Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
Ќе се започне голема воња со грчките пизди....:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нека го сменат..баш ме брига..каква корист иам ја од името![]()
Ако се смени името во најмала рака ќе избувнат големи безредија, судири, протести, палење на парламентот, владата, претседателската вила, а во краен случај не исклучувам ни граѓанска војна, жално но вистинито!
малку оптимистички сега: името можат да го сменат илјадапати на хартија и да го принудат цел свет да не вика како што ќе се договорат, но ние Македонците сме пиреј и Македонија е бесмртна и вечна, името е свето и вековито, НИЕ никогаш нема да се нарекуваме поинаку (во нашата комуникација) освен Македонци, а нашата земја нема да биде ништо друго туку Македонија (ако не за другите, за НАС).
А зошто се дискутира на темава, што е работава сите се откажавте веќе?
Ви ги испраа мозоците? Ќе го менувате името? Кој ви дал право? Ваша е државава? Ваше е името па сега ќе го шиткате? Сакате визна либерализација, еу ветувања, нато осигурувања?
па нормално дека не вреди мене да ми се објаснува..цела македонија ги избра Вмро кои се и тоа како за компромис(по секоја цена)..па ќе видиме шо ќе се деси..поздрав
Може.... На интернет.
Треба да се мисли што пред да го сменат, откако ќе го сменат и на трепки да застанеме џабе ќе е.
нека го сменат..баш ме брига..каква корист иам ја од името![]()