Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Еве. НАЈГОЛЕМИТЕ МАЛЕРИ

#Arsenal's Andrey Arshavin will have scan on hamstring on Thursday, says Wenger. Nasri also had head injury, that's why he came off

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Прво честито на победата!
А што е со Насри и Арша мн е лошо? :tapp:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Нека ни е честита победата! :smir: Ја заслуживме.

Браво за Диаби, само треба да остане фит и ќе стане ѕвер играч, Росицки прекрасен центаршут. Иначе доста добар беше Галас, каков само такл направи во нашиот шеснаесетник... милина. Мора да му дадеме малце заслуга и на Алмунија за онаа одбраната кога топката заврши во пречката, точно е дека имаше неколку нервозни моменти, но што е најважно пред се - не прими гол.

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Ајде сега само 6 бода ни бега Челзи :zlo::aplauz:

Само Венгер ме изнервира што од кај 80 минута го стави сонг или некој друг беше нз ама се браневеме 10 минути а ако бабел постигнеше гол е тогаш ќе ме изнервираше :ne_zboram

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде сега само 6 бода ни бега Челзи :zlo::aplauz:

Само Венгер ме изнервира што од кај 80 минута го стави сонг или некој друг беше нз ама се браневеме 10 минути а ако бабел постигнеше гол е тогаш ќе ме изнервираше :ne_zboram
Сања го стави и со тоа Ебуе доби по офанзивна задача и примети последни 10 минути ко тигар трчаше напред по секоја топка бркаше... Бендтнер кога ќе има таква силина да трча и да брка во последни 10 минути од мечот... незнам... ќе се преродам :helou:

Нека ни е честита победата! :smir: Ја заслуживме.

Браво за Диаби, само треба да остане фит и ќе стане ѕвер играч, Росицки прекрасен центаршут. Иначе доста добар беше Галас, каков само такл направи во нашиот шеснаесетник... милина. Мора да му дадеме малце заслуга и на Алмунија за онаа одбраната кога топката заврши во пречката, точно е дека имаше неколку нервозни моменти, но што е најважно пред се - не прими гол.
Неможам да зборам за цел меч зашто само второ полувреме го гледав ... но од тоа што видов токму така , Алмунија заслужи поздрав за одбраните :wink:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Ај ако имат некој линк ама за DOWNLOAD да ја одгледам раат утакмицава вчера на Сител ништо не се гледаше!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
"Nasri got an elbow in his face and he felt unwell. But that is no problem. He will be available.
:pos2: Спремен е ѕверот!
Само Сонг е проблем ...
"Unfortunately we have lost Alex Song with a medial knee ligament problem," said Wenger. "I hope he will be available for next week but it is not for sure. Arshavin looks to be a hamstring problem. We have to assess that too.
Ќе видиме.... се надевам ќе се врати Сонг но Дени е тука место него ако неможе 1 меч :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom