Прв соло концерт на Слаткаристика во Охрид - 23.07.2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ај да ми збориш дека некои се глупави што го слушаат, ама 3000 публика и цела нација се глупави, само вие неколку паметните? Не биди смешен :smir:
Погледни ги фотките пак :wink: ..& just ADMIT IT. :pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.160
Цела нација беее.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај да ми збориш дека некои се глупави што го слушаат, ама 3000 публика и цела нација се глупави, само вие неколку паметните? Не биди смешен :smir:
Слаткар е најпопуларен во цееееееееееееееееееела Македонија и сите го сакаме. Затоа на Антички имаше 2 милиони публика. :tapp:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.160
Слаткар е најпопуларен во цееееееееееееееееееела Македонија и сите го сакаме. Затоа на Антички имаше 2 милиони публика. :tapp:
Не само Македонија, and the whole wide world.

They were underground. Да не правеле гужва.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Не реков дека сите беа на Антички туку дека низ целата земја го слушаат. Ај малце читајте ок? Фала.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не само Македонија, and the whole wide world.

They were underground. Да не правеле гужва.
Тупак всушност се самоуби кога му кажаа дека во Македонија имало некое детенце во основно што боље рапува од него.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Цела нација беее.
И пошироко.
Роднините ми from all over the world дојдоа за да одат на „настапот“ на Слаткар.
Гарант и некои марсовци се симнале да пцујат заедно по се што има вагина.

Да, стварно рече дека низ цела Македонија го слушаат..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А ако толко ви пречи Слаткар шо пишувате на темава и шо ја читете? Едноставно баталете,кулирајте и пишете си во темите на музика и артисти какви што сакате да слушате.:toe:

Си го искажавте мислењето,дека според вас е сељак,комерцијала,издигиван и т.н.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
А ако толко ви пречи Слаткар шо пишувате на темава и шо ја читете? Едноставно баталете,кулирајте и пишете си во темите на музика и артисти какви што сакате да слушате.:toe:

Па не прочитав дека темава се вика: Слаткаристика фан клуб, па само фанови да зборат колку е семоќен. :cuc:
Едноставно нели, сите си имаат право на мислење.. Или можеби немаат? :icon_eek:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Ние сме хејтери и го хејтаме Слаткар па затоа пишуваме. Ми пречи он за моето опстанување на планетата Земја. Просто го хејтам.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Има побарувачка, има и пласман добар.

Секаде има чворови, дури и меѓу Германците и Британците, но сетиќи си мислам кај нас секој 1 1/2 е чвор...

За ова ни во Гвантанамо нема место...:wink:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ние сме хејтери и го хејтаме Слаткар па затоа пишуваме. Ми пречи он за моето опстанување на планетата Земја. Просто го хејтам.

Се согласувам ?Иначе темава се вика слаткаристика и може секој да си изразува свое мислење.Јас сум рекол и пак ќе повторам.Бил рапер,сега е чиста комерцијала.Како му свират така игра дури и боље.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Па не прочитав дека темава се вика: Слаткаристика фан клуб, па само фанови да зборат колку е семоќен. :cuc:
Едноставно нели, сите си имаат право на мислење.. Или можеби немаат? :icon_eek:
Имаат бе кој кажа дека немаат. :) :)

Ама зборот ми беше дека ги прочитавме вашите мислење. :) :)

Хејтај. Никој не ти брани. :)

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Едино нешто што ми пречи е тоа дека таков концерт се направи на Антички,каде имаат настапувано врвни имиња од светската сцена.Можеше на друго место да пцуе,едноставно тоа место не е за такви фаци.

А тоа каков е што е,лично не го сакам или слушам.Кој го сака нека го слуша,а кој го мрази нека го мрази само од култура не треба да удира на тоа дека дтка и дека тешко збори,срамота е.
Ама како викаат Господ враќа,може на деца да се врати штознаеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom