Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здраво другари јас сум нов член на форумот воедно голем фан на Арсенал

Добредојде,се надевам дека ќе бидеш активен на форумот и дека заедно ќе прославуваме многу титули

Добредојде,се надевам дека ќе бидеш активен на форумот и дека заедно ќе прославуваме многу титули
Да си ми жив и здрав! Од твоја тастатура во божји очи ! :D

Можи ке звучам и ке бидам сFатен поинаку, но во не го сакам Анри назад во тимот, како играч.....Тој е се за нас, но сега не ни треба таков играч, кога имаме премногу слога и единство во тимот.....Доста ни не напагачи....Мислам дека Америка ке биде негова следна дестинација заедно со брат му Пирес....

А и да, тоа се знаеше дека ке си оди од Барса, и е нормално на негово место играат Виља и Мата, кој искрено моментално се едни од најдобрите играчи во светот, посебно овој првиов...Така да, со срека нека му е патот...

Покрај Виља, Меси, Иниеста, Чави, Ибрахимович, Педро....уууууу...Господе шо тим ке биди овој.....Страшно.....

добредојде :)

--- надополнето ---

абе го глеав овој косчиеншли (немозажам да му га запаметам името,забегано е ) и ми стои доста стабилен...цврст и оди исклучиво на топка така да не ќе е лошо Венгер да го земе :) а за Анри....легенда воа-ноа но не ни треба моментално во тимот , имаме доста напаѓачи :)
сепак е мој омилен играч и му посакувам се најдобро :)

Би сакал Анри да дојде , барем на 1 сезона во Арсенал...тука да си ја заврши кариерата!
Колку толку , ќе внесе искуство меѓу нашите редови а и многу , ама премногу е значајна наеговата присутност за сите не само за играчите туку и за фановите!

Венгер го посакува Мертесакер и ќе понуди 10 милиони фунти.Тој сака да го доведе бидејќи ќе остане без резерви со заминувањето на Галас,Силвестре и Кембел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom