- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.543
- Поени од реакции
- 5.772
Емирати
Ќе купи Венгер уште 2 дефанзивни играчи и ќе бидеме топAma so vakva odbrana ne ocekuvaj poveke od 2 ro ili treto mesto ! poso ovoj kup ni e maler !
Знам дека не сум :baeh: али ја изгледав :helou:Е конечно се вратив и јас од одмор и што да видам...покрај тоа што нема ниеден нов трансфер од дефанзивата плус и еден куп глупости напишани во овие 15-тина пропуштени страници..Сепак најдобро нешто е заминувањето на Едуардо.
--- надополнето ---
Брат, не си арен
Нема од младинците добар бидејќи да имаше некој потенциален сигурно ќе го видовме во изминативе пријателски. Едино Нордвит али он повеќе играше десен бек мислам. Венгер за среден ред секогаш наоѓал млади добри али за одбрана за сега некако не му оди.Venger mora da kupi barem uste eden odbranben ili pak da iskopa nekoj od mladinskata skola. Poso so momentalnava odbrana tnko ke bide, nema da smee nikoj da se povredi, bidejki ke nema koj da go stavi.
Мислам дека ќе купи затоа што заминаа 4 (Кембел, Силвестре, Галас па и Сендерос) а само Лорен дојде, и Џуру се врати од повреда. Така да сигурен сум дека ќе дојде некој само проблемот е кој и кога. А ако недојде никој е тек тогаш црно ни се пишува. А ако дојде и со повеќе среќа да немаме многу и озбилни повреди нема да имаме мислам големи проблеми за титула.Ќе купи Венгер уште 2 дефанзивни играчи и ќе бидеме топ
Нема од младинците добар бидејќи да имаше некој потенциален сигурно ќе го видовме во изминативе пријателски. Едино Нордвит али он повеќе играше десен бек мислам. Венгер за среден ред секогаш наоѓал млади добри али за одбрана за сега некако не му оди.
НИе имаме тројца, значи ќе ни треба уште еден Најмалку. Инаку за Нордвид од тоа што го видов (иако малку и против слаби екипи) не беше лош доста добар и сигурен ми изгледаше.Нордвит играл десен бек колку да стекне повеќе искуство и на различни позиции инаку бил планиран за штопер. А Венгер рече дека идеално во секоја екипа треба да има по 5 штопери, а во нашава би била добра ситуацијата и со 4 бидејќи сме имале и играчи од младинците што можеле да покријат.
НИе имаме тројца, значи ќе ни треба уште еден Најмалку. Инаку за Нордвид од тоа што го видов (иако малку и против слаби екипи) не беше лош доста добар и сигурен ми изгледаше.