Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
SEga mi e jasno zasto venger go izvadi tolku rano Mannone ! Imal zakazano pa aj vika 15 minuti da pobranam da me vidi pa posle idam da ja fatam ! Cccccc i venger se potsekja na mladi godini ! Gi znae forite !

Barnet+v+Arsenal+Pre+Season+Friendly+PduvH_4GTcjl.jpg

добра е,добра....:)):tv:

И тата би сине :nesum::drk:

Da da zoki toa ke da e ! Camak pa vrv bese deneska ! Ovoj Gol,ackija za gol i precka !

Namesto arshavin, nasri levo krilo, a walcott desno, arshavin benchwarmer :)

Da so takva formacija ke propadne arsenal ! Volkot neznae da izdribla ni gol da dade nisto ! VIe nadajte se deka nema da igra arsavin ! Koa ke go vidite prv tim Na 15 ti !

Не заслужува Аршавин прва постава..Денес најслаб на утакмицата..КАТАСТРОФА!!!

--- надополнето ---

Иначе Германски Кикерс повторно не поврзал со Мертесакер, а како што читав на Арсенал Маниа, Кикерс е еден од најверодостојните во Германија...

Не заслужува Аршавин прва постава..Денес најслаб на утакмицата..КАТАСТРОФА!!
Како можеш да кажеш дека не заслужува 1 постава гледајќи го во еден пријателски натпревар со четвртолигаш

Уф колку би сакал Мертезакер да дојде, не фали висина во одбрана.

Инаку за денешниов натпрева беше очекуван ваков резултат. Утакмицата не ја гледав но од видеотп со головите ми изгледа како да беа на лесен тренин. Сепак Барнет не се екипа за показател на квалитет но сепак тука се испробуваат тактики и се тестираат младите.

Епа за сезонава направивме прво па машко па нека продолжат со победи па макар и со 1-0 само трофеи нека има.

Инаку право да ви кажам последниве два три дена сум изненаден од Аршесавин со неговите позитивни критики кон младите и "не ѕвезди" играчи.

Како можеш да кажеш дека не заслужува 1 постава гледајќи го во еден пријателски натпревар со четвртолигаш

omg...чим со четвртолигаш беше лош, ич да не праиме муабет за прволигаш..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom