Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Сите во сите што ојдоја ниеден нема играно со срце ни за предходниот клуб ни за сити сеа...штом се курви по пари како викаат еднаш курва за секогаш курва :).
Него аршавин изјавил нешто и сеа вие одма ѓубре...сфатете го човекот...си има свои цели во животот кои како што изгледа со арсенал тешко да ги оствари...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Сите во сите што ојдоја ниеден нема играно со срце ни за предходниот клуб ни за сити сеа...штом се курви по пари како викаат еднаш курва за секогаш курва :).
Него аршавин изјавил нешто и сеа вие одма ѓубре...сфатете го човекот...си има свои цели во животот кои како што изгледа со арсенал тешко да ги оствари...

Ќе сфатев да се работеше за играч како Анри, затоа што беше најдобар во свет и заслужуваше титула Лига на Шампиони (Анри отиде само поради таа титула во Барса). Али кога се работи за Аршавин кој искрено засега не е докажан ни пола од Хлеб, не разбирам што цели би имал и зошто се преценува толку кога не би ни играл во Барса. Секој свој коментар може да го каже на Венгер, немора секој месец да испаѓа со такви изјави. Не бил, не е, ниту ќе биде единствен кој отворено сака да си ги каже мислењата, али сите тоа си го прават внатре во клубот.

Го пишав ова и на блогот, а ќе го пишам и тука. Ако ги мразите Хлеб, Кешли Кол(кој го мразам и јас) и Туре, кои исрекно беа и подобри од Аршавин секој на својата позиција, дали ќе го мразите Аршавин кога би си заминал од Арсенал летово и тоа во Барса кои бараат крила?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Да бидам искрен Аршавин веќе почнувам да го мразам се повеќе и повеќе ме нервира со неговите изјави , ваков тим имал арсенал , ваков наков играч му требело , сонувал еден ден да оди за барса , вакви изјави додека игра во арсенал не треба да има од него :nesum: , на пример зошто нема ништо такво изјавено Вермален , Насри , Ван персие , Сонг , Клиши , Сања и ред други играчи:toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Абе бидете реални момци во која позиција е Арсенал а во споредба во која беше порано....Барем да се родев малце покасно да незнаев за предходниот арсенал ке ми беше полесно но вака не...
Што кур ке добиеме ние ако си замине аршавин ? Што ги ебите изјавите кои најверојатно се измеѓу редови извадени од новинари на весници од класата sun и web страни како goal.com а и да не се ако венгер не го засили составот со играчи кои треба да се од рангот на епл тогаш нема да ми е криво што ке си замине.

И до кога вака секое лето да заминуваат по 2-3 играчи кои се стандардни прво тимци па на нивно место замени??? Ова не се дешаше пред 6-7 години. И да заминеше некој тогаш сигурно затоа што бил вишок и не потребен а не ради тоа што бил разочаран.Некогаш играчите сонуваат да играат за арсенал а за жал сега сонуваат да си заминат.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Скоро сите играчи што си заминаа од Арсенал(Хлеб,Фламини,Кешли),си заминаа заради парите/другите бидејќи АВ не ги сакаше во тим.=)
Аршавин ти е тип на човек шо нема влакна на јазикот,ама треба да знае шо треба да се каже,а шо не треба.Многу слабо ја изигра сезонава,дали заради повредите...незнам,премногу мрзлив беше,ич не помагаше во одбрана.За заминување не верувам дека ке си оди летово.

Еве Венгер изјавува дека има во план кој да купи и сака тоа пред првенството во ЈА да им стави потпис.
Верувам дека ке се купат двајца дефанзивци и еден голман.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Инаку сите што заминаја на ваков или онаков начин пропаднаја -Но што ме боли мене за нив кога имаа добар допринес во Арсенал.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Скоро сите играчи што си заминаа од Арсенал(Хлеб,Фламини,Кешли),си заминаа заради парите/другите бидејќи АВ не ги сакаше во тим.=)
Аршавин ти е тип на човек шо нема влакна на јазикот,ама треба да знае шо треба да се каже,а шо не треба.Многу слабо ја изигра сезонава,дали заради повредите...незнам,премногу мрзлив беше,ич не помагаше во одбрана.За заминување не верувам дека ке си оди летово.

Еве Венгер изјавува дека има во план кој да купи и сака тоа пред првенството во ЈА да им стави потпис.
Верувам дека ке се купат двајца дефанзивци и еден голман.
Имаше изјава дека паднал во депресија по неуспехот на Русија во баражот.Некако не му се трча, игра премногу себично и како што кажа, премногу мал удел има во одбраната.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Mижи Митре тулумби паѓат. Па тоа му е само едно глуаво оправдание. Не знам како може да верувате во такви глупости
Кој рече дека верува во тоа :)
The correct answer is.......

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Не сум сигурен, дали Аршавин почнува да тресе зелени или новинариве ги испревртуваат (како по обичај) изјавите.

Но доколку сон му било да игра за Барселона тогаш зошто не заигра за нив иако имале понуда до него, туку дојде во Арсенал?

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
I cesc izjavi deka sakal da zaigra za barca u idnina. pa golem kur. koj igrac ne sonuva da igra u barca ili real ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Mижи Митре тулумби паѓат. Па тоа му е само едно глуаво оправдание. Не знам како може да верувате во такви глупости
Оддамна имаше изјави дека Туре и Галас се скарени и еден мораше да си замине.
Венгер го продаде Туре,бидејќи повеќе пари можеше да се зема од него,а и послаб е од Галас.=))

Кога излегоа шпекулациите за Дрвото шо е у Сити,сите почнаа да плукат по него,а тој немаше една изјава дека ке си замине и дека сака да си замине.Ама на некој русинов им е омилен играч,па што и да каже,оправдано е.:tapp:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
A не мислите дека оваа фама околу Аршавин е можеби еден вид тактика, дека Фабрегас е оној кој ке си замини, па да не биди толку медиумски експонирано...?! Мене така ми оди, ако не оваа наредната сезона сигурно, а можно е и двата во пакет..:baeh:

Според мене Аршавин е еден од најдобрите крила во светот...Според мене...Можеби не е достоен заменик на Пирес или Фреди, но за сезона и пол, се вклопи во тимот, повеке од некои кои играат веке 2-3 сезони

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
A не мислите дека оваа фама околу Аршавин е можеби еден вид тактика, дека Фабрегас е оној кој ке си замини, па да не биди толку медиумски експонирано...?! Мене така ми оди, ако не оваа наредната сезона сигурно, а можно е и двата во пакет..:baeh:

Според мене Аршавин е еден од најдобрите крила во светот...Според мене...Можеби не е достоен заменик на Пирес или Фреди, но за сезона и пол, се вклопи во тимот, повеке од некои кои играат веке 2-3 сезони
Од кога почна со тоа изјавите дека бил во депресија некоја , ужасно крило е!
Ама сепак ако почне да игра повторно ќе го бидне.
И секако дека Не е точно тоа што го мислиш јас не очекувам Цеск да си оди , можно е некој но Фабре не.:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom