Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
хахаха па изгледа и тоа не те бивало зашто САМО си тренирал 6 години :)
ne sum imal uslovi.. ovde na fudbalerite ne im davaat plati.. da sum bil negde u stranstvo sega nemase da dremam po forumov, ce vozev porse i ce ebev picki prva klasa.. ama takva mi bila srecata :wink:

sto ce ti objasnuam tebe sto topka ne si sutnal :tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
ne sum imal uslovi.. ovde na fudbalerite ne im davaat plati.. da sum bil negde u stranstvo sega nemase da dremam po forumov, ce vozev porse i ce ebev picki prva klasa.. ama takva mi bila srecata :wink:

Абе, а колку години имаш сега? 14?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Nemam 14 i ne biitno kolku imam muabetot bese za arsenal pa sea da se spasis ja prefrlas kockata na druga tema..

Што да се спасам бе друже. Ти кажав ВРСКА НЕМАШ, а и размислувањето ти е за 5-годишен по болдираното. Што понатака жити се..

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Fabregas sto znae ni golovi da dava ni e brz, ni topki odzema.
Ama jak e radi imeto FABREGAS i nisto bil mlad igral vaka-taka ama e mekus.

Ama toj e najstar u timot pa zatoa e najdobar, drugite sve deca 19-20 godini.
Абе врска нема типот, ја незнам шо го чуваме уште.
Потполно си во право братче. Појма нема Фабрегас. Цело време тоа му го објаснувам, никако да сФатат. Позз :smir:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ako go propadnete fabregas, idete vo vtora liga dogodina!

Ако Фабрегас е слаб тогаш немора да се плашиме дека кога ќе отиде дека ќе одиме втора лига.

Види малку и замислисе што пишуваш. Како само не се срамиш да тресеш глупости. И ако мислиш дека тоа го правиш од забава само колку да се зезаш се гледа дека животот ти е безнадежен бидејќи си го полниш егото тука затоа што во вистински живот неможеш.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130

Abe on ustvari trebal da potpise za arsenal ali u posleden moment dosol fabregas i ovoj sea go zeznale mu rekle idi vratise ne mu dale dogovor:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503

не го слушате ова дете е голем торко глупак и слично пред недела време на реал фан клубот имаше напишано како стое реал оваа година дали играат уште заедно зидан и фиго :pos2::pos2::pos2::pos2: , изгледа кога не успеал во својата кариера отидол да живее во планина одделен од светот и реалноста :pos2::pos2::pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
не го слушате ова дете е голем торко глупак и слично пред недела време на реал фан клубот имаше напишано како стое реал оваа година дали играат уште заедно зидан и фиго :pos2::pos2::pos2::pos2: , изгледа кога не успеал во својата кариера отидол да живее во планина одделен од светот и реалноста :pos2::pos2::pos2:
Ма знае он точно кој игра во реал туку се прави премногу паметен дека се знае и изиграва наивен демек ќе ги заебавам. Не успеал во животот со својата кариера па сега ќе лечи комплекси тука на форум затоа што тука е најлесно, можеш да пишуваш што сакаш бидејќи во вистинскиот живот неможе да ги каже или направи истите тие работи.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Фала ! Еден ден мене да не ми се фрлате ! хахах ! Глеате кој е тука да нервира ! Може сум негативец,али навивам за АРСЕНАЛ и ке навивам ! Незнам како да ви докажам дека навивам за нив ! Прво цела година пишувам тука,второ не кажувам невистини,не зборам глупости како овој Екстрим ! Овој екстрим ке пише усште 4 пати и нема да се појави веке ! Ке бара друг тим да замара ! Така да кој сака нека верува кој не не ме занима век ! Ја си знам битно а знае и Зоки !

Аршавин и СОнг нема да играат со Порто
Суну потпиша за Дерби Каунти
Ешли Кол скинал скочен зглоб,па ке пропушти многу а Анчелоти му дае на Тери одмор.
Вулвс го изненадија два пати тотенхем оваа сезона,па со надеж дека и челзи !

Аршавин не го видел голот на диаби,па на нет му стаиле линк од голот и пишува Watch goal-Mr Arshavin

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.454
Поени од реакции
6.145
Фала ! Еден ден мене да не ми се фрлате ! хахах ! Глеате кој е тука да нервира ! Може сум негативец,али навивам за АРСЕНАЛ и ке навивам ! Незнам како да ви докажам дека навивам за нив ! Прво цела година пишувам тука,второ не кажувам невистини,не зборам глупости како овој Екстрим ! Овој екстрим ке пише усште 4 пати и нема да се појави веке ! Ке бара друг тим да замара ! Така да кој сака нека верува кој не не ме занима век ! Ја си знам битно а знае и Зоки !

Ешли Кол скинал скочен зглоб,па ке пропушти многу а Анчелоти му дае на Тери одмор.

Аршавин не го видел голот на диаби,па на нет му стаиле линк од голот и пишува Watch goal-Mr Arshavin
е вака коментирај(има некои што неразбираат англиски и пренеси информација)а не од нервозата твоја ушево ке си го гризнев каде што те читам...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846

Можеби си во право за некои работи но начинот на кој го пишуваш тоа е негативен и знае да нервира па затоа има такви реакции кон тебе. А тоа дали си навивач на арсенал или не тоа си е твое, јас од тоа нема да добијам ниту пак изгубам нешто кратко кажано твој проблем.:smir:

M

mercenary

Гостин
Барем ги намалил извичниците после секој збор.Прво беа 3 сеа само 1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom