Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.834
- Поени од реакции
- 1.325
Ќе се започне голема воња со грчките пизди....:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нека го сменат..баш ме брига..каква корист иам ја од името![]()

Само ќе се надевам и ќе се потрудам да направам се' што е можам (петиции,потписи протести...) да не дојде до тоа.Ако се смени името во најмала рака ќе избувнат големи безредија, судири, протести, палење на парламентот, владата, претседателската вила, а во краен случај не исклучувам ни граѓанска војна, жално но вистинито!
малку оптимистички сега: името можат да го сменат илјадапати на хартија и да го принудат цел свет да не вика како што ќе се договорат, но ние Македонците сме пиреј и Македонија е бесмртна и вечна, името е свето и вековито, НИЕ никогаш нема да се нарекуваме поинаку (во нашата комуникација) освен Македонци, а нашата земја нема да биде ништо друго туку Македонија (ако не за другите, за НАС).
Сите ко пички,раштркани ќе се препуцаваат,а никој нема да има гз да направи нешто повеќе од 5 души на плоштад.Барем јас мислам така.А зошто се дискутира на темава, што е работава сите се откажавте веќе?
Ви ги испраа мозоците? Ќе го менувате името? Кој ви дал право? Ваша е државава? Ваше е името па сега ќе го шиткате? Сакате визна либерализација, еу ветувања, нато осигурувања?
па нормално дека не вреди мене да ми се објаснува..цела македонија ги избра Вмро кои се и тоа како за компромис(по секоја цена)..па ќе видиме шо ќе се деси..поздрав
Може.... На интернет.
Треба да се мисли што пред да го сменат, откако ќе го сменат и на трепки да застанеме џабе ќе е.

нека го сменат..баш ме брига..каква корист иам ја од името![]()