Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Еј ова е најголемиот дострел на овај моментален тим...емирејтс кап...тапа еј леле не ми се верува она ,со чест на исклучоци кои пробуваа да направат нешто,сите останати дрва невидени . Ако паднаа со селтик кондиционо и концентрационо во 70 минута што останува кога ке играат со челзи,мен ју, и останатите...

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Off lele ovie od goal.com kazuvaat deka almunia bil zasluzen LELE edna samo intervencija aslna imase drugoto sve greski

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Грубо земено сум задоволен од се, на мечот освен од Џуру....Алмуниа некако како да ме послуша, и се на се за него една просечна оценка, иако можеше и уште подобро...Насри повторно докажува дека заслужува место во Франција и повторно е нашиот најдобар играч....Росицки мајсторе тоа се бара од тебе...Имам верба во тебе...Играме добро правиме шанси, се на се ако се додади дека ни фали Фабрегас и Ван Перси сум и тоа како задоволен од она што го видов денес....

Милан извади нерешено, па со победа со Лион и ке го освоеме и овој турнир....Имам верба, само се надевам дека Венгер нема да се потпре многу на Џуру и ке купи нешто по завршувањето на овој трансфер рок ?!

Вела, Чамак и сите други солидни на ниво, и знам дека можам да очекувам многу од Вела оваа сезона...Само Волкот малку забушава, но знаеме дека брзината е најсилна негова страна...

И повторно една класа над сите Самир Насри...Секоја чест мајсторе !

Поздрав

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Грубо земено сум задоволен од се, на мечот освен од Џуру....Алмуниа некако како да ме послуша, и се на се за него една просечна оценка, иако можеше и уште подобро...Насри повторно докажува дека заслужува место во Франција и повторно е нашиот најдобар играч....Росицки мајсторе тоа се бара од тебе...Имам верба во тебе...Играме добро правиме шанси, се на се ако се додади дека ни фали Фабрегас и Ван Перси сум и тоа како задоволен од она што го видов денес....

Милан извади нерешено, па со победа со Лион и ке го освоеме и овој турнир....Имам верба, само се надевам дека Венгер нема да се потпре многу на Џуру и ке купи нешто по завршувањето на овој трансфер рок ?!

Вела, Чамак и сите други солидни на ниво, и знам дека можам да очекувам многу од Вела оваа сезона...Само Волкот малку забушава, но знаеме дека брзината е најсилна негова страна...

И повторно една класа над сите Самир Насри...Секоја чест мајсторе !

Поздрав
Колку што знам се играат два натпревари и ако е така бидејќи се добива бодови и од голови треба да сме на прво место со 8 бода, Лион со 5, Милан 4 и Селтик 5.:toe:

Инаку не ја гледав утакмицата али сега ќе одам кај девојката и кај неа ја има супер спорт па би требало да ја даваат реприза затоа што вчерашната со милан ја даваја цела вечер.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Додека победуваме добро е

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е конечно се вратив и јас од одмор и што да видам...покрај тоа што нема ниеден нов трансфер од дефанзивата плус и еден куп глупости напишани во овие 15-тина пропуштени страници..Сепак најдобро нешто е заминувањето на Едуардо.

--- надополнето ---

Колку што знам се играат два натпревари и ако е така бидејќи се добива бодови и од голови треба да сме на прво место со 8 бода, Лион со 5, Милан 4 и Селтик 5.:toe:

Инаку не ја гледав утакмицата али сега ќе одам кај девојката и кај неа ја има супер спорт па би требало да ја даваат реприза затоа што вчерашната со милан ја даваја цела вечер.

Брат, не си арен :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Купот е освоен се играат по 2 натпревари само :).

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Venger mora da kupi barem uste eden odbranben ili pak da iskopa nekoj od mladinskata skola. Poso so momentalnava odbrana tnko ke bide, nema da smee nikoj da se povredi, bidejki ke nema koj da go stavi.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
TRi pati kazav veke deka e osvoen ! Inace ne e dobro,u dva meca 3 gola sme primile ! srekja so imavme 3 dadeno inace tesko mnogu a celtic ima ekipa kolku rabotnicki ! Grkot penal utna koa e glup !

--- надополнето ---

Venger mora da kupi barem uste eden odbranben ili pak da iskopa nekoja od mladinskata skola. Poso so momentalnava odbrana tnko ke bide, nema da smee nikoj da se povredi, bidejki ke nema koj da go stavi.
KOja mladinska skola ne tresi zeleni,za k.r ni e dete od 12 godini da igra u premier liga ko bozem on ke go spasi arsenal od runi i tores,daj ne zaebavaj toj skolo ne zavrsil uste ke igra so tores,runi i drogba ! Treba da kupi a ne od mladincite da gi gleam ! A ako se povredi Verma (ne daj boze) DJourou-Koscelni tandem katastrofa katastrofa !

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
KOja mladinska skola ne tresi zeleni,za k.r ni e dete od 12 godini da igra u premier liga ko bozem on ke go spasi arsenal od runi i tores,daj ne zaebavaj toj skolo ne zavrsil uste ke igra so tores,runi i drogba ! Treba da kupi a ne od mladincite da gi gleam ! A ako se povredi Verma (ne daj boze) DJourou-Koscelni tandem katastrofa katastrofa !
Ne tresam zeleni, dadov mislenje. Veruj deka Venger ne go cita ova, pa ke me cue mene i odma ke zeme nekoj. I ne zboram za 12 godisen, nego nekoj 18, 19, dokolku ima takov so bi mozel da bide zamena u slucaj ako se povredi nekoj od odbranata. Dokolku ne kupi nikoj ke bide interesno.

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/01/2051516/udinese-defender-cristian-zapata-dreaming-of-premier-league

ne ke e loso ako go donese ovoj

P

PewDiePie

Гостин
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
А демек нема да се игра со Лион, а? Не знаев видиш, дека било така....Глупости... Ама важно добро е, сезоната ја почнавме со трофеј.... И ме загрижува што во витрините на Емирати нема ништо....На широко се врти таа слика, нис фејсбук и слично, со празни полици....Од 2006 па наваму

--- надополнето ---

Трофеј, бе, убиство:drk::tapp:

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
http://www.goal.com/en/news/3194/video/2010/08/02/2052263/video-arsenal-captain-cesc-fabregas-cries-as-film-shows-him-as-a-

Пуштете го да си иде бе.......незнам како не им скурчи на навивачите на арсенал да го трпат ова понашање на фабрегас,ако сака да си иде нека си иде и крај. За тие пари ќе купите друг плеј.
Ccccccc prodadena dusa, kako ne mu e sram. Aj da napravi sala, da kaze deka mu falat tie godini bla bla, on se iznarika kako magare pred site, zaso poso go pokazale u dres od Barca koa bil mlad. Sramotilaci zivi.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Decki ekipata e okey sea za sea bez dosta prvotiomci se igra i se rotiraat ! ke bide golem boom sezonava ali golman i stoper mora da se zeme ako se saka titula ! I da se popolni edno mesto vo vetrinite na highbery ! A da ne gi pozajmuvame od stariot stadion ! A edinstvenoto sto ocigledno Venger ne go vezba so igracite e sutiranjeto ! treba da se sutira pocesto a ne da se podava do 200 pasa u edna akcija! Vidovte li so se desava imase samo tri suta ! Na sagna prekrasen gol,na verma sutot i na vilser sutot ! Treba pocesto da se sutira mesto da se komplicira i podava do bez kraj ! A penalot so go naprai VIlser toa e amaterska rabota ! inace deckoto izigra top ! ete zatoa netreba da igra prv tim vilser treba uste da uci ! osekjam ke go smenni messi od tronot ! Ali penalot ziv amaterizam,topkata odese nakaj autot daleku 10 metri od nego neznam drugo so da kazam !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom