Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Од мене имаш 100 луѓе.:pos2::pos2:Да се собереме 15 души и савин да кења у вц а не на фан клуб арсенал :pos2::pos2::pos2: треба некој групава да ја направи![]()
Од мене имаш 100 луѓе.:pos2::pos2:Да се собереме 15 души и савин да кења у вц а не на фан клуб арсенал :pos2::pos2::pos2: треба некој групава да ја направи![]()
Па нема да им дојде лошо еден мал одмор, тука се росицки и ВолкотПрво честито на победата!
А што е со Насри и Арша мн е лошо?![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: да сибиш патиките:nesvest:Тоа што му ја извади на Нгог од нога пред гол...![]()
Сања го стави и со тоа Ебуе доби по офанзивна задача и примети последни 10 минути ко тигар трчаше напред по секоја топка бркаше... Бендтнер кога ќе има таква силина да трча и да брка во последни 10 минути од мечот... незнам... ќе се преродам :helou:Ајде сега само 6 бода ни бега Челзи :zlo:
Само Венгер ме изнервира што од кај 80 минута го стави сонг или некој друг беше нз ама се браневеме 10 минути а ако бабел постигнеше гол е тогаш ќе ме изнервираше :ne_zboram
Неможам да зборам за цел меч зашто само второ полувреме го гледав ... но од тоа што видов токму така , Алмунија заслужи поздрав за одбраните :wink:Нека ни е честита победата! :smir: Ја заслуживме.
Браво за Диаби, само треба да остане фит и ќе стане ѕвер играч, Росицки прекрасен центаршут. Иначе доста добар беше Галас, каков само такл направи во нашиот шеснаесетник... милина. Мора да му дадеме малце заслуга и на Алмунија за онаа одбраната кога топката заврши во пречката, точно е дека имаше неколку нервозни моменти, но што е најважно пред се - не прими гол.
:pos2: Спремен е ѕверот!"Nasri got an elbow in his face and he felt unwell. But that is no problem. He will be available.
Ќе видиме.... се надевам ќе се врати Сонг но Дени е тука место него ако неможе 1 меч"Unfortunately we have lost Alex Song with a medial knee ligament problem," said Wenger. "I hope he will be available for next week but it is not for sure. Arshavin looks to be a hamstring problem. We have to assess that too.