Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ќе ја дават ли вечер на сител тотенхем - арсенал?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Кои малери сне Сонг нема да игра утре и во недела најверојатно
Но со РвП во нападот се е можно ќе биде тешко но се надевам на 3 бода на утрешниот натпревар.Знаеиќи дека и тие имаат доста повредени а и казнет им е паласио мислам дека тоа ќе биде олеснителна околност за нас,што значи дека ќе треба само од Лука да стравуваме утре.....Челзи денска се измкнале некако но да се надеваме дека ќе кикснат со кокошките и со лузерите:wink:
Ма ако Дијаби не го мрзи, нема да мрдне Лука :)

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
totenhem-arsenal interesna utakmica ke bide se nadevam deka ke tepa arsenal da ne im izbega evropa ama i topciite od enfild ne se slabi imaat jaki igraci od tipot na robi kin i modric,modric koj nalikuva na mesi vo stilot ,vo sekoj slucaj ke bide jaka ama i teska utakmica za arsenal so mnogu povredeni i bez klasicen napagac

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Секој што си заминал од Арсенал не се прославил... поранешните наши играчи некако тешко влегуваат во форма откако ќе потпишат за некој друг клуб. Незнам на што се должи тоа, можеби Венгер е факторот, ама во последните десетина години ретко некој да игра подобро отколку кај нас што играл.

Тоа треба убаво да си го размислат нашите, пошто ако одлучат да си одат тогаш сигурно ќе направат неколку чекори назад во нивната кариера. :toe:

Еден од најдобрите примери е Глеб. Еве една негова изјава: "I should never have left the Gunners - I'd die for Wenger." Жал ми падна за човекот, откако си замина му праќал писма на Венгер во кои го молел да го врати назад. Селекторот на неговата репрезентација исто го молел Венгер да го врати најдобриот негов играч, капитенот на Белорусија. Сето тоа безуспешно, бидејќи сите знаеме на каков начин си замина од кај нас.

Па сигурно дека Венгер е факторот. Венгер вади 100 посто од играчите и само кај него можат да напредуваат. Кој си заминал не се прославил поради тоа што не е доволно квалитетен и неможе повеќе да напредува. Ми текнува дека Гадебајор пред да дојде кај нас му беше кажано во Монако дека нема место за него во првиот тим. Еееј нема место во прв тим во еден Монако, а кај нас колку само напредуваше и како на крај ни врати...односно му врати на Венгер што го направи играч.

totenhem-arsenal interesna utakmica ke bide se nadevam deka ke tepa arsenal da ne im izbega evropa ama i topciite od enfild ne se slabi imaat jaki igraci od tipot na robi kin i modric,modric koj nalikuva na mesi vo stilot ,vo sekoj slucaj ke bide jaka ama i teska utakmica za arsenal so mnogu povredeni i bez klasicen napagac

Едно големо WTF??????????

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Па сигурно дека Венгер е факторот. Венгер вади 100 посто од играчите и само кај него можат да напредуваат. Кој си заминал не се прославил поради тоа што не е доволно квалитетен и неможе повеќе да напредува. Ми текнува дека Гадебајор пред да дојде кај нас му беше кажано во Монако дека нема место за него во првиот тим. Еееј нема место во прв тим во еден Монако, а кај нас колку само напредуваше и како на крај ни врати...односно му врати на Венгер што го направи играч.

Едно големо WTF??????????
Двојник на Extream1 :pos2: вчера во фан клуб на реал се зафркаваа со нив двајцата :pos2::pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Кој може и знае нека наоѓа стримови за вечер затоа што сега е ту би ор нот ту би

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Топџиите од Енфилд ...:eek:k:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Позбунет човек немам сретнато :):pos2:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Да му беше само тоа единствената глупост во постот.....:pos2:
Цел пост е безврска ,ама тоа е врв :tv: ,колку што ја разбрав он ги нарекува Тотенхем - Топџиите од Енфилд :pos2:
Ауууу :zver: ,поѕверски пост немам прочитано:bravo:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Вечер победа на Арсенал макар и минимална и гол на РвП и денов ќе ми биде ТОП
Go gunners

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ме бендиса постот „ Лука Модрич кој наликува на Меси“ ....ист ко него...не плукнат

Е сеа, да не повторувам дека ако загубиме или извадиме нерешено, тоа е крај на надежите на титулата....Вечер е големиот меч да се биде или не....Ова за мене е поголем меч од оној со Барселона....Многу поголем и поважен

Good luck:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom