Прв соло концерт на Слаткаристика во Охрид - 23.07.2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Toooo бе слаткару.

Шевај ги сељаците...:pusk:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Само потсетување за уште еден респект за Саси ...

*Што кур бараш ти со мене?

`...Ме возиш ко воз, запишана си ми ко такси (хехехе)
Е, браво Марко, цар си!
Фураш деколте, ја фурам маица со мојот човек Саси!`​
:smir:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Одличен концерт. Денес се вратив од Охрид и нормално бев на концертот :). Навистина поголем број беа девојчиња од 15-16 години, но сепак имаше и постари љубители на Слаткар :). А за одличната атмосфера нема збор. Штом концертот им се допадна на моите другари (кои впрочем тогаш прв пат слушнаа песна од Слаткар) нема збор дека беше одлична журка.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
:drk:
Одличен концерт. Денес се вратив од Охрид и нормално бев на концертот :). Навистина поголем број беа девојчиња од 15-16 години, но сепак имаше и постари љубители на Слаткар :). А за одличната атмосфера нема збор. Штом концертот им се допадна на моите другари (кои впрочем тогаш прв пат слушнаа песна од Слаткар) нема збор дека беше одлична журка.
Не се срамиш бе... 20 години си ги начукал и по такви пародии да одиш?
Па уше се фалиш по форуми...

ц ц ц ц ц што напраи глобализацијата....

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
:nesvest:

А ти си тој што ке му забрани и ке му каже на какви и што концерти треба да оди и каква музика треба да слуша? Секој си има свое право да слуша,гледа и прави што сака!!!!!!!!

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
:nesvest:

А ти си тој што ке му забрани и ке му каже на какви и што концерти треба да оди и каква музика треба да слуша? Секој си има свое право да слуша,гледа и прави што сака!!!!!!!!

Е овде е проблмот бро, овде, што јас не можам да им кажам, а и што секој си има право на свое мислење.

Ме фрустрираат вакви појави, и тешко вас(ако и ти си дел од нив), ак' јас добијам власт во мои раце!:pipi:

C

cige

Гостин
Вечерта поминавме од кај Антички околу 23:00 за да удриме малку сеир, концертот сеуште не беше почнат, тие "пичкарчињата" беа зад сцената и рипкаа нешто којзнае што правеа, собираа концентрација:pos2:
не очевував да го видам Амфи наполнет, ама тоа е македонската реалност:toe:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355

сигурно тебе ќе те прашуваме отсеа дали смејме да ојме на тие концерти..
и знаеш што... барем си признава..
имам кажано и претходно, луѓе шо ги познавам шо до вчера мене ме реметеја за Слаткар дека сум го слушала, први се нацртаја на концертон и беа најгласни кога ја испеа шоп-шоп-шопинг и спушти се доле.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Море бог да чува секој си има право на свое мислење што ако има 20?Ја иам 14 си иам друго мислење.Ако стигнат такви ко тебе на власт отидовме у јабана.Седи си мирен негово си е што ќе слуша и негови си се годините.Што мајка бараш да се мешаш глеј си ги твоите.

Член од
8 мај 2007
Мислења
175
Поени од реакции
0
сигурно тебе ќе те прашуваме отсеа дали смејме да ојме на тие концерти..
и знаеш што... барем си признава..
имам кажано и претходно, луѓе шо ги познавам шо до вчера мене ме реметеја за Слаткар дека сум го слушала, први се нацртаја на концертон и беа најгласни кога ја испеа шоп-шоп-шопинг и спушти се доле.
Да и јас видов такви луѓе на концертот.. некои кои до вчера ми викаа ауу шо е ова шо го слушаш глупости... а на концертот први беа... :toe:
А иначе човекот си го наполна Антички??? Го наполна... вие пак карајте се кој е подобар... бев на концертот и атмосверата беше WOW!:vozbud: И секој си има право да си избере што ќе слуша.. :toe:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Fantom напиша:
Нека му ја пратит некој сликава, чисто да се навикнит на глетката.
Шо се деси Фантоме, нешто не се поклопуваат сликиве? :toe: :icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Ијаа луѓе еден тон...брао за младичиве, ретко кој го има наполнето цел антички :icon_lol:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Е овде е проблмот бро, овде, што јас не можам да им кажам, а и што секој си има право на свое мислење.

Ме фрустрираат вакви појави, и тешко вас(ако и ти си дел од нив), ак' јас добијам власт во мои раце!:pipi:
Kaкви појави сме ние што сме фанови на слаткар ? ДА И ЈАС СУМ ДЕЛ ОД НИВ!! ГО СЛУШАМ И ПОШТУВАМ СЛАТКАР !!!!

Член од
8 мај 2007
Мислења
175
Поени од реакции
0
S7007158.jpg

Еве и од мене една слика од настанот вечерта!:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812

Шо се деси Фантоме, нешто не се поклопуваат сликиве? :toe: :icon_lol:
Мислев народот македонски напатен, има барем толку мозок. Гадно се прелажав. Ние не тапкаме во место. Ние тонеме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom