Mythbusters

• Креатор на темата Креатор на темата *phoenix*
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Многу интересна емисија.Секогаш ги гледам.Савиџ рулз:vozbud:

Ги гледав по 2-3 пати сите репризи и уште се закон!
Адам Савиџ и Џејми Хајнемен:) и ѕвездата на шоуто Бастер:pos2:

Бастер најмногу го поштуам.Респект за човекот оваај куклата.На се се нафаќа такоф човек овај кукла му треба на светот.:pos2:

Сум ги гледал неколку пати...Не оти не ми се допагаат туку оти немам време..

Многу интересна и поучна емисија. Има интересни работи и многу подобро делува од Brainiac кога се работи за експерименти и слично.
Требало подобар вовед да направиш за емисијава инаку.

Да не знае некој зошто не ја дават новата сезона од митбастерс на ниедно дискавери?(имам сателитска сите дискавери ги има ама нигден нема нова сезона)

Не можам да најдам ваква тема. Освен ако има некоја под многу различно име... Нека стои засега па ако некој забележал дека има ваква нека пријави.

Да не знае некој зошто не ја дават новата сезона од митбастерс на ниедно дискавери?(имам сателитска сите дискавери ги има ама нигден нема нова сезона)

вчера даваа на дисковери нова сезона мислам дека беше, барем беше со друг наратор.

Ја нема веќе на Дискавери навечер у 7 саат. :nesum:

Редовно ги гледав. Знаат да обработат интересни митови.

Ееее порано кога се преправав дека учев, јас овие ги гледав. Шема беа, сеа не сум ги гледал за да кажам дали уште се :)

јаки се.. скоро све иам глеано од нив.. одпостарите епизоди тоа

супер се и двајцата,а ми се свиѓаат и тие тројцата помладите, не знам точно како се викаа:toe:

Ееее порано кога се преправав дека учев, јас овие ги гледав. Шема беа, сеа не сум ги гледал за да кажам дали уште се :)
sega od 16 mislam ima novi epizodi dont miss em..`

Хаха, закон се нема што, редовно ги гледам и за разлика од brainiac е посериозна емисија, може да се научат многу работи.

Џејми и Адам се ѕверој, како имаат нерви да испитуваат некои ептен глупави митови тоа чудо нешо, ипак тие се главни и ги одбираат а помошниците се зафаќаат за некој друг полесен мит. Стварно луѓето имаат креативност и знаење во сите области и е една од најинтересните емисии на ТВ.

mythbusters.bmp

Еве го тимот. Џејми, Адам и бастер во средина.

A eве се сите заедно, со помошниците Кари, Грант и Тори.:)

mythbusters19.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom