Не се срамиш бе... 20 години си ги начукал и по такви пародии да одиш?Одличен концерт. Денес се вратив од Охрид и нормално бев на концертот . Навистина поголем број беа девојчиња од 15-16 години, но сепак имаше и постари љубители на Слаткар . А за одличната атмосфера нема збор. Штом концертот им се допадна на моите другари (кои впрочем тогаш прв пат слушнаа песна од Слаткар) нема збор дека беше одлична журка.
Не се срамиш бе... 20 години си ги начукал и по такви пародии да одиш?
Па уше се фалиш по форуми...
ц ц ц ц ц што напраи глобализацијата....
:nesvest:
А ти си тој што ке му забрани и ке му каже на какви и што концерти треба да оди и каква музика треба да слуша? Секој си има свое право да слуша,гледа и прави што сака!!!!!!!!
сигурно тебе ќе те прашуваме отсеа дали смејме да ојме на тие концерти..
Не се срамиш бе... 20 години си ги начукал и по такви пародии да одиш?
Па уше се фалиш по форуми...
ц ц ц ц ц што напраи глобализацијата....
Да и јас видов такви луѓе на концертот.. некои кои до вчера ми викаа ауу шо е ова шо го слушаш глупости... а на концертот први беа...сигурно тебе ќе те прашуваме отсеа дали смејме да ојме на тие концерти..
и знаеш што... барем си признава..
имам кажано и претходно, луѓе шо ги познавам шо до вчера мене ме реметеја за Слаткар дека сум го слушала, први се нацртаја на концертон и беа најгласни кога ја испеа шоп-шоп-шопинг и спушти се доле.
Шо се деси Фантоме, нешто не се поклопуваат сликиве?Fantom напиша:Нека му ја пратит некој сликава, чисто да се навикнит на глетката.
Kaкви појави сме ние што сме фанови на слаткар ? ДА И ЈАС СУМ ДЕЛ ОД НИВ!! ГО СЛУШАМ И ПОШТУВАМ СЛАТКАР !!!!Е овде е проблмот бро, овде, што јас не можам да им кажам, а и што секој си има право на свое мислење.
Ме фрустрираат вакви појави, и тешко вас(ако и ти си дел од нив), ак' јас добијам власт во мои раце!
Мислев народот македонски напатен, има барем толку мозок. Гадно се прелажав. Ние не тапкаме во место. Ние тонеме.
Шо се деси Фантоме, нешто не се поклопуваат сликиве?