Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
пацини од сампдорија , адам матјус од кардиф , џек колисон од вест хем - кој останува предостапен во аптон парк до крајот на сезоната

дали е ова вистина ??

првиот 15 милиони фунти , вториов 5 милиони третиов гавин хојт + 7 милиони

лично баш сакам да го видам пазо во нашиот дрес .

пацини од сампдорија , адам матјус од кардиф , џек колисон од вест хем - кој останува предостапен во аптон парк до крајот на сезоната

дали е ова вистина ??

првиот 15 милиони фунти , вториов 5 милиони третиов гавин хојт + 7 милиони

лично баш сакам да го видам пазо во нашиот дрес .
Де линк од каде најде информации за овие :salut:

Де линк од каде најде информации за овие :salut:

на еден форум ( ама и таму немаше линк само ја преведов веста :toe: )

пак и ти уште некое време и завршува прозорецот ќе има и на официјалните

известувајте патем де :)

на еден форум ( ама и таму немаше линк само ја преведов веста :toe: )

пак и ти уште некое време и завршува прозорецот ќе има и на официјалните

известувајте патем де :)
За првите двајца може да пратат некоа понуда но за Колисон не сепак имаме премногу играчи во средината на теренот :)

Последни 3 натпревари:
Стоук - Арсенал 1-3
Астон Вила - Арсенал 0-0
Арсенал - Манчестер Јунајтед 1-3

Следни 4 натпревари (ПЛ):
Челзи - Арсенал
Арсенал - Ливерпул
Арсенал - Сандерленд
Стоук - Арсенал

12 поени од овие и се враќаме назад во борбата за титула. Пораз од Челзи и ќе биде апсолутен КРАЈ. Таква е реалноста. :toe:

Сега го гледав хајлајтсот повторно и внимателно :) Значи уште пред да биде 1-0 за Манчестер, Аршавин утна УБАВИ 4 шанси што на 2 од нив можеше да подаде и да бидат чист гол..Ај тоа што утна, утна него зборот ми е дека низ цел хајлајтс го пцуев Денилсон. Какви само грешки направи за трите гола. Под итно треба да се смени Денилсон, Клиши(ако не се врати добар после повредава) и тој кловнот на гол што ни е. За Сања, лоши му се центаршутевите да, али во одбрана доста добар. Евра не мрдна.

Брат сеа читав у еден британски блог !!! Навивачите протестираат да го избркаат Венгер и да му дадат шанса на некој тренер што ке сака да ги користи парите и да донесе засилувања за да се бори за титула !!! а како поомилени тренери им се Рајкард,Хидинк и уште еден имаше не ми текиње !!!

Брат сеа читав у еден британски блог !!! Навивачите протестираат да го избркаат Венгер и да му дадат шанса на некој тренер што ке сака да ги користи парите и да донесе засилувања за да се бори за титула !!! а како поомилени тренери им се Рајкард,Хидинк и уште еден имаше не ми текиње !!!

не верувам дека ке го испадат

шо се стана со трансфериве неш да не изненади Венгер ? ! иако не верувам

Венгер нека штеди пари да не купува играчи, па после ќе прима по 3 комада...

НАјдобро решение Венгер аут Хидинк ин, па тогаш ќе го видиме арсенал во вистинско светло. Доколку навивачите сакат да си оди венгер тоа е лесно, ако не го победиме челзи и на дуелот со ливерпул бели марамчиња и се е решено

НАјдобро решение Венгер аут Хидинк ин, па тогаш ќе го видиме арсенал во вистинско светло. Доколку навивачите сакат да си оди венгер тоа е лесно, ако не го победиме челзи и на дуелот со ливерпул бели марамчиња и се е решено

Ако си отиде Венгер знај оти 50 % од играчите ке си заминат,прв е фабрегас...

Ако си отиде Венгер знај оти 50 % од играчите ке си заминат,прв е фабрегас...
Ма деф нека станат сите ме боли к.. МЕне ми е важно арсенал да е на врв не ми е важно со кои играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom