Прв соло концерт на Слаткаристика во Охрид - 23.07.2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Џабе е полно кога нема саглам музика.Вие сакајте си го,али не го нарекувајте рапер.:helou:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Претпоставувам голем дел од публиката најмногу се попали на „Шопинг“? :icon_roll

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
BlinD како виде на сликава дека се сите тинејџерки?? сите се со лицето свртени накај сцената,ништо не се гледа убаво,освен дека е полно:toe:
Па ако не се тинејџерки ондак имаат веќе сериозен проблем ... Ама секој со свој фетиш.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Претпоставувам голем дел од публиката најмногу се попали на „Шопинг“? :icon_roll

Тоа ако е песна...Ќе си гризнам еве цитат..

Шоп шопинг шоп шопинг Како ми стои ова ?ПРОФи профи профи

И цела песна е ова.АЈ палете се.И пак сум топппппппппп.пуши гоооооооо пуши гоооооооооо.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637

И цела песна е ова.АЈ палете се.И пак сум топппппппппп.пуши гоооооооо пуши гоооооооооо.
Па одеднаш се појавија многу фанови на Стаклар откако стана комерцијала... Спотот за Шшшшопинг е гледан од околу 200.000 посетители, кој парадокс. :icon_roll

Не треба ни да се надевам дека во репертоарот имало многу место за поранешните андерграунд траки.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Па одеднаш се појавија многу фанови на Стаклар откако стана комерцијала... Спотот за Шшшшопинг е гледан од околу 200.000 посетители, кој парадокс. :icon_roll

Не треба ни да се надевам дека во репертоарот имало многу место за поранешните андерграунд траки.

Се појавиле да,ама се некои средношколки што се палат на веспа.Нека си седи со нив нека им лапа пари нека ги части еклери тулумби се е тоа ок.Само да не се нарекува рапер.Тоа ми е мене поентата.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889

Значи се си е до вкус сватете. Го вреќаат повеќето, а пола од тие дома го слушаат. Само за да бидат кул кажуваат дека не го поднесуваат Слаткар.

А во контекст на она што те цитирав. Пред 2 години кој беше хит на годината во светот? Да потсетам Umbrella на Ријана.
Го памтиш рефренот?

(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh, eh eh eh)

Ова рефрен е? Оваа песна преведија на македонски и ќе излезе дека е најглупавата песна на светов, дури никој ни од Македонија не составил ваква песна. Попроста песна амин!
А токму оваа песна беше огромен хит и собра стотина награди.

Јас не би отишла лично никогаш на концерт на Слаткар, ама по дома некад си го слушам за релаксација :)

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Значи се си е до вкус сватете. Го вреќаат повеќето, а пола од тие дома го слушаат. Само за да бидат кул кажуваат дека не го поднесуваат Слаткар.

А во контекст на она што те цитирав. Пред 2 години кој беше хит на годината во светот? Да потсетам Umbrella на Ријана.
Го памтиш рефренот?

(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella, eh eh eh, eh eh eh)

Ова рефрен е? Оваа песна преведија на македонски и ќе излезе дека е најглупавата песна на светов, дури никој ни од Македонија не составил ваква песна. Попроста песна амин!
А токму оваа песна беше огромен хит и собра стотина награди.

Јас не би отишла лично никогаш на концерт на Слаткар, ама по дома некад си го слушам за релаксација :)

Јас го преслушав за да можам да се бунам не на слепо да се карам.Иначе ни амбрела ја неам слушано па нема што да се повлечам.Секој си има свој вкус да.Али нека не го именуваат со рапер.Да те прашам нешто овие песни рап се?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Јас го преслушав за да можам да се бунам не на слепо да се карам.Иначе ни амбрела ја неам слушано па нема што да се повлечам.Секој си има свој вкус да.Али нека не го именуваат со рапер.Да те прашам нешто овие песни рап се?
Значи у ред е и јас не му ги сакам песните, ама се случува значи да слушнам некоја. Имам 2-3 во компјутер. А нормално за вкус се работи кој сака ќе си го слуша, кој неќе не мора. Не сваќам што пола нација спобудалува против него кога има исто тој толку фанови кои го сакаат. Не се замарајте едноставно. Колку повеќе пишувате и се интересирате за него толку повеќе акции му кревате.
Мене воопшто не ме загрижува што 500 луѓе ќе одат на концерт на Слаткар, повеќето тинејџерки многу јасно. Мене не ми е јасно како Боки 13ка ќе наполни за месец дена цел стадион. Е тоа е лудост.

Да не планираш брак нешо у брзо време?
Да :pipi:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ај малку посериозно...

Утревечер е легендата на Jazz гитарата Џорџ Бенсон...

Дајте малку по сериозно, оставетеги сељаците настрана...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Инфо за синока. околу 3000 фанови на концертот. ТУКА

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Инфо за синока. околу 3000 фанови на концертот. ТУКА
не вреди, и Филип 2ри да го наполни нема да вреди, најмалку пола од оние што беа на концерт го знаат нешто повеќе од месец дена.
На мистер Џеј Џеј му го исплашија Елвирчо и сега Слаткар решија да го прават главен шмекер. И ја да отидам у JJ продакшн ќе станам ѕвезда:toe:
Штом Боки13 успеа да ја наполни Борис Трајковски лани, се потврди колку македонците знаат што е добра музика:tapp:

M

makedon^

Гостин
не вреди, и Филип 2ри да го наполни нема да вреди, најмалку пола од оние што беа на концерт го знаат нешто повеќе од месец дена.
На мистер Џеј Џеј му го исплашија Елвирчо и сега Слаткар решија да го прават главен шмекер. И ја да отидам у JJ продакшн ќе станам ѕвезда:toe:
Штом Боки13 успеа да ја наполни Борис Трајковски лани, се потврди колку македонците знаат што е добра музика:tapp:
Зар има во Македонија музика, освен некои бендови?

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Кој што сака може да каже ама концертот беше спектакуларен:smir:

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Абе така е кај нас имаш пари се имаш.И гласот да ти е ко на гавран ќе пуниш стадион.Финтата е пари да имаш.Иначе за боки 13 ќе се смеам тек сеа кога ќе биде на стадион концертот.Ако е полн стадионот срамота за државава.И пак сум топпппппп пуши го пуши гооооооооо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom