TOP 10 MMORPGs, RPGs и слично...

S

StormRage

Гостин
1. WoW
2. WoW
3. WoW
4. WoW
5. WoW
6. WoW
7. WoW
8. WoW
9. WoW
10. WoW

извинете за ова ама сепак не знам појака мморпг од WoW (изгледа ради шо најмногу WoW играм)

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Гледам многу word of warcraft ја ставиле подолу на својата листа, јас искрено мислев нема подобра од неа. Не сум пробал ниедна од другиве па ако може некој да каже накратко зошто мисли дека другите се подобри

Ако гледаш реално WoW како MMORPG испадна подоцна,а приказната што ја содржи како игра ја има украдено од Divine Divinity,скоро се е исто во нив двете само што во WoW има додадено плус некои работи за да ја изменат малку,инаку на прв поглед е иста...па дури и Death Knight-овите се од таму земени.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
fable lost chapters,kOTOR 1 KOTOR 2 и сеа чекам 3ка
Нема да има KotOR 3, туку ќе има MMORPG кое ќе се одвива во тоа време, т.е. 300 години после KotOR 2.

http://www.swtor.com/
ЕЕх, што се случува во светов. Сите на MMORPG свреа, инаку налгуп жанр според мене. И WoW е најглупа игра која постои.
Кај се тие класика РПГ.
Инаку според мене, SW:KotOR 1 е една од најдобрите РПГ игри. А воопшто, тоа е најдобрата Star Wars видео игра.

Инаку КОТОР прво беше планирана како трилогија. Па не се знае, можи ќе го пуштат третиот дел.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
ЕЕх, што се случува во светов. Сите на MMORPG свреа, инаку налгуп жанр според мене. И WoW е најглупа игра која постои.
Кај се тие класика РПГ.
Инаку според мене, SW:KotOR 1 е една од најдобрите РПГ игри. А воопшто, тоа е најдобрата Star Wars видео игра.

Инаку КОТОР прво беше планирана како трилогија. Па не се знае, можи ќе го пуштат третиот дел.
bioware знам дека ке ја праат мморпг и ги мразам најголемите клошари се :mad: :mad: котор 2 ја остаија недопраена на крај и сеа ке ја уништат со тоа што ке ја праат онлајн глупи дебили се

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
Епа јеби га, сите преоѓаат на правење на MMORP игри, зашто се најисплатливи. Да немаше толку пиратерија, ќе можеа тој кеш да го извадат и од "офлајн" игри.

Инаку ептен се радувам за The Old Republic. Се надевам дека ќе излезе барем една асална Star Wars MMORPG после усерувањето на Galaxies. Едвај чекам да го облечам арморот, да го ставам jetpack-от и да тргнам во лов на Џедаи. :vozbud:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
брат ја ке те ловам бе,јас ке бидам џедаи ти сит

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Najdobra RPG na site vreminja: The Elder Scrolls 4: OBLIVION

Naskoro TES 5 ke iskoci :vozbud:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Незнам топ 10, ама на број еден ми е Talisman Online периодов. Плеска некој на Light in Darkness? :vozbud:
Зиро, уиспер на KakashiMKD :) На тој сервер сум. Играв само шо искочи играта. Стигнав до левел 21 и вчера пак се стаив и почнав да играм х)
LELEEEEEE Talisman Online i Rappelz gi imate:vozbud:... Gi simnav po 2 pati i ne rabotat!!!!:nerv:.. Lele ima nekoj od Skopje so ja ima Talisman online ili Rappelz???????:vozbud:
Ја ја иам талисман :)

Рапелз е исто добра. Другар ја има. 2 мунс не чини (ака Декарон). Ворлд оф Кунг фу, НЕ СИМИЊАЈТЕ. 9 Драгонс (или 7 беа) НЕ СИМИЊАЈТЕ! Арчлорд е супер! Перфект Ворлд е добра! Џејд Дајнасти е супер! (Jade Dynasty)! Конкуер немојте има и боље. Фиеста онлајн е интересно ММО у аниме стајл. Флај Фор фан е исто добро. Кабал НЕ! Ако некој се става на Талисман Онлајн на ЛАЈТ ИН ДАРКНЕС, важи истото шо му пишав горе на Зиро Стајл :)

Black69Angel

Devils Never Cry
Член од
4 јули 2009
Мислења
11
Поени од реакции
2
I top som ja imas talisman samo.... od Skopje si? i od koja naselba ako si...

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ќе може ли некој да ми објасни какви игри се овие:toe:

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Ако гледаш реално WoW како MMORPG испадна подоцна,а приказната што ја содржи како игра ја има украдено од Divine Divinity,скоро се е исто во нив двете само што во WoW има додадено плус некои работи за да ја изменат малку,инаку на прв поглед е иста...па дури и Death Knight-овите се од таму земени.
Чекај ти ова озбилен??? Warcraft како серијал па и приказната заедно со сите поголеми аспекти е креирана уште во 1994 , а Divine Divinity излезе во 2002. World of Warcraft е продолжение на приказната со години креирана преку RTS игрите.... Ако некој од некого украл тогаш ќе да е обратно..... A да Divine Divinity e очигледно копија на Диабло така да...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom