Ou jea,he is back.
Се надевам дека ке изигра барем 15 минути.
Венгер: Ван Перси е подготвен за настап против Тотенхем
На денешната прес-коференција, Французинот рече: “Тој ќе настапи.“
“Малку му недостасува натпреварувачки ритам но кога јас избирам играч тоа значи дека тој е фит и подготвен за настап.”
“Секогаш има одреден степен на коцкање при ваквите одлуки но во овој случај бевме добро внимателни.”
“Но Ван Перси е многу значаен играч за овој клуб. Тој е важен за нашата самодоверба.”
Леле дај боже да е така ,одвај чекам да го видам РвП повторно на теренот ...:arsenal:
сега видов - крањчар аут , ленон - аут , чорлука под прашалник - но не е некој хендикеп , се враќа капитенот нивни ледли .
100 посто? Зашто последно нешто што прочитав вчера е дека бил под знам прашалник за со Портсмут, али Реднап не го пуштил, го чувал за со нас.ете имало (РвП) Бог и за нас
сега видов - крањчар аут , ленон - аут , чорлука под прашалник - но не е некој хендикеп , се враќа капитенот нивни ледли .
прекрасни вести за детето РвП а му лежат овие ептен , сакам да се врати со асистенција а оти не и со гол - заради самодовербата на нашиве .
-------------------------- алмунија
- бак ---------- сол ---------- верминатор ----------- гаел
--- дијаби ------------- сонг ---------------- насри -----
--- тио / росицки ------------ Б52 --------------------- РвП / или росицки
ооо да имаме шанса со ваков состав од прва минута е тогаш пиленца се гледаме друга сезона кога вие ќе бидете посилни а ние со доста повредени ( не дека сега се малце , ама буквално со сосема втор тим )
оптимист сум за мечов од неколку причини :
- основна : нивниот замор , изиграа пеколен меч на Вембли а нашиве имаа голема пауза
- нашиот мотив за титула е поголем и подостижен од нивната амбиција да помогнат поголема екипа од нив за лига на шампиони
- историјата е на наша страна во целост
- РвП сакам да го видам со капитенската лента
кој има и некоја друга нека повели да ја сподели
форза Арсенал !
100 посто е аут,прв ден имал фул тренинг после повредата,како и Паласиос кој е суспендиран.Прв100 посто? Зашто последно нешто што прочитав вчера е дека бил под знам прашалник за со Портсмут, али Реднап не го пуштил, го чувал за со нас.
The manager has ruled out any possible return for both Aaron Lennon (groin) and Jermain Jenas (groin) while Niko Kranjcar joins the injury list after damaging his ankle against Portsmouth on Sunday.
да болки во грбот - па и да го чувал јак кур , вечниот талент - само тоа за него ке го кажам го чекаат 6-та сезона да блесне :pos2:100 посто? Зашто последно нешто што прочитав вчера е дека бил под знам прашалник за со Портсмут, али Реднап не го пуштил, го чувал за со нас.
Го имаат бе Крауч не се заебавај.Епа тогаш незнам што бараат да играат кокошкиве
Го имаат бе Крауч не се заебавај.
Сол ке го стави у џеб.
хахаха ѕверски пост ,легендарно :tv:Toj krauc so nas najbolje igra i toj i dd ni se slabi tocki ali sea so vermaelen tesko deka ke projde, ke go natskoka ke mu ebe sve a cambel ce go bapne (mu go bapne) onka jako crnecki.....