Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок еве ти примети разлика од минатите сезони http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=43936&cc=5739

ама знам ти пак нешто ќе кажеш, од преска се контра идеш и за ништо да не попуштиш.

Не го измислувам јас тоа, самиот Дијаби го има изјавувано така да..
Не идам контра,туку си имам мислење свое.:)
Абе,само да кажам дека нема да се имуни на повреди,тоа ми беше зборот.Бидејќи Диаби пак паузираше месец време,да се надеваме дека нема да има пак повреда.
Јас ке бидам најсреќниот ако овој тренинг функционира.Цел тим би го пуштил јас право.:pos:

Ајде Ганери поздрав, идам јас да спијам. Па од утре натака со уште поголема надеж за некој трансфер. Не за друго, да го пуниме уште повеќе фан клубов.

Не идам контра,туку си имам мислење свое.:)
Абе,само да кажам дека нема да се имуни на повреди,тоа ми беше зборот.Бидејќи Диаби пак паузираше месец време,да се надеваме дека нема да има пак повреда.
Јас ке бидам најсреќниот ако овој тренинг функционира.Цел тим би го пуштил јас право.:pos:

Може е буљаш не им го кажува :)

Морам и ја да бегам. Без Картер не бива, ќе ме отепате оти. :) картер љубавииииии : D ги следам твоите стапки :pos2:

Морам и ја да бегам. Без Картер не бива, ќе ме отепате оти. :)
Ме разочара бе,кои ке те отепат,сам сум.:pos:
Пази само,не ми се врти со грб.:pos2:

Туку да не бидам оффтопик:
Дени утре ке има тестови,па ке се дознае дали ке биде спремен за со Болтон.

Ме разочара бе,кои ке те отепат,сам сум.:pos:
Пази само,не ми се врти со грб.:pos2:

Не си сам. :helou:

Туку тој зезињо дојде или не. Зошто не го гледам во првиот состав.

Јас се мислам дека Шамак ќе дојде. А би сакал Виља али изгледа ништо од бизнисот

Мора да биде зашто со Сонг на куп на нации , видовме денеска дека Само млади и 1 искусен во среден ред не држи вода повеќе од 25 минути :toe:

Браво за Венгер што ги внесе во игра Диаби и Насри, потег на мечот. Исто и што го стави Дуду централно а Вела лево во второто полувреме. Важно двајцава полека се враќаат во форма, Вела 2 асистенции, Дуду прекрасен гол, треба доста квалитет за да се постигне гол на таков начин. Ремзи одличен, дефинитивно е star in the making. Нека продолжи така, а во моментов малку сме тенки со мидфилдери, потребно е тој да истапи.

Иначе со Стоук на гости - многу тешко. Сигурно патувањето таму нема да биде излет. Делап со неговите уфрлувања во шеснаесетникот, Соренсен со одбраните... Победа таму ќе значи 5-та рунда, но и натпревар дома со можеби потежок противник. Еден од потешките вчера „издиша“ на домашен терен од некојси третолигаш, им посакувам на нив повеќе среќа наредната година, па да не почастат со more of the same. :)

Следни Болтон дома, златна шанса за второ место и доближување на само 1 поен до врвот. Тротерите сменија менаџер, а првиот натпревар со нов менаџер секогаш е тежок за противникот (нас :)). Сонгињо си отиде, дури сега ќе видеме колку ни недостига. За негова замена можеби Диаби, ако е фит Денилсон средината би изгледала вака: Ремзи - Денилсон - Диаби, а ако не е тогаш Насри - Диаби - Ремзи.

http://www.lequipe.fr/Football/breves2010/20100104_094434_l-ac-milan-relance-dzeko.html

Да заборавиме на Џеко? Милан нуди 25 милиони и плус Хунтелар за Џеко.
Немаме толкав буџет за да можеме да се мериме со Милан, Манчестер Сити, Реал Мадрид... Џеко е топ класа, а таквите како него не се евтини.

Јас лично со Чамак би бил задоволен, еве самиот изјавил дека Арсенал го убедувал да дојде сега, ама проблемот е што он не сака бидејќи има одлична сезона со Бордо. Според мене тој многу лесно може да биде наш на крајот на сезоната и тоа бесплатно.

Само проблемот е што ни треба напаѓач сега, овој месец, па и не би ме изненадило Венгер да земе еден на позајмица, па после во јуни Чамак. :toe:

Немаме толкав буџет за да можеме да се мериме со Милан, Манчестер Сити, Реал Мадрид... Џеко е топ класа, а таквите како него не се евтини.

Јас лично со Чамак би бил задоволен, еве самиот изјавил дека Арсенал го убедувал да дојде сега, ама проблемот е што он не сака бидејќи има одлична сезона со Бордо. Според мене тој многу лесно може да биде наш на крајот на сезоната и тоа бесплатно.

Само проблемот е што ни треба напаѓач сега, овој месец, па и не би ме изненадило Венгер да земе еден на позајмица, па после во јуни Чамак. :toe:
Епа тоа е проблемот овој ќе го земе ако го зема летово. Ама за сега што имаме а?
Мора бар ко јунајтед пред 2 3 години со Ларсон што направија на заем да се земе некој искусен голгетер !:helou:

Епа тоа е проблемот овој ќе го земе ако го зема летово. Ама за сега што имаме а?
Мора бар ко јунајтед пред 2 3 години со Ларсон што направија на заем да се земе некој искусен голгетер !:helou:

Па да, на тоа алудиравме јас и Зоки вчера кога ги спомнувавме старците али многу се бунеа :)

www_arsenalaction_com_Copy.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom