- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Леле нека не го става бе !!! ке го излише теренот од паѓање !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти знаеш дека Арсенал долгот за стадионот минатата сезона го заврши! Веќе стадионот е зад нас ! И од топ четворката имаме најмал минус , сите други се во огромен минус ... огромни долгови ...Ocigledno na fan-klubov mal procent na luge ja znaat sostojbata vo Arsenal.... Posto gledam pisuvate kako Arsen Wenger nejkel da kupuva igraci.. Da ja znaevte malce situacijata vo klubot ke znaevte deka on ne dobiva pari za transferi. Letovo zaraboti okolu 50 milioni od prodazbata na Adeyabor i Toure a potrosi samo 10 mil na Vermaelen i uste milion dva na nekoi kopiljaci. E toa e poradi faktot sto 40 milioni otidoa za odplakanje na dolgot sto go ima Arsenal za izgradba na stadionot. Wenger e isklucitelno dobar menajer i veruvajte bilo koj drug da bese so tie sredstva na raspolaganje Arsenal ke se borese sega za 6to mesto
Ocigledno na fan-klubov mal procent na luge ja znaat sostojbata vo Arsenal.... Posto gledam pisuvate kako Arsen Wenger nejkel da kupuva igraci.. Da ja znaevte malce situacijata vo klubot ke znaevte deka on ne dobiva pari za transferi. Letovo zaraboti okolu 50 milioni od prodazbata na Adeyabor i Toure a potrosi samo 10 mil na Vermaelen i uste milion dva na nekoi kopiljaci. E toa e poradi faktot sto 40 milioni otidoa za odplakanje na dolgot sto go ima Arsenal za izgradba na stadionot. Wenger e isklucitelno dobar menajer i veruvajte bilo koj drug da bese so tie sredstva na raspolaganje Arsenal ke se borese sega za 6to mesto
Ebati toa fanovite gubi arsenal i vie odma placete ne navivam veke ova ona cccc nikad veke da ne napiste nisto za arsenal ni da go spomnete poso vakvi kako vas ne trebaat gi ima mnogu idi navivaj za manchester ajde MRS!!!!!!!!!!!!!!!
Epa sega mozno e i ja da gresam , ama kolku sto znam uste de odplaka dolgot. Inace na Arsenal mnogu im fali MASCHERANO tip na igrac , nekoj sto ja razbiva igrata na protivnikot, nesto sto e premnogu potrebno koga igras protiv silen tim.
Pa sega procitav postovi kako se odkazuvaat od arsenal,toa ti se vika "FAN"
Btw eve koj igra od srce i koga gubi VERMALEN
Нема да тепаме ни со Челзи, ни со Ливерпул и ќе бидеме 4 место на крај затоа што имаме тим што не им се игра фудбал, се пичиња. Се додека Алмунија е на гол, нема никогаш ништо да освоиме. Се покажа сега што треба да се купи. ГОЛМАН СВЕТСКА КЛАСА. За напред имавме некои шанси, требаше Аршавин да даде барем еден гол. Се на се - НЕ ЗАСЛУЖУВАМЕ!