Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
da plukas po navivacite koi do vcera te bodrele, da gi povreduvas igracite so koi do vcera vo ista soba ste spiele, da go plukas covekot(citaj Venger) koj te zel od Francija ti ja daval celata poddrska za da stanes vrven igrac toa e nesto koe ne mozam nikako da go svatam za da go napravis sevo ova treba da si zivotno
so eden zbor rabotava e rani kuce da te lae jas da bev na negovo mesto skokav od Ajfelova

Бидејки не го следив до крај натпреварот ке може ли да ми каже некој што направил Адебајор?:smir:

Даде гол и со трчање го прослави голот пред навивачите на арсенал
Не знам што да кажам, не е ОК од него, ама мора да признаете дека никој не го сакаше лани, дека го потценувате. Верувам дека и во Лондон било така, па затоа така постапи... Во секој случај не беше коректно

Даде гол и со трчање го прослави голот пред навивачите на арсенал

Фала:smir:
Многу неспортски потег од негова страна,јас разбирам да се прослави гол ама тој претера на тој начин.Ако,ке се врати во Лондон и ке си замине со наведната глава...се се врака се се плака

Само метак за Адебајор! :)

Ќе плати за ова :) :pos2:

Глејте што само не изнафрлаа хахаха :) штета шо не влезе барем еден :)))

:tapp::tapp::tapp:

Ауу овој Адебајор излеа "ќе се повреди" пред мечот со Арсенал на Емирати...Срам да му е!!!

Иако не сум фан на Арсенал многу ме изнервира копилево...:pusk:неблагодарнику еден!

АБе стока бе леее...цел ден не можам да сватам шо коњ ќе беше.
Првен на Цеск ногата му ја згазна, па на Робин главата, па после
цел терен го изора за цел свет да свати кој деген е. Не знам зошто
се поздравуваа со него на крај

Го поштував како играч но не го знаев дека е вакво гомно.:pishtoldz:violent1::violent1::angry3:

Момент е столчето пластично на теренот :pos2:
До кој степен значи ги изреволтирал навивачиве наши !

Пазете ја изјавава на Хјуз:

"We just have to understand that he is an emotional guy and he wanted to share the moment with the fans in the corner with whom he has a special affinity. It is the same area that the Arsenal fans were in so there is the potential for people to see it as the wrong thing to do. We recognise that and so does Ade.":pos2::pos2:

Најмалку што очекувам е тренерот да ги критикува своите играчи, али во вакви ситуации е многу ретардирана постапка да излезеш со ваква изјава. Боље да си ќутел.

адебајор гомнар кој ние го направивме човек а он така врака да даде господ ни еден гол да не постигне

Уште во минатата сезона кажав дека не го сакав циганот а со ова потврди дека не е играч. Нема што да се каже ќе му се врати. Мисли дека со ова ќе докаже дека вреди. Толку од него ова му е врв на кариерата. Само покажа дека невреди во ниту еден клуб да игра. Утре кога ќе замине од Сити ако им даде гол истото ќе го направи. Тоа се вика човек бес душа. Коло Туре не би коментирам за него си ја работеше работата кога счлавеше циганот отиде да го тргне а не да слави со него. Немојте сега за ова да ми кажете дека го сакам или поддршувам, само споредувам дека има осет ако ништо друго за разлика од циганот

1252784377274.gif

Ццц,оште не ми се верува како може да направи вакво нешто на поранешниот соиграч и партнер во нападот ,по лицето и по раката

:глуп:

И реакцијата на РвП после натпреварот

Линк

1252784377274.gif

Ццц,оште не ми се верува како може да направи вакво нешто на поранешниот соиграч и партнер во нападот ,по лицето и по раката

:глуп:
Колку само УЖАСНО изгледа оваа слика :tapp:
НеХумано е буквално.И да не ти е довчерашен соиграч..не е поштено вака да се прави!
:toe:

Пазете ја изјавава на Хјуз:

"We just have to understand that he is an emotional guy and he wanted to share the moment with the fans in the corner with whom he has a special affinity. It is the same area that the Arsenal fans were in so there is the potential for people to see it as the wrong thing to do. We recognise that and so does Ade.":pos2::pos2:

Ха-ха, знаев дека е глуп овој, ама дотолку? Од цел стадион, Аде морал баш да прославува токму пред навивачите на Арсенал, згора на се го претрча целиот терен, Аде глуп, Хјуз лигав човек.

Срамота беше она денес што го правеше Адебајор, сум го пцуел по дома, човек без респект, без карактер, Ван Перси настрада ради него, мислев дека само Ибра е копиљ во фудбалот, али и овој имал нешто налик босански менталитет ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom