TOP 10 MMORPGs, RPGs и слично...

• Креатор на темата Креатор на темата Black69Angel
  • Време на започнување Време на започнување
1. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
2. Dekaron: Two Moons
3. Warhammer: Age of Reckoning
4. Wrath of God: The Invaders
5. Swords and Sandals: Tavern Quest
6. Flyff: Fly For Fun
7. Hellgate: London
8. Elder Scrolls: Oblivion
9. Swords and Sandals: The Arena
10. Earth Eternal (Browser MMORPG)

Runescape е најглупа од сите игри шо постојат досега.

Чекај ти ова озбилен??? Warcraft како серијал па и приказната заедно со сите поголеми аспекти е креирана уште во 1994 , а Divine Divinity излезе во 2002. World of Warcraft е продолжение на приказната со години креирана преку RTS игрите.... Ако некој од некого украл тогаш ќе да е обратно..... A да Divine Divinity e очигледно копија на Диабло така да...:smir:

Играта е од 94' да,имаш право,ама приказната во играта ако ја имаш играно ќе знаеш дека имаше само Human i Оrc и почетната верзија беше само за PS1,а се работеше за само меѓусебен конфликт,никогаш не беше влезено во детали како што се вмешување на Archimonde,Illidan и сл.За брзо време од играта испадна и PC верзија.Како се повеќе се играше WC така се повеќе приказната растеше,WoW e чист пример сега,кога ти требаат пари се ќе ти текне па ќе го направиш дел од игра,и така полека,полека играта ја губи почетната смисла и gameplay.

Hmm....a ima nekoj igrano Samurai of Legend?

сите total war игри ги растурам :smir:

1.Battle of the Immortalls(BoI)прилично нова игра ама закон е
2.World of Warcraft
3.Conquer Online
4.Dungeon Siege 2
5.Sacred 2
6.Fiesta Online

Случајно денес глеав reviews за оваа Battle of the Immortals...ми изгледа прилично добро...некој да не ја има играно да ми каже шо мисли за играва ?

Истото прашање и за Divine Souls.

1.Battle of the Immortalls(BoI)прилично нова игра ама закон е
2.World of Warcraft
3.Conquer Online
4.Dungeon Siege 2
5.Sacred 2
6.Fiesta Online

Пола од овие што ги наброја не се MMORPG. Интересно е што ги стави WoW и Conquer рамо до рамо. Деца не се дрогирајте, остануваат последици.

Пола од овие што ги наброја не се MMORPG. Интересно е што ги стави WoW и Conquer рамо до рамо. Деца не се дрогирајте, остануваат последици.

Насловот на темата гласи: TOP 10 MMORPGs, RPGs и слично...

1.Darksiders
2.Devil May Cry 3
3.Devil May Cry 4
4.Dragon Age:Origins
5.Dragon Age 2
други па и не ми текнува..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom