Бидејќи му истекува договорот.Можно е галас да си оди.
1.Дали го изигра веќе последниот натпревар за Арсенал?“Arshavin has a little chance to be back in the squad. Denilson, Almunia and, of course, Fabregas, Gallas and Vermaelen are all still out.
“Gibbs and Djourou are back in the training squad. So for us it is a good period. We could start the season again!”
“They could figure if they are needed numbers-wise but otherwise they will not play.”
Хах! Многу тачно.Кој рече дека верува во тоа
The correct answer is.......
И јас мислам дека е така затоа што доколку толку сонува да игра за Барса можеше да потпише пред да дојде во Арсенал бидејќи имало понуда до него но тој ја одбил. Така да многу нелогично.Хах! Многу тачно.
Иначе верујте... ова за Аршавин е сФе новинарско масло.
Филмот со Галас е тоа што он сака да потпише со нас али повеќе годишен договор затоа што ако потпише сега едно годишен наредната сезона во која сигурно ке си оди ке му падне платата надолу,34 год, (во екипата во која би ошол) а ако потпише сега за Рома и др заинтересирани екипи ке си потпише повеќе годишен договор со повисока плата од него онаја која би ја земал кога би заминал наредната сезона .Можно е галас да си оди.
Можеби не го прифатил договорот од барса затоа што сенадевал дека ќе бидеме први оваа година, и сега човекот си мисли дека згрешил... шознамИ јас мислам дека е така затоа што доколку толку сонува да игра за Барса можеше да потпише пред да дојде во Арсенал бидејќи имало понуда до него но тој ја одбил. Така да многу нелогично.
Не ја одбил, каде го прочита тоа. Агентот убаво изјави дека била прифатена понудата од 15 милиони евра, ама не се знае зошто не бил комплетиран трансферот. И убаво рече некој тука, сите плукаа по Адебајор а имаше изјавено МНОГУ помалку од Аршавин. Ама секако русинов сите го бранат..И јас мислам дека е така затоа што доколку толку сонува да игра за Барса можеше да потпише пред да дојде во Арсенал бидејќи имало понуда до него но тој ја одбил. Така да многу нелогично.
Не дека го бранам, само сакам да потенцирам дека новиниве знаат многу често да ги испревртат изјавите.Не ја одбил, каде го прочита тоа. Агентот убаво изјави дека била прифатена понудата од 15 милиони евра, ама не се знае зошто не бил комплетиран трансферот. И убаво рече некој тука, сите плукаа по Адебајор а имаше изјавено МНОГУ помалку од Аршавин. Ама секако русинов сите го бранат..
нема потреба да се кажува , најдобри фудбалерки у свет имаме!Погледнете ганеркиве шо работат (моментално водат и против Нотингем 3-0)
Uploaded with ImageShack.us
А има на Гратски да ги посетувамеЕпа сега на ЕП за жени под 19 години шо ќе биде кај нас ќе одиме да ги гледаме во живо
Колку што успеав да најдам инфо дури 7 репрезентативки има од Арсенал ...:tv:
Го прочита текстот или не разбираш добро англиски ?Сепак се вистинити изјавите на аршавин http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-my-doubts-over-arshavin-quit-story
In fact Wenger believes the player’s real feelings may have been lost in translation.
"Yes, I’m very disappointed [by this story] because he shows a completely different attitude [to me],” said the manager. “He wants to extend his contract with us and stay with us so the noise coming out of Russia is very difficult to explain. He looks to be very happy here.
"You should ask him where it comes from,” Wenger told journalists. “Usually you have direct access to him, you can ask him where that comes from. I don’t forbid you to talk to him. But I take with a little bit of distance what comes back translated sometimes with the help of some agents who want to move the players.
"I think everybody has the freedom to speak but you want to make sure first of all that you respect your club. I just put a question mark on the things that come back translated.”
Ќе се игра на Градски , Борис Трајковски ,Железара и во Куманово кај точно ќе играат нашиве топџики незнамА има на Гратски да ги посетуваме