Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Видов дека ќе има на сите тие стадиони , ама немам намера да одам до Железара или Куманово ( на Милано ) терените ... така да Гратски тука ми е и можда Борис Т. а ако не играат тоа е сакам ФФФ да ја глеам и Шведска ( ако игра ) зашто у жени кеиф ми праат а ФФФ зашто у мажи смртно навијам за нив :smir:
Секако и МАКЕДОНИЈА беее :vozbud:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Видов дека ќе има на сите тие стадиони , ама немам намера да одам до Железара или Куманово ( на Милано ) терените ... така да Гратски тука ми е и можда Борис Т. а ако не играат тоа е сакам ФФФ да ја глеам и Шведска ( ако игра ) зашто у жени кеиф ми праат а ФФФ зашто у мажи смртно навијам за нив :smir:
Секако и МАКЕДОНИЈА беее :vozbud:
Еве кај ќе се играат натпреварите ,за жал Шведска ја нема :)

http://www.uefa.com/womensunder19/matches/season=2010/round=15331/index.html

Veljan

Топџија
Член од
29 април 2010
Мислења
14
Поени од реакции
3
This week the 28-year-old was reported to have said it would be the “pinnacle of his career” to play for the Spanish champions at some point. However at his press conference on Thursday afternoon, the Arsenal manager said these words were not supported by Arshavin’s actions.

In fact Wenger believes the player’s real feelings may have been lost in translation.

"Yes, I’m very disappointed [by this story] because he shows a completely different attitude [to me],” said the manager. “He wants to extend his contract with us and stay with us so the noise coming out of Russia is very difficult to explain. He looks to be very happy here.

Којзнае што има во главата на Аршавин :toe:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Еве кај ќе се играат натпреварите ,за жал Шведска ја нема :)

http://www.uefa.com/womensunder19/matches/season=2010/round=15331/index.html
Дај бе можеш да најдеш кои репрезентативки ќе ни играат?
А она првата Македонија -Шпанија мн провокативно изгледа... ќе се проследи на Гратски!!!:smir:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Дај бе можеш да најдеш кои репрезентативки ќе ни играат?
А она првата Македонија -Шпанија мн провокативно изгледа... ќе се проследи на Гратски!!!:smir:
auu a na 30 maj definitivno se ide na gradski toa german shit vs england shit :):)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
"Certainly, we will announce one player before the World Cup, but after that we will see.

"I believe in the squad I have and if I can make an addition to the squad - two or three maximum - then we will do it."

Венгер во интервју

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
"I respect the club and I am happy that I am a part of it,"

" I am very grateful to the Arsenal fans, who love me.

"I am often translated wrongly. If I talk to the English press, there is no problem but when I say something in Russia, some special news agency takes it, translates it and sells these quotes.

"During the process of interpretation they translate my words as they see fit. I find this unpleasant because people might think I said something that, in fact, I never said."
Еве го Арша се оправдува за изјавите кои искочија во негово име... па да му веруваме а?:smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Нигде нема видео, ако толку често изјавуваше така, ќе имаше кликер некој новинар па ќе снимаше.

Конечно излезе со демант чоекот у пм.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Абе нека не не ебават Венгер и баба вчера ми кажа дека Шамак потпишал!

А инаку мислам дека Венгер ќе купи и голман што значи Фреј 80% е сигурен оти Фиорентина и требат пари за засулувања па би дошол и Венгер би платил до крај 10-12 м Е, и најверојатно уште еден централен дефанзивец. Има шпекулации дека Мексес од Рома, ама тоа е некако неверојатно покрај интересов од Интер, а пред се од Јувентус.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Нигде нема видео, ако толку често изјавуваше така, ќе имаше кликер некој новинар па ќе снимаше.

Конечно излезе со демант чоекот у пм.
Конечно...И него изгледа му се здосади од читање глупости...:pos2::pos2::pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе нека не не ебават Венгер и баба вчера ми кажа дека Шамак потпишал!

А инаку мислам дека Венгер ќе купи и голман што значи Фреј 80% е сигурен оти Фиорентина и требат пари за засулувања па би дошол и Венгер би платил до крај 10-12 м Е, и најверојатно уште еден централен дефанзивец. Има шпекулации дека Мексес од Рома, ама тоа е некако неверојатно покрај интересов од Интер, а пред се од Јувентус.

За овие играчи се шпекулира веќе изминатите 6-7 години. Не верувам јас во ова..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom