Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Агентот на Јаја:
"He has a good salary here but he doesn't want to earn money here and fall asleep on the bench. Some players would accept that situation. Not him. If he leaves, Barca will then understand what they will lose."

Газдата на Арсенал: Арсенал ќе преживее и без Фабрегас

Мириса на трансфер тука,Јаја во Арсенал + доплата за Цеск,така ќе испадне на крај

Не мириса.:)

"Toure is not going to replace Cesc. He will not play for Arsenal," he said.
"There are very big clubs who are interested and we like these options more."

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Не мириса.:)

"Toure is not going to replace Cesc. He will not play for Arsenal," he said.
"There are very big clubs who are interested and we like these options more."
Епа тогаш што чекаат,нека праќат понуда од 80м и ете и го Цеск

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
Агентот на Јаја:
"He has a good salary here but he doesn't want to earn money here and fall asleep on the bench. Some players would accept that situation. Not him. If he leaves, Barca will then understand what they will lose."

Газдата на Арсенал: Арсенал ќе преживее и без Фабрегас

Мириса на трансфер тука,Јаја во Арсенал + доплата за Цеск,така ќе испадне на крај
не не, туре не оди во арсенал, прво поради позицијата, можи да ја игра и на фабрегас, но неговата оригинална е Defensive Midfielder ми се чини, т.е позицијата на Сонг...а и имаше скоро некоја изјава дека нема да оди во арсенал, така да една комбинација одпаѓа, да ни ги нудат и кркич и ибра, не бива, имаме напад сега...така да...замени не би требало да има, освен ако ја дат сумата (што и тоа не ми се верва да биди, ако се точни гласините дека биле во криза). А инаку исто читав дека и јунајтед биле во криза, па затоа најавват само 1но засилување...:toe:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Neznam so se sekirate ! Fabregas ima dogovor do 2014 i ako nejke venger da go dade nema da go dade ! Ke bara 80 milioni ako mu dadat mu dadat ke zeeme ke doneseme hart,mexes,cahil ili chielini,za fabregas ke doneseme diego ili gourcuff napag ima sto e tolkava panika i pak u plus ke bideme edno 20 milioncinja ! Ke si dojde nov gazda i tip top! novi dresovi moze ke ni trgne ! Najakiot igrac ne se prodava za 40 milioni treba samo da si glup da go dades za 40 a uste ima od dogovorot ! Kaka 80 ronaldo 90 ibra 60 i etoo ne se davaat taka igracite ! A ako go dade fabre za 40 ke pokaze Venger kolku e glupav i deka e kao sutka ajmo evtino !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Neznam so se sekirate ! Fabregas ima dogovor do 2014 i ako nejke venger da go dade nema da go dade ! Ke bara 80 milioni ako mu dadat mu dadat ke zeeme ke doneseme hart,mexes,cahil ili chielini,za fabregas ke doneseme diego ili gourcuff napag ima sto e tolkava panika i pak u plus ke bideme edno 20 milioncinja ! Ke si dojde nov gazda i tip top! novi dresovi moze ke ni trgne ! Najakiot igrac ne se prodava za 40 milioni treba samo da si glup da go dades za 40 a uste ima od dogovorot ! Kaka 80 ronaldo 90 ibra 60 i etoo ne se davaat taka igracite ! A ako go dade fabre za 40 ke pokaze Venger kolku e glupav i deka e kao sutka ajmo evtino !
До 2015

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Uste podobro ! Ako ne mu zeme 80 neka se ubie ! ako nejkat da dadat neka go gleaat i drugata sezona u arsenal! ili pak real ke ponudi 80 pa da vidis kako ke dadat barca odma !

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
нека ни е честито првото засилување - детево од тоа што го видов и го имама гледано е беспрекорен во воздух - значи имаме и играч плус во дефанзивата :P добар двоен пас игра значи експресно би се вклопил ( ми се допадна тоа што го сака клубот ) и нека даде голови колку бројката сега на дресот што му е ( се согласувам со сите што го спомнаа ова )

со среќа нека ти е Мауран во бело - црвеното , нека не те следат малери , продолжи со тоа што го знаеш и ќе се радуваме заедно на титулите !

за штопер одлично е што по кејхил е пратено понуда , значи кејхил , бреде , мексес се во комбинација - според мене некој од овие одлично би се вклопиле во верминаторот -

се разбира и голман - се согласувам со warmaster дека одлично би било алмунија да биде втор голман .

еве и со цесц стивнуваат нештата .

форза Арсенал

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
нека ни е честито првото засилување - детево од тоа што го видов и го имама гледано е беспрекорен во воздух - значи имаме и играч плус во дефанзивата :P добар двоен пас игра значи експресно би се вклопил ( ми се допадна тоа што го сака клубот ) и нека даде голови колку бројката сега на дресот што му е ( се согласувам со сите што го спомнаа ова )

со среќа нека ти е Мауран во бело - црвеното , нека не те следат малери , продолжи со тоа што го знаеш и ќе се радуваме заедно на титулите !

за штопер одлично е што по кејхил е пратено понуда , значи кејхил , бреде , мексес се во комбинација - според мене некој од овие одлично би се вклопиле во верминаторот -

се разбира и голман - се согласувам со warmaster дека одлично би било алмунија да биде втор голман .

еве и со цесц стивнуваат нештата .

форза Арсенал
Maruan
CCel fan klub kaza za Almunia da bide rezerva

Inace nema da go zemat Cesc pod 70-80 milioncinja !

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Само што симнав компилација од тие 49 натпревари без пораз. Трае 1 саат и 50 минути па малку да се навратам кога имавме само победници во екипата.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Само што симнав компилација од тие 49 натпревари без пораз. Трае 1 саат и 50 минути па малку да се навратам кога имавме само победници во екипата.
Пред 3 месеци и јас ја спуштив,мемории...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Можеш да ми дадеш некој линк или торент да ја симнам и јас? Поубави мемории од тие нема... тешко дека некад и ќе се створат повторно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom