Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Фала ! Еден ден мене да не ми се фрлате ! хахах ! Глеате кој е тука да нервира ! Може сум негативец,али навивам за АРСЕНАЛ и ке навивам ! Незнам како да ви докажам дека навивам за нив ! Прво цела година пишувам тука,второ не кажувам невистини,не зборам глупости како овој Екстрим ! Овој екстрим ке пише усште 4 пати и нема да се појави веке ! Ке бара друг тим да замара ! Така да кој сака нека верува кој не не ме занима век ! Ја си знам битно а знае и Зоки !

Аршавин и СОнг нема да играат со Порто
Суну потпиша за Дерби Каунти
Ешли Кол скинал скочен зглоб,па ке пропушти многу а Анчелоти му дае на Тери одмор.
Вулвс го изненадија два пати тотенхем оваа сезона,па со надеж дека и челзи !

Аршавин не го видел голот на диаби,па на нет му стаиле линк од голот и пишува Watch goal-Mr Arshavin
СУНУ? Отиде на позајмница или го изгубифме :tapp::tapp:
Може да се конститира дека ако сме го продале... Сме го изгубиле најдобриот француски талент :toe:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
http://en.wikipedia.org/wiki/Gilles_Sunu не пишува ништо на википедија нема никакви извори дека е продаден или позајмен , и патем ако е продаден во дерби зар мислиш дека тогаш би бил најдобар француски талент :smir::salut:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://en.wikipedia.org/wiki/Gilles_Sunu не пишува ништо на википедија нема никакви извори дека е продаден или позајмен , и патем ако е продаден во дерби зар мислиш дека тогаш би бил најдобар француски талент :smir::salut:
Ако си го гледал во неговата игра , посебно во репрезентацијата како ја предводи целата ... ко Зидан е на млади години :pipi:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Ако си го гледал во неговата игра , посебно во репрезентацијата како ја предводи целата ... ко Зидан е на млади години :pipi:
Eпа тоа сакам ти кажам ако е току добар сигурно дека венгер е човекот кој знае да процени дали е доволно добар за во арсенал дали не е . Инаку се работело за позајмица сега најдив на линк http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Arsenal-kid-Gilles-Sunu-heading-to-Derby-on-loan-article319763.html но сеуште не е позајмен :wink:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
СУНУ? Отиде на позајмница или го изгубифме :tapp::tapp:
Може да се конститира дека ако сме го продале... Сме го изгубиле најдобриот француски талент :toe:
Се разбира дека оди на позајмица, исто како и останатите младинци. :smir:

Иначе Вилшер во вторникот играше осумдесетина минути за Болтон против Сити. Беше проглесен за најдобар поединец на тој натпревар, најдобар во Болтон. Изгледа он ќе ги спаси оваа сезона од испаѓање. :) Само нека продолжи така.

And how do you expect tonight’s game to go?

It has been disappointing recently but they can come back strongly against Liverpool. I think it will be 1-0, I am confident of that.

Треба да си го задржиме индиецов на Емирати, ни носи среќа. :icon_lol:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Се разбира дека оди на позајмица, исто како и останатите младинци. :smir:

Иначе Вилшер во вторникот играше осумдесетина минути за Болтон против Сити. Беше проглесен за најдобар поединец на тој натпревар, најдобар во Болтон. Изгледа он ќе ги спаси оваа сезона од испаѓање. :) Само нека продолжи така.

And how do you expect tonight’s game to go?

It has been disappointing recently but they can come back strongly against Liverpool. I think it will be 1-0, I am confident of that.

Треба да си го задржиме индиецов на Емирати, ни носи среќа. :icon_lol:
Ова го покажаа пред второ полувреме. Мислам дека овој е оној индиецот кој живее во америка и патува секој пат од америка до лондон кога арсенал игра дома. Секој чест за типот сепак не е мала работа од америка до лондон да одиш најмалку 2-3 пати месечно за да гледаш фудбал

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Ова го покажаа пред второ полувреме. Мислам дека овој е оној индиецот кој живее во америка и патува секој пат од америка до лондон кога арсенал игра дома. Секој чест за типот сепак не е мала работа од америка до лондон да одиш најмалку 2-3 пати месечно за да гледаш фудбал
Не е он, еве што си кажа за себе

I am from Kerala, I am doing a software job in Bangalore and this is my first trip out of my country and it is very, very cold! I can feel it and I need to get some gloves!

Оној американецот беше друг, имал season ticket и во последните 40 години мислам нема пропуштено ниту еден натпревар на Арсенал на домашен терен.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не е он, еве што си кажа за себе

I am from Kerala, I am doing a software job in Bangalore and this is my first trip out of my country and it is very, very cold! I can feel it and I need to get some gloves!

Оној американецот беше друг, имал season ticket и во последните 40 години мислам нема пропуштено ниту еден натпревар на Арсенал на домашен терен.
Можеби јас го поврзав со тој бидејќи и тој мислам беше индиец, а и на фаца слични се

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
1. Одличен играч , одличен расен голгетер , најзаслужен за претходната титула на Египет на куп на африка... оваа година исто добро изигра... мислам дека ваков играч би бил супер :helou:
2. Соренсен... некако ми е еднаков со Алмунија... и двајцата се добри но знаат киксови да праат :toe:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Добро бе, отвори арсенал.ком и прочитај.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-reveals-truth-on-sorensen-reports

Ова ги има кажано Венгер пред 3 дена. Мислам стварно глупо е да се спамира со вакви постови.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Да,ама ова е на македонски,не разбира секој англиски:pipi:
Тогаш извини, незнав дека не знаеш англиски. :smir:

Еве јас ќе ти објаснам. Во линкот од статијата што ти го постира го пишува ова

„...се очекува и во наредните неколку недели преговорите да се интезивираат а Соренсен да биде слендниот голаман број еден на Емирати.“

А Венгер пред 3 дена го кажа следново за Соренсен

"No. No," replied the Frenchman. Што во превод би значело „Не. Не“. :pipi:

Ајт, биди ми поздравен.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Тогаш извини, незнав дека не знаеш англиски. :smir:

Еве јас ќе ти објаснам. Во линкот од статијата што ти го постира го пишува ова

„...се очекува и во наредните неколку недели преговорите да се интезивираат а Соренсен да биде слендниот голаман број еден на Емирати.“

А Венгер пред 3 дена го кажа следново за Соренсен

"No. No," replied the Frenchman. Што во превод би значело „Не. Не“. :pipi:

Ајт, биди ми поздравен.
Јас кога учев,немаше предмет Англиски,сега разбирам малку од користењето на интернетот:helou:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Аршавин сигурно нема да игра против Порто. линк

Би требало да се врати за Сандерленд. Иначе Дуду би требало да биде фит за во среда, па така он ќе го замени. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom