Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
На Венгер му истекува последната година од договорот...ако не го продолжи рачунајте ке гледаме пост Венгер ера.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе изјави Газидис дека преку летово ке седнат и ке го продолжат договорот:))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Џабе им е на сите... Перси не си оди...
Барем под 70 милиони нема смисла да го даде Венгер!
А што би било „Доколку“ заврши ерата на Венгер во Арсенал? - Колапс или Надградба на тимот?
Никој не знае и никој верувам не ни сака да дознае!
In Arsene we trust!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Jas sakam da doznaam so ke se desava posle erata na Venger ! Toa mi e son da vidam bash dali ke bide kako so zborat site ke propadne arsenal ! Venger ako si otide ARsenal ke bide na vrvot non stop,sega e tim na vrvot ali od vtor plan ! Koa bi igrale man Utd arsenal arsenal ke bide od vtor plan so inter isto,barca,real,celzi itn !Mnogu sakam da vidam so ke se desava !
A eve edno vakvo transferche ke zavrsi najgolema rabota ! http://www.givemefootball.com/premier-league/arsenal-offered-dutch-star
Golman- NOv
Odbrana-Sagna-Vermaelen-Mertesacker-Clichy
Sredinata ke bide picka mater ! Fabregas,Nasri,Vaart,Arshavin
Napad- RVp-Chamakh

SAmpioni bez razmisluvanje !

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Jas sakam da doznaam so ke se desava posle erata na Venger ! Toa mi e son da vidam bash dali ke bide kako so zborat site ke propadne arsenal ! Venger ako si otide ARsenal ke bide na vrvot non stop,sega e tim na vrvot ali od vtor plan ! Koa bi igrale man Utd arsenal arsenal ke bide od vtor plan so inter isto,barca,real,celzi itn !Mnogu sakam da vidam so ke se desava !
A eve edno vakvo transferche ke zavrsi najgolema rabota ! http://www.givemefootball.com/premier-league/arsenal-offered-dutch-star
Golman- NOv
Napad- RVp-Chamakh

Се читаш ли што пишуваш. Не велам дека Арсенал ќе пропадне доколку отиде Венгер али според твојот пост испаѓа дека венгер е газдата и он ја крои политиката. Ако клубот има ваква политика немој да мислиш дека дека ќе се смени политиката. Газдите да се сменат тогаш можеби ќе се смени политиката.

А ти кажа дека го сакаш Арсенал кога газел т.е. во ерата на Анри. А да те прашам кој ја направи таа ера? Арсенал претходно беше познат само во Англија, а Венгер надвор од Англија. Да небеше Венгер немаше да знаеш за Арсенал. Неблагодарник

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Golman- NOv
Napad- RVp-Chamakh

Како бе друже сон ти е да видиш како ќе биде Арснеал без Венгер.....Мене повеќе кошмар би ми било тоа......Како и да е ќе го продолжи договрот верувај, така што ќе си посонуваш уште некое време, додека не се оствари тоа......А кога ќе се случи, Арснеал нема теорија да пропадне, но се ќе биде сосема друго.......

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Робин Ван Перси дрво.
Богами речиси ништо не покажа Ван Перси.....Добро беше чуван тоа е тоа, затоа имаше повеќе простор за другите.....Ајде сега во полуфинале ќе му тргне осечам .....Нека им е честита победата......Мерак ми се напраи за Бразил што испаднаа :je::je::je:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
ова можеби ќе изгледа бајаги глупаво ама тоа е.....не сум доволно упатен со тимот кој ја води холандија.....сепак прашањето ми беше " човекот денеска што беше до ван марвик, бергкамп да не беше ? ".....

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Naprail venger ne vikam ne ama toa ednas i ne se povtoruva ! Ke gi pamtam tie 49 pobedi po red i 50 tata so izgubivme od Mancester ! Ama tolku e toa veke vreme e za nov predizvik ! Ako treba da cekame po 7-8 godini da e iskalemi generacijata za titula da vidime ebi mu majkata na takvoto navivanje ! ja ke navivam za arsenal i u vtora liga da bide ali ne veruvam vo vakvo politice na Venger i akcionerite ! Eve sea ima pari pa pak kupuva anonimci ! Ako me svakas so sakam da kazam ke vidis deka e taka ! svakam deka tolku vreme ne mu davale mnogu pari i trista cuda eve sea ima so ne trosi na jaki igraci ! Vaart za 15 moze da go zeme mexes moze za 10 da go zeme hart za 10-15 richards 15 itn ! On koscielny i drugi drvca ! ovoj i da e dobar nema so merak da go gleam !

M

Mario Gómez

Гостин
Џабе им е на сите... Перси не си оди...
Барем под 70 милиони нема смисла да го даде Венгер!
А што би било „Доколку“ заврши ерата на Венгер во Арсенал? - Колапс или Надградба на тимот?
Никој не знае и никој верувам не ни сака да дознае!
In Arsene we trust!
:pos::pos:

ми беше најголема желба, ама i cooled dowN! :) you can have him :P

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
^^ А што ако Венгер замине а политиката остане иста? Дали тој новиот ќе биде способен да го одржи тимот на врвот? Зошто мислиш дека со заминувањето на Венгер ќе се смени политиката? Па не е негов клубот а он да ја диктира. И откако е дојден Венгер клубот успеал да опстои во првата четврка во Англија а други доаѓале и се губеле, така да сигурен сум дека додека е Венгер нема зима за Арсенал. Не дека доколу замине ќе пропадне клубот, тоа не се знае само може да е претпоставка, можеби ќе биде уште појак, а можеби и ќе се изгуби. Тоа е моабетов што би било доколку би било.

И Ричардс, Мексес, Хрт се ти се тоа издувани балони и залудни дадени пари, па и Ван Дер Варт мислам дека невреди толку колку што го сметаат. Да беше нешто немаше Мурињо да го дава а и ќе играше прва постава за репрезентација.

И според тебе треба да се фрлат пари за "ѕвезда" за да се сака тимот:tapp:, а немора да се донесе фудбалер кој може да донесе титула.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Не знам само шо се преоптоварувате со непотребни работи....Венгер нема да замине...За оние кои сакат да си замине, тогаш не се навивали за Арсенал....Е сеа ке речат....„Јас сум за Арсенал, ама го нејкам Венгер“....Ти кој го велиш ова не си навивач на Арсенал....Венгер направи Арсенал да биде она што е денес и тоа е факт....Нема бегање од тука...А и да, се надевам дека ке му понудат доживотен договор...Би бил пресреќен...

Ван Перси е убедливо најслаб во Холандија...Па се лути на тренерот....Јас да сум ко него не го клавам во игра, воопшто....Ама ке блесне осекам, во финалето против Аргентина...

--- надополнето ---

^^ А што ако Венгер замине а политиката остане иста? Дали тој новиот ќе биде способен да го одржи тимот на врвот? Зошто мислиш дека со заминувањето на Венгер ќе се смени политиката? Па не е негов клубот а он да ја диктира. И откако е дојден Венгер клубот успеал да опстои во првата четврка во Англија а други доаѓале и се губеле, така да сигурен сум дека додека е Венгер нема зима за Арсенал. Не дека доколу замине ќе пропадне клубот, тоа не се знае само може да е претпоставка, можеби ќе биде уште појак, а можеби и ќе се изгуби. Тоа е моабетов што би било доколку би било.

И Ричардс, Мексес, Хрт се ти се тоа издувани балони и залудни дадени пари, па и Ван Дер Варт мислам дека невреди толку колку што го сметаат. Да беше нешто немаше Мурињо да го дава а и ќе играше прва постава за репрезентација.

И според тебе треба да се фрлат пари за "ѕвезда" за да се сака тимот:tapp:, а немора да се донесе фудбалер кој може да донесе титула.
Фабрегас ? :smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Не знам само шо се преоптоварувате со непотребни работи....Венгер нема да замине...За оние кои сакат да си замине, тогаш не се навивали за Арсенал....Е сеа ке речат....„Јас сум за Арсенал, ама го нејкам Венгер“....Ти кој го велиш ова не си навивач на Арсенал....Венгер направи Арсенал да биде она што е денес и тоа е факт....Нема бегање од тука...А и да, се надевам дека ке му понудат доживотен договор...Би бил пресреќен...

Ван Перси е убедливо најслаб во Холандија...Па се лути на тренерот....Јас да сум ко него не го клавам во игра, воопшто....Ама ке блесне осекам, во финалето против Аргентина...

--- надополнето ---

Фабрегас ? :smir:
На фабрегас конкуренција му се Чави и Иниеста, а на ван Дер Варт, Де Јонг и Ван Бомел. Така да....:smir:

А за Ван Перси иако сакам да победи Холандија според мене немора да покаже ништо но затоа пак кога ќе дојде за Арсенал нека се распали. Плус нека не се форсира многу за да не се повреди. А и ми изгледа како таков помалку незаангажиран, зошто незнам. А и тука е ставен ептен централно да игра а мислам дека кога игра позади и подесно како полу шпиц е доста поопасен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom