Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Merry Christmas – A Message From Young Guns

The big day is here. If you’ve been a good boy, girl, or David Bentley, Santa Claus may have brought you a reward. Some of you may be reading this message on a brand new laptop, desktop, or phone. Whatever you’ve got or done today, Young Guns would like to wish you a very Merry Christmas and an even better 2010.
The past 12 months have brought a whole array of ups, downs and dramas, but as we begin the assent to the New Year, it’s important to remember those who may not be as fortunate. Those who are down on their luck, homeless and have nobody to care for them or look after them. So are you raise your glass this St Nicholas day, spare a thought for the Tottenham Hotspur fans.
Merry Christmas Gooners!
:jej:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Изгледа Сонг ќе мора да оди во Африка во недела. Најверојатно после мечот со Астон Вила. :(

Ќе загубиме клучен фудбалер едно триесетина дена ако се мине како што треба, а мењање на клима, лоши терени... сето тоа насочува кон повреда, се надевам дека се ќе биде во ред со него и неговиот Камерун да испадне во групна фаза.

Диаби јавно се нудеше да го замени, ама камен е кога ќе игра на таква позиција. Многу е подобар кога игра напаѓачки ориентиран, што би рекле англичаните box to box. Венгер ќе прави некакви комбинации со Денилсон, Диаби и Ремзи ама прашањето е кога ќе ја пронајде вистинската постава, да не биде премногу доцна, а како што е згуснат распоредот... А пак кога ќе ми текне за багот на fixtures компјутерот, за 15 дена четири екстремно тешки натпревари со Астон Вила, Мен Ју, Челски и Лузерпулот... :tapp: Ќе ни треба тешка среќа тука да извадиме барем 10 поени.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Изгледа Сонг ќе мора да оди во Африка во недела. Најверојатно после мечот со Астон Вила. :(

Ќе загубиме клучен фудбалер едно триесетина дена ако се мине како што треба, а мењање на клима, лоши терени... сето тоа насочува кон повреда, се надевам дека се ќе биде во ред со него и неговиот Камерун да испадне во групна фаза.

Диаби јавно се нудеше да го замени, ама камен е кога ќе игра на таква позиција. Многу е подобар кога игра напаѓачки ориентиран, што би рекле англичаните box to box. Венгер ќе прави некакви комбинации со Денилсон, Диаби и Ремзи ама прашањето е кога ќе ја пронајде вистинската постава, да не биде премногу доцна, а како што е згуснат распоредот... А пак кога ќе ми текне за багот на fixtures компјутерот, за 15 дена четири екстремно тешки натпревари со Астон Вила, Мен Ју, Челски и Лузерпулот... :tapp: Ќе ни треба тешка среќа тука да извадиме барем 10 поени.
колку што знам, до нашиот дуел африканците ќе се вратени...

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Song i Ebue idat na ciganskiot kup !!! Huntelar na pozajmica moze ke go zeme,moze pandev,carlton cole,dzeko !!! ima poveke izbor !!! Procitav i deka za Melo go vraka interesot !!! da pokrie kaj song !!! Ako dobi kanta mislam deka e zver deckoto !!!
ебу нема и да ми недостасува така - за сонгињо и те како хендикеп би било за тимот - мн го сакам играчов

хунтелар е одличен за во ајакс , чарлтон кол му плаче срцето само една минута да заигра во челзи , џеко - кога би бил побаран од англиски или шпански би заминал во шпански - потопло , послаби одбрани , повеќе одмор и помалце трчање ...

мело ???

wow око несакам да му видам во Арсенал , несакам да го видам во дрес од Арсенал - ѕвер за во алмерија , фиорентина , можеби вест хем или хул - ама дефинитивно не е за во Арсенал - ако бил ке појдеше уште летоска - ќе се обиде дијаби таму - јас мислам дека ако е вратен цесц .
дијаби --------- цесц --------- невеш

со ротации во формацијата да се менуваат за во дефанзива и да откриваат простор во нападот .

во однос за сања како десен бек - незнам дали има подобар во целата лига - центаршутот му е подобар од било кој друг десен - нели лам бил бек :pos2::pos2: па кога и да го гледам баер никогаш нема направено нит еден шентаршут открива простор - а овој во дефанзива е пес во напад е оса - за разлика од ебу е барем две класи пред него

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
колку што знам, до нашиот дуел африканците ќе се вратени...
Со вас играме 7 дена после финалето на Купот на нации, значи ќе се вратат. Него зборот ми беше за тешкиот распоред.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Шансите на Фабрегас за настап против вила се 50-50 додека пак Арманд Траоре ќе биде спремен за настап во недела...да се надеваве дека и Цеск ќе биде спремен

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Единствено шо ме плаши е тоа дека кога Сонг ке замини, кој ке го замени ! Никој во тимот не може да игра на негова позиција, и Денилсон би играл поназад, а исто и Фабрегас, а Диаби би отишол многу напред ! Ке видиме !:drk:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Единствено шо ме плаши е тоа дека кога Сонг ке замини, кој ке го замени ! Никој во тимот не може да игра на негова позиција, и Денилсон би играл поназад, а исто и Фабрегас, а Диаби би отишол многу напред ! Ке видиме !:drk:
Ќе биде поставен или Насри или пак Дени а пред него ќе играат Фабре и Диаби дуо :toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ко би се идело на снага, ондак Диаби е најдобро решеније. Каков Насри, каков Денилсон, боље нека викнат некоја од жените за дм.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
A сигурни сте дека Насри е баш за таа позиција !? Хм...ке видиме...има време ! Мислам дека Венгер најдобро знае !

Можеби ке купиме нешто ? Хмммм...(виц на годината) !:helou:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
A сигурни сте дека Насри е баш за таа позиција !? Хм...ке видиме...има време ! Мислам дека Венгер најдобро знае !

Можеби ке купиме нешто ? Хмммм...(виц на годината) !:helou:
За жал ако тој виц не стане вистина ( бар за напаѓачката позиција ) ќе остане само виц и титулата се плашам! :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom