Ботче, не се бламирај, ќе те има по потписиМоја УТКА,ама не сум ја крив,така ми кажа пријателчето до мене шо е
Добро за градот:kesa:,ама играат за Манчестер.
Јас навистина не знам што да верувам веќе. Мислам дека шансите ни се вратија само уште формата да ни се врат и Бентнер да го покаже вистинското што се очекува од него.Шансите се реални со оглед на тоа дека Арсенал го очекува доста лесни натпревари а Челзи и Манчестер доста тешки.
Бтв: Вистина ли е тоа што го слушнав од коментаторот на сител дека Шамак потпишал за 25 милиони? искрено мене не ми се верува за пола година до истекот на договорот на Шамак Венгер да даде 25 милиони
Слаб е Саха бе![]()
Додека не видам на официалната страна на Арсенал не верувам на ништо. овие медиумиве само пишат нешто колку да потполнат натписи.Јас навистина не знам што да верувам веќе. Мислам дека шансите ни се вратија само уште формата да ни се врат и Бентнер да го покаже вистинското што се очекува од него.Шансите се реални со оглед на тоа дека Арсенал го очекува доста лесни натпревари а Челзи и Манчестер доста тешки.
Бтв: Вистина ли е тоа што го слушнав од коментаторот на сител дека Шамак потпишал за 25 милиони? искрено мене не ми се верува за пола година до истекот на договорот на Шамак Венгер да даде 25 милиони
Да бе пенали промашуе :tv:Слаб е Саха бе![]()
Нема пари Венгер иначе ке го земе Саха одма !!:pos2::pos2:![]()
Slabo igrame u napad slabo sansi i slabo preciznost !!!
Добро де па и ти, он за секој случајКао демек ако ти не искоментираше ние не ке знаевме дека слабо шанси имало...шанси имаше али прецизност у мањак....и брат ваљда сиве иаме тв и скоро сите сме ја гледале па немора да коментираш за све и свашта...имаме и ние очи и ние видовме...
Батали го бе нели глеаш се да се кара глеа ! ццц што луѓе ! ова е форум за дискусија не за да казуваш што си видел што не !! и некој друг со објавува за чамак па може сум прочитал !! Не те свакам жими се !!Добро де па и ти, он за секој случај![]()