Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еба баце Тевез и Руни сите коштаа по 30 милиончиња:) Ние тоа го немаме ;)

Се согласувам со тебе.
Одбрана: Сања, Галас, Вермален, Клиши. На клупа: Џуру(подобар од Еванс каде каде), Кемпбел, Ебуе, Гибс(прва постава во младинците на Англија, кога може Рафаел и Смолинг да бидат резерви во Манчестер може и Гибс),Траоре и Силвестер-како трети замени значи, а тоа е доста добро.

Средина и крилни двајца: Сонг, Фабрегас, Насри, Росицки, Дијаби, Ремзи, Волкот, Денилсон, Аршавин, Вилшер, Мерида - доста добра, слободно може да се каже дека и подобра од ривалите.

Напад(централен напаѓач) - значи за една позиција се борат Ван Перси, Бентнтер, Едуардо, Вела. Значи не се согласувам со тебе во врска со нападот. Имаме одличен првотимец, и доста добра клупа само повредите не уништија, а тоа е резултат на нашата игра најверојатно.

Е ај ве молам некој од ривалите ако има подобра екипа од нашата слободно кажете ми(со исклучок на Руни секако-најдобар фудбалер во свет заедно со Меси). Нас не уништија повредите. Да им беше Руни на Манчестер повреден колку Ван Перси, тешко Манчестер.

Едит: Вака кога ја гледам екипава најмногу ми штрчи ДМ. Би требало да се земе некој за замена на Сонг. Денилсон се докажа дека неможе да го замени.

Па да де.Ван перси е одличен првотимец а Едуардо,Бентднер и Вела се одлична клупа ама сега Ван Перси е повреден за долго и автоматски првотимец ни е Едуардо/Бентднер.Тоа не ми се свиѓа.Они за на клупа се добри:kesa: ама за првотимци не.

Па да де.Ван перси е одличен првотимец а Едуардо,Бентднер и Вела се одлична клупа ама сега Ван Перси е повреден за долго и автоматски првотимец ни е Едуардо/Бентднер.Тоа не ми се свиѓа.Они за на клупа се добри:kesa: ама за првотимци не.

Епа тоа само нас може да ни се случи. Иначе би се решило тоа само со позајмица зашто трансвер незнам дали баш би ни одговарал за наредна сезона.

Не забегувај :)

Е немој само да ми кажеш дека Еванс го рачунаш за добар ;)

Џуру е 5 пати подобар од Еванс... јас незнам како може да зборите лошо за Џуру кој сега е можеби повреден ( нажалост мн долг период ) али е еден многу солиден играч кој игра одбранбено (Цент.Дефенд.) и на позицијата на Сонг ( Диф. Мидф.) :smir:

http://therepublikofmancunia.com/smalling-chooses-biggest-club-in-the-world-over-arsenal/
Не закопа Смолинг !!! Фан на арсенал али сака да потписе у поголемиот тим МАН УТД !!!! Цццц !!!! Иначе Еванс игра неприкосновено !!! Џуру незнам у што е појак само !!!
Абе ептен не закопа,се имал со еден дрес сликано и право голем фан е.
Ке земам да плачам сега,нема да можам да заспијам.
А Еванс еден ѕвер шо е,му нема рамен.
Џуру си игра сосема добро,само му треба утамица/две да тргне.Од тоа што го видов ке го биде.Само повредата да не го заебе,па да не биде тој стариот и да не може да напредува..

Шо прајме со Арешавин? Јас сум од страна, гледам, се думам дали е навистина топџија или сакат да ве нервират :) Ќе го почитувам вашиот став. Слушам...

Шо прајме со Арешавин? Јас сум од страна, гледам, се думам дали е навистина топџија или сакат да ве нервират :) Ќе го почитувам вашиот став. Слушам...

право да ти кажам гајле ми е дали е за Арсенал или не. Неговите постови во последно време само ги читам онака без да се замарам. Се навикнав, со него нема дискусија, само знае да вреѓа како играчи така и форумџии.

Status: K.I.A (soon)

јас сум за да го банираат со мислите ?

да собираме потписи :D

Хахаха Љупче звер си !!! Оффф леле што ке праиме со вакви измислици !!! Не сум навредил никој од Форумџиите !!! А за АРСЕНАЛ не навредувам само јас навредувате скоро сите вие !!!! Така да мое право е што ке пишувам се додека не навредувам форумџии !!! Криво ти е што ја кажувам вистината што на жалост е Негативна !!! Зоки може да ви каже дека сум за АРСЕНАЛ ... Тој знае дека сум негативец !!! Засто и у секоја победа се бара негативното да се измени или да се најде грешката !!! Ако на секоја победа се лета во облаци ништо не се праи !!!

Му треба одмор од неколку дена,до дербито со Утд(недела) нека е,ако победиме,се надевам дека ке напише нешто позитивно,ако изгубиме,пак ке јаде г*мна,па ке има причина да се продолжи банот:pipi:

Хахаха Љупче звер си !!! Оффф леле што ке праиме со вакви измислици !!! Не сум навредил никој од Форумџиите !!! А за АРСЕНАЛ не навредувам само јас навредувате скоро сите вие !!!! Така да мое право е што ке пишувам се додека не навредувам форумџии !!! Криво ти е што ја кажувам вистината што на жалост е Негативна !!! Зоки може да ви каже дека сум за АРСЕНАЛ ... Тој знае дека сум негативец !!! Засто и у секоја победа се бара негативното да се измени или да се најде грешката !!! Ако на секоја победа се лета во облаци ништо не се праи !!!

Pa ti ako na sekoja utakmica gleas negativno e.... fanot taka da bojle i da ne tepa arsenal poso ne mu se isplati, pak ne izigral dobro!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom