Европска Лига 2009/2010

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Со крпен состав во одбраната и средниот ред, редно е да проработи нападот и повредениот Виља да постигне два гола :vozbud:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Штета што Вердер не постигнаа уште еден гол за да биде поинтересно. Сепак браво за Валенсија кои и со резултат 2-0 играа отворено а не се затворија да чуваат резултат. Се надевам и покрај предноста ќе продолжат со истата игра за да биде интересно за неутралните гледачи.

Јуве ако продолжи вака ќе прокоцка одлична предност. Сепак лига на европа (куп на УЕФА) годинава е далеку поинтересна од порано.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Да и јас го заприметив Марин уште од претходниот четврток..Колку години има тој??

И да,Силва ѕвер,3 асистенции :cuc:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да и јас го заприметив Марин уште од претходниот четврток..Колку години има тој??

И да,Силва ѕвер,3 асистенции :cuc:
21 година имал Марин...боже боже каков играч,и Силва исто така..не знам кој е подобар племејкер од овие двајца,:cuc::cuc::cuc: двата се одлични

M

Mario Gómez

Гостин
Марин 21 година, инаку комедија ми се Вердер, никој не се враќа во одбрана.:pos2:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Многу добар натпревар играат Вердер и Валенсија, сигурно уште голови ќе има во второ полувреме. Валенсија слаба во одбрана ама затоа нападот проработе иако на првиот натпревар не се покажа многу. Озил и Марин најдобри поединци во Вердер сега засега од нив зависи дали Вердер ќе се врати во игра.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Бамос Валенсија!
Многу ми е мило што ги бушат Швабите. Рака на срце, и тие имаат одлични играчи и доста шанси створија, ама шпанска школа си е шпанска.:smir:
Инаку, одамна не сум гледал дуел на екипи со волкав офанзивен потенцијал и со толку голема разлика во квалитет меѓу офанзивата и дефанзивата.

Фулам го имам кец.:baeh:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Бамос Валенсија!
Многу ми е мило што ги бушат Швабите. Рака на срце, и тие имаат одлични играчи и доста шанси створија, ама шпанска школа си е шпанска.:smir:
Инаку, одамна не сум гледал дуел на екипи со волкав офанзивен потенцијал и со толку голема разлика во квалитет меѓу офанзивата и дефанзивата.

Фулам го имам кец.:baeh:
Да не е случајно Вамос.

Иначе мислам дека Вердер ќе нападнат како и во првото полувреме што напаѓаа и дека ќе израмнат,а за победа ќе им треба чудо.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Уф, Вердер и Валенсија ќе се испоколат до крај, веќе е 3-3. ::D Него, Јуве ... црни Јуве. :tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Каков меч .... немам зборови... :toe:
Секој меч да може да биде со волку голови ... би било најбоље :smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
3-4:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Колу сакам Валенсија да помине....да ги спуштат Германциве на земја:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom