Прв соло концерт на Слаткаристика во Охрид - 23.07.2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
:drk:

Не се срамиш бе... 20 години си ги начукал и по такви пародии да одиш?
Па уше се фалиш по форуми...

ц ц ц ц ц што напраи глобализацијата....
Ало дечко ти нормалин ли си бе? :tapp::tapp::tapp:
1. Ти ли ќе ми кажеш кај да одам????!!!!
2. Ако тебе ти е пародија мене не. Можеби ти кршиш чаши на Цеца или свршуваш на Азис (и тоа ти е музика)????
3. Да имам 20 и гордо ги носам за разлика од тебе кој ги крие (твое право нели), ама затоа дали "искусни" совети.
4.Не се фалам јас, туку го фалам концертот и атмосферата на истиот. Читај одново и ќе ти стане јасно:kesa:.
Не мислам никого да убедувам дали Слаткар е ок или не. Кого не му се свиѓа не мора да го слуша. Никаде не видов натпис ЗАДОЛЖИТЕЛНО!!!

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ало дечко ти нормалин ли си бе? :tapp::tapp::tapp:
1. Ти ли ќе ми кажеш кај да одам????!!!!
2. Ако тебе ти е пародија мене не. Можеби ти кршиш чаши на Цеца или свршуваш на Азис (и тоа ти е музика)????
3. Да имам 20 и гордо ги носам за разлика од тебе кој ги крие (твое право нели), ама затоа дали "искусни" совети.
4.Не се фалам јас, туку го фалам концертот и атмосферата на истиот. Читај одново и ќе ти стане јасно:kesa:.
Не мислам никого да убедувам дали Слаткар е ок или не. Кого не му се свиѓа не мора да го слуша. Никаде не видов натпис ЗАДОЛЖИТЕЛНО!!!
Сакаш да кажеш дека сите оние кои го "мрзат" Слаткаров слушаат и Цеца и Азис и ломат чаши по меани?

Која е разликата меѓу Слаткар и Цеца знаеш ли?
Или попрагматично нека биде, која е разликата меѓу тебе и некој што ја "консумира" Цеца?

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Љеље,сљаткар.Не ви се мери мизеријата ама нека ви биди...Никој не ви кажва шо да слушате,ама па мора да се помирите со фактот дека сте бедата на македонската младина,а вие слушајте си го,и чукајте го на него ако сакате.
Ауууу сљаткар,ми се темни пред очи.

Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
Добро бе овај кога стана пејач пак дури и "концерт" ќе правел,даи жити се овај не е да го гледаш со она негово понашање а пак уште помалку да го слушаш.цццццц :uvo:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Ние сме хејтери и го хејтаме Слаткар па затоа пишуваме. Ми пречи он за моето опстанување на планетата Земја. Просто го хејтам.
:pos2::pos2::pos2: нема што :zver:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Добро бе овај кога стана пејач пак дури и "концерт" ќе правел,даи жити се овај не е да го гледаш со она негово понашање а пак уште помалку да го слушаш.цццццц :uvo:
b=1 Oдамна е пејач. АКо си слушнал за Единствена Опција ке знаеш кога е станал. :) :)

b=2 Концертот беше и помина,со полн Антички театар во Охрид.:helou:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Полн антички театар. I am like totaly impressed.
Колку луѓе беа? 2500?
Нокниот клуб Инфинити од Битола собира толку.
FAIL.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ај да ми збориш дека некои се глупави што го слушаат, ама 3000 публика и цела нација се глупави, само вие неколку паметните? Не биди смешен :smir:
Погледни ги фотките пак :wink: ..& just ADMIT IT. :pipi:
Тие шо не се глупави, истата вечер отидоа на Суперхикс.:smir:

И ај шо е со темава? Помина концертов пред недела дена, се нажуркавте, Слаткар ве нарече келеши и курви и си ојдовте дома. Знајме. Јас мислам дека мојме да потиме за типов и на другата тема за него, не?

D

dh00|

Гостин

И ај шо е со темава? Помина концертов пред недела дена, се нажуркавте, Слаткар ве нарече келеши и курви и си ојдовте дома. Знајме. Јас мислам дека мојме да потиме за типов и на другата тема за него, не?
:pos2::pos2: абе ај то шо ги нарече,ги нарече...ама кој слуша бе?:uvo:
:helou:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256

Тој ги нарече овие уште не сфаќаат и рипкаат по него.Којзнае што ќе биде сеа на боки13 концертот.Ако и за тој кажат дека е пеач ...отидовме јабана.:salut:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Тупак всушност се самоуби кога му кажаа дека во Македонија имало некое детенце во основно што боље рапува од него.
:pos2::pos2::pos2::pos2::zver:
Али боле Слаткар бего Цеца ...:smir:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Е од овој момент после ислушувањето на песната,некако почнав да го засакувам Марко.хехехехе:toe:

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
радувајте се дури му трае славата, ама не патува долго како ми се чини ..:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop