Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Можно е галас да си оди.
Бидејќи му истекува договорот.
Венгер изјави дека никој не си оди/освен оние што нема да сакаат да го продолжат договорот.

новости за повредите:
“Arshavin has a little chance to be back in the squad. Denilson, Almunia and, of course, Fabregas, Gallas and Vermaelen are all still out.

Gibbs and Djourou are back in the training squad. So for us it is a good period. We could start the season again!”

“They could figure if they are needed numbers-wise but otherwise they will not play.”
1.Дали го изигра веќе последниот натпревар за Арсенал?:pipi:
2.Конечно.:wink:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Трансфери:
Венгер денес повторно вели дека сака пред СП да купи играчи/ 2 или 3ца.
За Шамак дефинитивно пред СП ке го објават,за другите не се знаело.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Хах! Многу тачно. :)

Иначе верујте... ова за Аршавин е сФе новинарско масло.
И јас мислам дека е така затоа што доколку толку сонува да игра за Барса можеше да потпише пред да дојде во Арсенал бидејќи имало понуда до него но тој ја одбил. Така да многу нелогично.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Можно е галас да си оди.
Филмот со Галас е тоа што он сака да потпише со нас али повеќе годишен договор затоа што ако потпише сега едно годишен наредната сезона во која сигурно ке си оди ке му падне платата надолу,34 год, (во екипата во која би ошол) а ако потпише сега за Рома и др заинтересирани екипи ке си потпише повеќе годишен договор со повисока плата од него онаја која би ја земал кога би заминал наредната сезона .

Ако му работи логиката на Галас како на Пирес и ред други кои си заминаја ради "старост" ке си замине летово.

Veljan

Топџија
Член од
29 април 2010
Мислења
14
Поени од реакции
3
И јас мислам дека е така затоа што доколку толку сонува да игра за Барса можеше да потпише пред да дојде во Арсенал бидејќи имало понуда до него но тој ја одбил. Така да многу нелогично.
Можеби не го прифатил договорот од барса затоа што сенадевал дека ќе бидеме први оваа година, и сега човекот си мисли дека згрешил... шознам :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не ја одбил, каде го прочита тоа. Агентот убаво изјави дека била прифатена понудата од 15 милиони евра, ама не се знае зошто не бил комплетиран трансферот. И убаво рече некој тука, сите плукаа по Адебајор а имаше изјавено МНОГУ помалку од Аршавин. Ама секако русинов сите го бранат..

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Погледнете ганеркиве шо работат (моментално водат и против Нотингем 3-0) :icon_lol:

Uploaded with ImageShack.us

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Не ја одбил, каде го прочита тоа. Агентот убаво изјави дека била прифатена понудата од 15 милиони евра, ама не се знае зошто не бил комплетиран трансферот. И убаво рече некој тука, сите плукаа по Адебајор а имаше изјавено МНОГУ помалку од Аршавин. Ама секако русинов сите го бранат..
Не дека го бранам, само сакам да потенцирам дека новиниве знаат многу често да ги испревртат изјавите.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Погледнете ганеркиве шо работат (моментално водат и против Нотингем 3-0) :icon_lol:

Uploaded with ImageShack.us
нема потреба да се кажува , најдобри фудбалерки у свет имаме!
Тоа што на државно платно значи Германија , е Арсенал на клубско!
Ама зашто не е тоа исто и на машки фудбал :tapp:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Епа сега на ЕП за жени под 19 години шо ќе биде кај нас ќе одиме да ги гледаме во живо :)
Колку што успеав да најдам инфо дури 7 репрезентативки има од Арсенал ...:tv:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Го прочита текстот или не разбираш добро англиски ? :)
Не се вистинити изјавите на Аршавин и Венгер тоа го потврдува дека некои работи се извадени од конктекст

In fact Wenger believes the player’s real feelings may have been lost in translation.

"Yes, I’m very disappointed [by this story] because he shows a completely different attitude [to me],” said the manager. “He wants to extend his contract with us and stay with us so the noise coming out of Russia is very difficult to explain. He looks to be very happy here.

"You should ask him where it comes from,” Wenger told journalists. “Usually you have direct access to him, you can ask him where that comes from. I don’t forbid you to talk to him. But I take with a little bit of distance what comes back translated sometimes with the help of some agents who want to move the players.

"I think everybody has the freedom to speak but you want to make sure first of all that you respect your club. I just put a question mark on the things that come back translated.
А има на Гратски да ги посетуваме :pipi:
Ќе се игра на Градски , Борис Трајковски ,Железара и во Куманово кај точно ќе играат нашиве топџики незнам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom