Од Смолинг сигурно е подобар.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Daj ne zaebavajte Nordveit ke ja drzi odbranata ! Ne se videlo kopilj da ja drzi odbranata on e dobar za portiv tie minior clubs kaj moze protiv tie u pl !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom