Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ke bide interesno Vela versus Sagna !

--- надополнето ---

Камерун без Сонг пораз, Шпанија без Цеск пораз. :) Доказ дека на светсково му треба играчи на Арсенал :)
А Диаби,Сања и Галас чиви играчи се??? Па не победи ФРАНЦИЈА !

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
А и голманот на Нигерија во вистинско светло денес:)))
Абе кога ќе видиш дека топката е неверојатен проблем за голманите на светсково, пак Ниериецов парче напраи, изненаден сум стварно, се гледа дека го бива.......Дечкото класа во споредба со Алмуња и Фабиански........

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Pa vide li sto fati be toa od gol ja izvadi ! Zver decko zver !

--- надополнето ---

Abe Rusija bila na svetsko a Makedonija moze na TV da glea samo ! A ne otide zaso nemase srekja !
не отиде,зашо словенците им го натртија газот.
ја не видов како ја извади од гол,ама видов кога им поклони гол.:tv:

--- надополнето ---

Абе кога ќе видиш дека топката е неверојатен проблем за голманите на светсково, пак Ниериецов парче напраи, изненаден сум стварно, се гледа дека го бива.......Дечкото класа во споредба со Алмуња и Фабиански........
Не ни требат на нас епизодни голмани.
Алмуниа колку добри партии имал и ѕверски одбрани,ама не е за број еден,затоа шо знае да нарпави киксови.Исти кур и со дечкото,еве втора утакмица шо го гледам,кикс.
Не фала:)))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ke bide interesno Vela versus Sagna !

--- надополнето ---

А Диаби,Сања и Галас чиви играчи се??? Па не победи ФРАНЦИЈА !

Абе почни конечно да читаш што пишуваш и што пишуваат другите кога веќе си член на форумов и не умарај..

--- надополнето ---

Е како не класа...пушти јутјуб ќе најдеш и подобри одбрани од тие неговите особено на Фабиански со Виган. Нас не ни треба голман како Бартез кој ќе брани чуда а ќе прими фушерски. Доволно е да ги брани тие нормалните и да биде главен на нафрлувања, ние од тоа патиме. Не викам дека е слаб овој али не е нешто докажан баш..

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Не ни требат на нас епизодни голмани.
Алмуниа колку добри партии имал и ѕверски одбрани,ама не е за број еден,затоа шо знае да нарпави киксови.Исти кур и со дечкото,еве втора утакмица шо го гледам,кикс.
Не фала:)))
Хехехее се сложувам со тебе, не викам дека ни требаат епизодни голмани, но на светсково нема да постои голман што нема да направи кикс заради шупачката топка. Но од она што го видов, дечкото си ја знае работата и има неверојатен рефлекс, но тоа е само мое мислење.......може и грешам....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Изгледа Кочиелни е сигурен за кај нас :

“It's a joy to be courted by Arsenal,” the 24-year-old explained to Aujourd'hui.

“I want to join this prestigious club which is playing in the Champions League. I told the board and they understood me.

“I've always liked English football, with the fans closer to the pitch, and the quality of game played by Arsenal won me over.”

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се повреди Вела.
Сања добар,Диаби просечен/почна да се буди во вториот дел.
Галас,слабо...соиграчите прават офсајд замка,тој останува назад,тој излегува напред за офсајд,другите остануваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom