RaZ-R
Артилерец
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 3.413
- Поени од реакции
- 2.547
абе ја сум за да си оди фабрегас.....нека ги дадат парите или пак пари плус туре ( ибрахимоч не ни треба )....одма имаш средства за да ги надополниш сите дупки во составот.....некој рече дека коа не играл фабрегас тимот бил послаб...очигледно мислиш само на последните утакмици.......а на претходните утакмици коа не играше фабрегас, го гледаше ли арсенал каква добра игра покажуваше, за мене искрено дури и подобра отколку кога играше фабрегас, пошо насри, росицки и волкот добиваа повеќе слобода и повеќе топки, па и играта беше подруга и поинтересна, па на моменти и збунувачка за противниците....се сеќавам кога си заминуваше анри, како сите очекуваа арсенал да не се квалификува ниту за во ЛШ, па баш таа сезона арсенал беше прв на табелата 3/4 од сезоната.....така да, ако решил човекот да си оди, нека си оди и со среќа нека му е, али за мене далеку е од легендите на арсенал....
:tv:Cesc = "Arsène, I want to go to Barca"
Arsène = "Too f*ing bad you little sh*t, you have a 4 year contract with us"
Cesc = "then i wont play my heart out for the club"
Arsène = "then you will look so poor, Barca wont want you anymore"
Cesc = "f*ck, hadnt thought about that"
Arsène = "that's right motherf*cker"
I'm pretty sure he meant to say:Sorry, but he's going and it may get messy.
хаха..Гледај Logix луѓево што зборат...На крај ќе испадне, дека Фабре не заслужува место ни во резервите.:tv:
--- надополнето ---
I'm pretty sure he meant to say:
Sorry, but he's going and we may get Messi.:pos2:
У право се,Вилшер е 10 пати по јак,Насри е тука,Томче.))хаха..Гледај Logix луѓево што зборат...На крај ќе испадне, дека Фабре не заслужува место ни во резервите.
Зокс немој бе со иронијава ...Значи ова Фудбалериве се тешки кретени . . . !
Гомнари преплатени, нека се носи у три пизде матерне ако сака !
Незнам зошто, али Суну имаше разочарувачка позајмица во Дерби и според мене ќе биде пропаднат талент.Арда Туран е можеби најдобриот турски играч моментално и вистина би сакал да го имаме во тимот...
иначе имам една голема енигма...дали некој знае зашто за фестивалот во Франција не е земен Жил Суну за репрезентацијата под 21 година?
this time,he is serious.Зокс немој бе со иронијава ...
Суну додека го имам гледано ( а тоа се некои десетина утакмици за репрезентацијата и 1 2 хајлајти за Арсенал ) има прикажано перфекција во неговите нозе , едноставно го согледувам во потезите Зидан... се гледа дека сака да биде како него дури и неговиот број го носеше во репрезентацијата под 19 ... денеска гледам под 21 Н`диае си беше со 10ката и него го немаше никаде... а лично заедно со Фримен најомилени два млади играчи од нашиот погон ми се...Незнам зошто, али Суну имаше разочарувачка позајмица во Дерби и според мене ќе биде пропаднат талент.